Παράθεση:
|
να τα χαίρεσαι :p
στη 2η φώτο στο πάνω ψαράκι εχεί μείνει το στώμα προς τα έξω. είναι ακόμα έτσι; |
Παράθεση:
|
εφόσον μπορεί να φαει και είναι ευδιάθετο δεν θα το επιχειρούσα και εγώ. συνήθως το προβλημα είναι μόνιμο. ακόμα και αν το επαναφέρεις πολύ πιθανό να ξανασυμβεί.
το έψαχνα και γω όταν ειχα τα καλβάκια αλλά ευτυχώς δεν μου έτυχε σε κανένα. και κάποια θέματα http://www.cichlid-forum.com/phpBB/v...c.php?t=235603 http://www.cichlid-forum.com/phpBB/v...c.php?t=213150 ............. ε καλά όχι και έμπειρος... απλώς η συγκεκριμένη λίμνη είναι η αδυναμία μου και αν και 1 χρονο τώρα δε διατηρώ ταγκανίκες, διαβάζω συνέχεια για αυτές. |
Παράθεση:
|
Πασχάλη δε είναι τίποτα έμεινε με το στόμα ανοικτό απο τον ενθουσιασμό για το καινούριο σπίτι :smt003:smt003:smt003
|
Παράθεση:
|
4 Συνημμένο(α)
Μπήκαν και 10 φροντοζάκια Blue Zair ''Moba'' F1 !!!
|
Να τα χαίρεσε φίλε μου πολύ ομορφα όλα! Ναί οντως μπυ έτυχε και εμένα πολλές φορες κάποια ψάρια ντροπαλά που μπήκαν με καποια πιο δραστήρια άλλαξαν! Μάλλον και τα ψάρια μας εχουν και αυτά το ανθρώπινο στοιχείο που ότι κάνει η μάζα είναι φυσιολογικό και αντιγράφεται!
------------------------- ή μπορεί να νιώθουν πιο πολύ ασφάλεια κοντά στα μεγάλα ψάρια όπως κανουν στη θάλασσα που όταν βρίσκεται μεγάλος ροφός είναι κοντά του ολα!! |
Παράθεση:
------------------------- Ήθελα να ρωτήσω επίσης, ποιες θα ήταν κατάλληλες τροφές κατά τη γνώμη σας για τα συγκεκριμένα ψάρια; |
πολυ ωραια τ εκανες...μπραβο πασχαλη να τα χαιρεσαι και αν τα προσεχεις γιατι ειναι πολυ ιδιαιτερα ψαρια..στην 3η φωτο ο δεξια ειναι αρσενικος απο την ιδια γεννα?σαν να εχει παρει πολυ μποι..χαχαχα
απο τροφες στις δικες μου που ειναι αγριες δινω krill(ocean nutricion) και μια τροφη της hikari..ολα τα αλλα τα αποφευγουνε διακριτικα διακριτικα. |
Παράθεση:
|
|
Παράθεση:
|
Αν εννοείς την Tropical cichlid carnivore σε πέλλετ, την απορρίπτω όχι λόγω συστατικών αλλά επειδή είναι επιπλέουσα.
Αν εννοείς την Tropical carnivore που είναι ταμπλέτες, είναι για άλλα είδη αλλά δεν θα τους πειράξει κιόλας :) Από τις κατεψυγμένες πιο πάνω μπορείς άφοβα να δίνεις και κάθε μέρα. |
Παράθεση:
|
μπραβο φιλε καλη αρχη!!!
|
Παράθεση:
|
κατεψυγμενα μηδια και γαριδα!!!! α κατι που προσεξα! βαλε αμμο ψιλη για να φιλτραρουν τα βρανχια τους!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
κ1 media στο φιλτρο και σπαει τα νιτρικα...
|
Παράθεση:
|
βιολογικο υλικο ειναι
|
Παράθεση:
|
εγω παντως την κατεψυγμενη γαριδα τη δινω 1 φορα ανα 3 μερες και δεν εχω κανενα προβλημα με τα νιτρικα και επισης την τσακιζουνε με το που τους τη ριχνω..
|
Παράθεση:
|
εδινα και εγω γαριδα και μυδι, αλλα το προμβλημα ειναι να κοπη σε πολυ μικρα τεμαχια εχει κανενας να προτεινη τιποτα;
|
Αυτή είναι μια καλή συνταγή http://www.cichlid-forum.com/articles/food_recipes.php
και μπορεί να γίνει με πολλές παραλλαγές ανάλογα τα ψάρια μας (αυξομειώνοντας φυτικά-ζωικά συστατικά). |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board