Στο αστρωτο ακομα ενυδρειο μου μαζι με τα φυτα ηρθε κ ενα σαλιγκαρι -χαρηκα- μετα απο 3 μερες παρατηρισα οτι δεν ειναι ενα αλλα 3 -εκει χαρηκα περισσοτερο- πριν λιγο κ ενω χαζευα τα φυτα παρατηρισα καποια μπεζ προς το διαφανες πολυ πολυ μικρα μπιλακια πανω σε ενα φυτο πηρα μεγενθυτικο φακο κ ανακαλυψα οτι ειναι 11!!! μικρα νεογεννητα σαλιγκαρακια τοθλαχιστον ετσι μοιαζουν...τι προτεινεται να κανω υπαρχει περιπτωση να επιρεασουν αρνητικα το ενυδρειο μου οσο ακομα δεν εχει ψαρια η και οταν βαλω;
|
να μην φανω κακός αλλα ήδη απο το 1 πηγες στα 11...
με λιγη τροφη θα τα δεις κ 111!!!!!! θα ταν καλο ή να τα κοντρολαρεις με αλλα ζωντανα που τα τρωνε κ να κρατας ισσοροποιες η θα γίνει χαμός... ειναι ενα σύνηθες φαινόμενο το "πρόβλημα" με τα σαλιγκάρια ολοι στην αρχη καποτε ειπαμε , τι ωραια που ειναι κ μετά ψαχναμε τροπο να τα ξεπαστρεψουμε!!!! ακομη κ αν βγαλεις τα 11 μην ξαφνιαστείς αν δεις αλλα 11 μετα απο μερες γιατι μπορει να έχεις κ αυγά που δεν σκασανε ακόμη κ ειναι καταχωνιασμένα κατω απο φυλαράκια |
5 Συνημμένο(α)
Και τωρα που βρηκα ευκαιρια κ καταφερανα δανειστω κινητο με καμερα ας κανω λιγο μοστρα το ενυδρειακι μου:cool:
ακουω γνωμες προτασεις συμβουλες οπως παντα και αν καποιος ξερει να μου πει αν ειναι φυσιολογικο να μυριζει ασχημα σαν υγρο χωμα το νερο; |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board