Μακάρι.
Αν θέλεις johnpecn` έχω ολόκληρο τον κάδο, μαζί με τα καλαθάκια του (χωρίς τα σφουγγάρια του όμως). Περνάς από Πειραιά πηγαίνοντας Ελευσίνα και πριν τον Τάκη (το ταξίδι του Γκιούλιβερ θα κάνεις βέβαια) και το παίρνεις. |
Παράθεση:
Ξανα ευχαριστω όλους για της προσφορές σας,90% αυριο θα παω να το φτιάξω. |
Βαλε καμια φωτο πριν και μετα την αλλαγη.
|
Εννοείται θα βαλω φωτο την γυάλα και το ενυδρειο μετα,μαλλον καλυτερα θα βαλω βιντεο :) βρέθηκε και καλαθάκι και καπακι απο τον φίλο moradin :D
Δεν θα ειναι τιποτα ιδιαιτερο μιας και το ενυδρειο ειναι μικρό και θα στηθεί πρόχειρα αλλα θα ειναι τρελή βελτίωση θελω να πιστεύω. |
Ουψ.. για πμ πηγαινε
|
Λοιπον να ενημερώσω οτι ολα τα υλικα βρεθηκαν συν τα ανταλλακτικά ,να ξαναευχαριστήσω κι απο εδώ τον Μιχάλη για την άμμο και τον Διονύση (moradin) για τα ανταλλακτικά ,αλλα όπως ειπα και στα παιδιά χθες κατ ιδίαν ,οι ιδιοκτήτες του χρυσόψαρου δεν μου απαντησαν ακομα για την ημερα που θα γινει η αλλαγη ,οπότε αναμένω... :(
|
Τελικά Γιάννη τι έγινε με αυτή την περίπτωση;
|
Τι να γινει :( τζαμπα το τρεξιμο μου τελικά πηρα 2 τηλεφωνα εστειλα μνμ facebook ουτε φωνή ουτε ακροαση, αν δεν με παρουν τηλ δεν μπορω να τους κυνηγαω κιόλας θα με παρουν και για τρελλο , ισως μετα που φυγανε το μετανοιωσαν η ισως μου λεγανε εξ αρχης να το στησω επειδη ηρθαν σε δυσκολη θεση μ αυτα που τους ελεγα. Αν χρειαζεσαι τα καλαθακια μου λες,οπως τα βαλαμε στη μηχανή ακομα εκει ειναι,μαζι με την αμμο και την ελαφροπετρα :grin:
|
:(
Όχι ρε συ τι να τα κάνω τα καλαθάκια, κράτα τα μήπως τα χρειαστεί κάποιος άλλος κάποτε! Κρίμα πάντως και για τον κόπο σου, και για τον ψάρη... |
κρίμα ρε συ δεν πειράζει η καλή πράξη μετραει.
Λυπάμαι το ψαρακι |
off topic:
Γιανη, τωρα που γνωρισες τον Διονυση (και απο κοντα) βαλτε κατω τον περιοδικο πινακα και δωστε ζουμια στον λαο. Εχεις και ενυδρειακι για δοκιμες ;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:53. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board