Έχεις κάνει άλλα κ άλλα σε 5 τζαμάκια θα κολλήσεις?? :grin::grin: Πάντως άμα χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε!!:smt052
|
ναι με τα τζαμια δεν το εχω.
μιλαμε για κουλαμαρα:D ευχαριστω! θα κανουμε σεμιναριο κολλησης ενυδρειου μαλον. θα μαζευτουμε αρκετοι:D πλακα πλακα,μερικα τετοια diy θα ητανε καλο θεμα ενυδρειακου σεμιναριου-workshop. πχ κολληση ενυδρειου,diy πλατη,diy φιλτρο κλπ. αντε να το οργανωσεις ομως. και ποιος? αφου δεν υπαρχει συλλογος,μεγεια.... τεσπα. καμια εταιρια θα μπορουσε να κανει κατι πχ. με καποια συμμετοχη για υλικα κλπ και στο τελος να το παιρνεις το ενυδρειακι σπιτι σου. ...και μετα ξυπνησα... |
Δεν είναι τίποτα ρε συ, γαντάκια μιας χρήσης, μια χαρτοταινία περίμενε να περάσει και το Πάσχα να μπορείς να ρίξεις και κανά μπινελίκι και ξεκίνα!!!:grin::grin:
|
Τα τζάμια είναι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου :)
Γιώργο θες να τα κολλήσουμε αύριο μαζί και να το πάρεις μεθαύριο κολλημένο ; Γιατί εκείνη τη στιγμή δεν πρέπει, και απόψε δύσκολο να τα κολλήσουμε, καλύτερα με το φως της ημέρας, γιατί "Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά" |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
οχι τι να κολλησουμε?να περασω να τα παρω μονο ελεγα σημερα και θα τα κολλησω εδω καποια μερα μολις ευκαιρισω:) εχω τοσες δουλειες αυριο και μεθαυριο,που δεν ξερω τι θα πρωτοκανω. εννοια σου και θα σου ξαναρθω για αλλη δουλεια:D |
Αμα μαζευτητε τοσοι για τηνκολληση του ενυδρειου,να, βγηκε το σεμιναριο που ειπες:D
Να ανεβαζεις φωτο να περνουμε λιγο ματι. |
τα πηραμε τα τζαμια,ολα καλα.
ναναι καλα ο τακης:D τακη,ξανα-ευχαριστω:) τωρα θα δουμε τι θα γινει. προοριζεται για κατι σαυτο το στυλ. http://www.tuncalik.com/2009/09/biotope-in-my-study/ αλλα με καποιες αλλαγες... |
:smt016 ζήλια ζήλια :D
Χαχαχα:D Πλάκα κάνω Γι'αυτο το ενυδρείο είχα ανοίξει και το θέμα για το ενυδρείο χωρίς φίλτρο. Θα το έχεις κοντά σε παράθυρο; |
Ρε παιδια, πολυ ωραιος ο παπυρος, αλλα με τις ριζες του τι γινετε? Απλωνει σα τρελος, σε βαθμο που το ενυδρειο το πνιγει ανετα σε 2 3 βδομαδες. Full on κλαδεμα η υπαρχει αλλο κολπο περιορισμου?
|
Οντως απλώνει τις ρίζες του, θα πιάσει όλον τον χώρο που υπάρχει.
Και τι να κλαδέψεις ; τις ρίζες ; όσο και να κλαδεύεις επάνω , οι ρίζες θα απλώνουν κάτω, έχω σε γλάστρα και τον βλέπω, φτάνει σε τέτοιο σημείο που στο τέλος πνίγεται |
πραγματι οι ριζες απλωνουνε πολυ,αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο.
και τραβαει αβερτα νιτρικα. παντως στη λιμνη εβλεπα πολυ συχνα ψαρια αναμεσα στις ριζες του. συχναζανε πολυ εκει. τωρα βεβαια μεσα που θα το εχω, μαλον δεν θα βαλω παπυρο,αλλα θα δω δεν ξερω ακομα. σιγουρα θα φυτεψω ρυζι παντως:D |
:D
Ποια γλαστρα?? Ειχα παπυρο ( 2 χρονων το πολυ ) που ειχε καλυψει με ριζες κυκλικη επιφανεια με διαμετρο 2 μετρα ( μια γουρνα που εχουμε κατω ) και παχος 3 4 εκατοστα.. Οχι ελεγα για κλαδεμα στη ριζα. Οχι πανω. Δεν ειναι φυτο που ενοχλειται και πολυ απο αυτο. ---------------------------------- Οτι τραβανε νιτρικα, τραβανε αλλα με ενα bettako ολο κι ολο, τι νιτρικα να βρει να τραβηξει? Ειδικα για μεσα ειναι πολυ ωραιος ο ατιμος αλλα δεν εχω ιδεα αν απο φως την παλευει. |
Μα δε θα βαλω ενα:D θα μπούνε 2-3 για αρχή κ θα υπαρξουνε κ γεννες.
