Ευχαριστω φιλε μου , να΄σαι καλα!
δεν εχω αποφασισει ακομα.. αν ειναι να δωθει , θα σε ενημερωσω.. ;) τεινω στο να το κρατησω ομως επειδη ειναι το 1ο μου fancy (απο γεννα) |
Εγώ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τη διατροφή των μικρών...
Με αφορμή ότι δε θέλεις είπες να μπλέξεις με Αρτέμια παρειγγηλες baby brine shrimp. Μέχρι να μεγαλώσουν λίγο και να μπορούν να τρώνε κάποια τροφή του εμπορίου ίσως φυλακές τι πρέπει να τρώνε τα μικρά? Γιατί στη φύση δε νομίζω να τρώνε brine shrimp!!! . Μπορεί κάποιος να πει λίγα λόγια για αυτή τη διαδικασια? |
στην φυση θα τρωγανε ινφουσορια , αλγες ,μικροοργανισμους κλπ... οτι τρωνε στις λιμνες οι γοννοι , που δεν ταιζονται απο μας.
στο ενυδρειο τωρα , μεχρι να μεγαλωσουν ωστε να δεχονται τροφες εμποριου, μπορει να ταιζονται με αρτεμια (ζωντανη-κατεψυγμενη) , ινφουσορια , microworms... προσωπικα, τα 2 μικρα ,μετα απο ενα διαστημα,τα μετεφερα σε ενυδρειο που εχει ramshorns (χωρις ψαρια) με φουλ ινφουσορια και τα αφησα εκει.. ετρωγαν ολημερης , κι εφτασαν σε μεγεθος που μπορω να ριχνω τροφη εμποριου κι οχι μονο. |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
απο τις ακαθαρσιες των ramshorns και (κυριως) apple snails (ειχα κι ενα μεσα) , παραγεται infusoria.. πιστευω πολυ περισσοτερο απ τα υπολλοιπα σαλιγκαρια.
δεν γινεται αντιληπτη συνηθως καθως καταναλωνεται απο τα ψαρια ή της γαριδες.. παρολαυτα αν μεινουν τα σαλιγκαρια μονα τους , η infusoria θα γινεται ευκολα ορατη. εκει μεταφερθηκαν τα μικρα και πλεον την εχουν εξαφανισει :D ριξε μια ματια κι εδω |
να κανω και μια τελευταια ενημερωση στο θεμα...
μιας και τα μικρα εχουν μεγαλωσει.. ας βαλω μια φωτο τους για το πως εχουν γινει (μεχρι τωρα :D) http://www.aquatek.gr/rimages/albums...pswivjctw5.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psbkrpmjwa.jpg |
Ωραίοι οι μπόμπιρες!!!!:smt041
|
Nα τα χαιρεσαι Γιαννη!
|
Ευχαριστω παιδια!
|
Μόνο μπόμπιρες δεν είναι πιά ;) όμορφα τα πλασματάκια !!!
|
Μπράβο βρε Γιάννη, να τα χαίρεσαι :)
|
Thanks παιδια!
|
Γιάννη φοβεροί γίνανε οι μπόμπιρες.
|
Ευχαριστω Αννα!!:p
|
μπράβο ρε Γιάννη πολύ όμορφα ψαράκια
να τα χαίρεσαι |
Ευχαριστω Αλεξη;)
|
Εσυ Γιαννη πρεπει να κανεις επιλεκτικο breeding κουκλακια ειναι!!!!
|
Ισως γινει κι αυτο αν εχω 2 ιδια ψαρια..
Για την ωρα ειναι αχταρμας :D Αλλα βγαινουν κουκλια!:p |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board