Έιναι άδια....
|
Παράθεση:
|
Αρα μόλις αρχίσει να πέφτει κάτω απο 500 το δεξιά μανόμετρο σημαίνει ότι άδειασε η μπουκάλα?
|
Παράθεση:
Αυτο φτάνει για 2-3 ημέρες ίσως και λιγότερο, ανάλογα τη ποσότητα που βάζεις στο ενυδρείο. Η πιο αξιόπιστη μέθοδος είναι με το βάρος, να το ζυγίζεις δηλαδή |
Οκ φίλε μου ευχαριστώ
|
Φιλαράκο να κάνης ένα ζύγισμα πριν το γέμισμα…και μετά γεμάτη για να δις την ποσότητα που σου έχει Βάλη διότι πωλείται το co2 με το κιλό.
Οι 2kg δεν παίρνει ακριβός 2kg αλλά κάτι λιγότερο. |
Παιδιά βοήθεια έχω σοβαρό πρόβλημα...
Όπως σας ειχα πει αγόρασα το σετ από το co2art, το μεγαλύτερο με τον κοντρολλερ Αλλα νομίζω έσπασα την ηλεκτροβανα Ας το πάρουμε από την αρχή Ψες άλλαξα την μπουκάλα και πρόσεξα οτι στις 2 ενώσεις που μεταξύ ήταν η ηλεκτρονική βαλβίδα έχανε co2 Τότε προσπάθησα να το σφιξω αλλά δεν είδα βελτίωση Από την πολύ πίεση που έβαλα στο τέλος η ένωση στην έξοδο της ηλεκτρονικής βαλβίδας έσφιξε τόσο πολύ που μαγκοσε αλλά έκοψε και την ροή του διοξειδίου, με αποτέλεσμα τίποτα να μην περνάει... Τι να κάνω?? |
Βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε τι ακριβώς εννοείς
|
Παράθεση:
|
εδω είναι το βιντεο που έστειλα στο co2art
συγνώμη για τα χάλια αγγλικά μου ... https://www.youtube.com/watch?v=CoC7...TTjuBW5YtLTZnQ |
Παράθεση:
|
Ok το έφτιαξα
|
Αφου έστειλες σε αυτούς βιντεο πιστεύω να σου απαντήσουν, και θεωρώ πως είναι οι πιο αρμόδιοι, όλοι εμείς εικασίες θα κάνουμε .
Και έδωσες ένα κάρο λεφτά στη CO2Art, είναι κρίμα η ζημιά που έπαθες |
Αυτό λέω και εγώ φίλε μου.. Αν το ξερα, μόνος μου θα τα έπαιρνα κομμάτι κομμάτι
|
Μέχρι να στείλω την ηλεκροβανα για επισκευή... Πώς μπορώ να ενόσω το σύστημα για να εχω 3 φυσαλίδες??
|
Παράθεση:
|
Θα έχω μόνο τα μανόμετρα του σετ
|
Παράθεση:
Απο τα μανόμετρα έχεις όμως έξοδο που να μπορείς να βάλεις το σωληνάκι που πάει στον διαχυτήρα ; |
Όχι.. Είναι θηλυκό στα μανόμετρα
|
Παράθεση:
|
Δεν υπάρχει κάποιο connector ή κάποιος adaptor??
|
Παράθεση:
|
Ok φίλε μου, ευχαριστώ
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:47. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board