Επανέρχομαι ,
Βρήκα ένα κομμάτι απολιθομένο κοράλι σε petshop ,από κοραλιογενή άμμο υπάρχει κάποια μάρκα να προτημίσω ? |
βάλε ένα λινκ :D
|
11 Συνημμένο(α)
Ο βράχος είναι κοράλλι απολιθωμένο τον τρύπησα και πέρασα από μέσα τις σωλήνες εισαγωγής εξαγωγής.Δεν είναι καθαρή ακόμα ελπίζω αυριο να φαίνετε καλύτερα .
Το προβαλάκι έχει led 5 Watt Περιμένω τις γνώμες και τις ιδέες σας :rolleyes: Συνημμένο Αρχείο 72338 Συνημμένο Αρχείο 72339 Συνημμένο Αρχείο 72340 Συνημμένο Αρχείο 72341 Συνημμένο Αρχείο 72342 Συνημμένο Αρχείο 72343 Συνημμένο Αρχείο 72344 Συνημμένο Αρχείο 72345 Συνημμένο Αρχείο 72346 Συνημμένο Αρχείο 72347 Συνημμένο Αρχείο 72348 |
Πως θα το στρώσεις;
|
Παράθεση:
Δεν έχω διαβάσει ακόμα . Σκέφτομαι ότι στο Sump θα βάλω ζωντανό βράχο οπότε θα στρώσει ? Θέλει κάποιου είδους μπόλιασμα και αν ναι με τι ? Νόμιζα ότι είναι νωρίς για στρώσιμο αφού δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα βάλω μέσα αλλά όποια συμβουλή έχεις είναι καλοδεχούμενη |
Παράθεση:
Επειδή δεν έχεις χώρο στο κυρίως, εγώ στη θέση σου δεν θα έβαζα καθόλου η ελάχιστο βράχο. Θα τον ειχα στο sump. |
τον βραχο κόψε τον στην μέση , ειναι πολύς , για μπόλι πάρε λίγα μικρά μικρα κομματια ζωντανού βραχου ;)
|
Παράθεση:
α)Τα μικρά βραχάκια πρέπει να τα κολλήσω στο ενυδρείο ακριβώς πάνω στο νεκρό βράχο ή αν τα βάλω στο sump είμαι οκ ? Γιατί στο sump υπολόγιζα να βάλω ουτως ή άλλως ζωντανό βράχο. β)Πόσο καιρό χρειάζετε για να στρώσει ο βυθός και ο βράχος ( αφού βάλω τον ζωντανό στο sump ) και για να ξεκινήσω να κολλάω και τα frag στο βράχο ? |
Παράθεση:
β) Εφόσον βάλεις ζωντανό στρώνει σχεδόν άμεσα. Τώρα η αποίκηση του νεκρου απο τον ζωντανό εξαρτάται απο πολλά. Δεν θα πάρει πολύ. Πιστεύω ότι το πολύ σε δίμηνο και ο νεκρός θα είναι πλήρες έτοιμος. Το ωφέλιμο νερό σου(κυρίως + sump) πόσο είναι; Οχι τα μικτά. Τα καθαρά. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ευχαριστώ για τη βοήθεια συνεχίζω και τα λέμε ξανά
================================== Από βλακεία μου (μπορεί και από διαροή στην εισαγωγή εξαγωγή ,άδειασε όλο το νερό πάνω στο επιπλάκι και φούσκωσε Επιπλάκι ΟFF. |
Παράθεση:
Τώρα τι θα κανεις; |
Παράθεση:
Θα φτιάξω νέο επιπλάκι και επανέρχομαι |
Παράθεση:
φιλος ολοι μας κατα καιρους εχουμε διαφορα θεματακια! μην το βαζεις κατω κανε το επιπλο σου και σε περιμενουμε να συνεχισουμε το μικρουλη υφαλο σου! |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:06. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board