Παράθεση:
Παράθεση:
πιο πισω εγραψες οτι θα εβαζες ψαρια. εχεις ψαρια μεσα στο ενυδρειο που ειχες τους θανατους τωρα η οχι? γιατι αν ειχες πει οτι εβαλες ψαρια πιο πριν δεν θα σου ελεγα να το πλακωσεις στις αλλαγες χωρις λογο,αν δεν υπαρχει προβλημα. οπως και ναχει αστον τον ανθρακα μεσα κανα δυο μερες. ------------------------- εκτος αν εννοεις οτι μπολιασες οταν εβαλες τα πρωτα που πεθαναν... |
εχθές μπολιασα και έβαλα μέσα τα ψάρια. τώρα φυσικά και δεν έχω ψάρια μέσα .. λέω να δοκιμάσω με ένα ψάρι αύριο.
|
Παράθεση:
|
Ο θερμαντήρας σου σε τι κατάσταση βρίσκεται?
|
Παράθεση:
ρυθμισμένος στους 25 βαθμούς |
Παράθεση:
να εχεις τοσο γρηγορα θανατους ειναι διλιτιριαση Η παρα πολυ co2 απου παθανε αναπνευστικο προβλημα.(απου δεν εχεις ) |
Το θερμομετρο (οχι ο θερμαντηρας) τι θερμοκρασια δειχνει στο ενυδρειο?
Οταν μετρας θερμοκασια νερου αλλαγης, με το ιδιο θερμομετρο ελεγχεις? |
Παράθεση:
Παιζει διαρροή ρεύματος. ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
αφου κανει προσαρμογη για τη σοκ μιλατε |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Μονο αν υπαρχει γειωση ή γειωμενη ηλεκτρικη συσκευση στο νερο.
|
τότε θα έπεφτε το ρελέ.. άσε που θα χτυπούσε και εμένα..
|
Μηπως ριχνεις το excel της seachem?
|
Το ρευμα ακολουθει παντα τον πιο ευκολο δρομο οποτε ακομη και να υπαρχει γειωση μεσα στο ενυδρειο ειναι πιο ευκολο να ακολουθησει νερο-γειωση παρα νερο-ψαρι-νερο-γειωση... Τον ανθρωπο θα τον χτυπουσε το ρευμα γιατι εχει χαμηλοτερη εσωτερικη αντισταση απο το νερο του ενυδρειου εκτος αν μιλαμε για πολλα αλατια ;)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Κατι τοξικο εχει το νερο πιστευω.
Τα νερα απο πηγες (ανεξελεγκτο κλπ) δεν σημαινει οτι αν τα χρησιμοποησουμε μερικες φορες και ολα πανε καλα, θα ειναι παντα ετσι. Το πινεις αυτο το νερο? |
Παράθεση:
φυσικά και μας λένε πως έχουμε και ένα απο τα καλύτερα νερά.. πάντως και εμένα το μυαλό μου πάει σε κάτι πολύ τοξικό αλλα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.. |
Ξαναεβαλες ψάρι?
|
Μήπως θα πρέπει να δεις κανα φίλτρο άνθρακα ; και για εσας και για τα ψάρια
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Γιατί αν έχεις , τότε πολύ φοβάμαι πως δεν είναι από τοξικότητα του νερού από χημικά, γιατί αν συνέβη από αυτόν τον λόγο και με φίλτρο άνθρακα, τότε αυτό το χημικό θα ήταν τόσο δυνατό που θα είχατε και εσείς πολύ σοβαρό πρόβλημα. Μετά από όλα αυτά θα σου πρότεινα να ξεστήσεις τελείως το ενυδρείο, πλύσιμο βράσιμο βυθού και βιολογικού υλικού, πέταμα σφουγγάρια και ότι αναλώσιμο υπάρχει μέσα στο ενυδρείο και πολύ καλό πλύσιμο όλα τα υπόλοιπα υλικά , ακόμα και με αραιό διάλυμα χλωρίνης, και στήσιμο από την αρχή, μπόλι κλπ |
εχεις c02??
παρολο που βλεπω οτι δεν το γραφεις το ρωταω μηπως και εγινε παραλειψη |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board