Αλλά κ ενα να ήτανε,αμα πέφτει τάισμα τρελλό καθημερινά,χρειαζεται. Το φως είναι θέμα οντως.θα βλέπει φως το ενυδρείο αλλα ίσως όχι όσο θέλει ο πάπυρος. |
το σαβ/κο εχω ρεπο.θαρθει κανεις να βοηθησει να κολλησουμε?
μην το βαλω μπροστα μονος μου,γιατι...:rolleyes: |
Σαββάτο... έρχομαι!!!!!
Θα φέρω και παϊδάκια να ψήσουμε.. βάλε τα υπόλοιπα!!! |
ok!:)
ελα να κολλησουμε και αστα παιδακια ρε τρελλε:D θα παω να παρω σιλικονη μονο το πρωι και μετα εδω θαμαι,ελα νωρις να πιουμε και καφε:) |
Έχω σιλικόνη.. μην πάρεις!!! (πρέπει να έχω τρεις)
Θα φέρω δυο κιλά παϊδάκια.. δεν κολλάω ενυδρείο αλλιώς :) :) :) |
αντε καλα.φερε και τη σιλικονη φερε και τα παϊδάκια:D
σπυρο,τακη,μιχαλη,αν δεν εχετε δουλεια και εχετε ορεξη αυριο σας περιμενω:) θα σας στειλω τη διευθυνση με πμ. αν θελει και κανεις αλλος στειλτε πμ. οχι τιποταλλο,να κανονισω τις καρεκλες:D |
Θα ξεκινήσω από Νίκαια.. εάν θέλει κανείς να έρθει παρέα ας μου στείλει ΠΜ
|
Σαββατο δουλευω.
|
Προτιμάτε κυριακή;
Δεν ξέρω αν θα μπορεί ο Γιώργος τοτε. Και Κυριακή δεν έχω πρόβλημα εγώ,οτι θέλετε. |
Παράθεση:
Κανονίστε για Κυριακή.. έτσι και αλλιώς θα βρεθούμε εμείς!!! |
Εγω ειμαι εξωτερικο και γυρναω Κυριακη πρωι. Δεν ξερω αν θα προλαβω μια η αλλη οποτε κανονιζετε οποτε σας βολευει και αν μπορεσω ερχομαι.
Βγαλτε κανενα βιντεο, να υπαρχει σαν οδηγος.. |
ok.το προγραμμα ειναι θεμα.
george αν δε βαριεσαι ελα αυριο να το κολλησουμε,αλλιως θα το αφησω για την αλλη βδομαδα αναγκαστικα και βλεπουμε. θα πω και στο σπυρο και αν δεν του ειναι κοπος να τον κουβαλησω εδω την κυριακη,θα γινει την κυριακη. να μαθω μονο για να παω να παρω σιλικονες αυριο αν ειναι:D |
Α όχι!.... Όχι!.....για σε παρακαλώ!
Δε θα το πηγαίνεις απο βδομάδα σε βδομάδα!!!!:D Περιμένουμε εδώ πέρα!.... Όχι οποτε σας καπνίζει και αμα κι αμα κι αμα....:D:D:D |
οκ,θαρθει ο σπυρος την κυριακη και θα ποσταρω το αποτελεσμα:D
κιαμα δω να ποσταρετε τιποτα γελακια ειρωνικα θα σας ξεχ...ω:D |
Παράθεση:
|
εσενα σου ειπα να μου στειλεις με πμ διευθυνση κλπ να σου στειλω ρυζι,να υπαρχει και μια καλλιεργεια στη βορεια ελλαδα τουλαχιστον,αλλα δεν ακους:D
|
Όχι ρε,σοβαρά μιλάς;
Κατ'αρχην θα πρέπει να τα βγάζω φωτογραφίες:D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:37. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board