Με το καλο η αναπαραγωγη...
Αλλα προσοχη με την οσμωση τώρα... Ηρθε το tds meter ? |
τις μετρας και τις 15? Εχεις καμια απωλεια?
|
αυριο ερχοντε ολα . μεχρι τωρα ειχα μια απωλεια την δευτερη μέρα
|
άλλαξα μεμβρανη και προφιλτρα στην οσμωση πηρα και TDS meter καινουργιο.
23 ppm βγαζει η οσμωση , το βαζω να προετοιμαστει το νερακι και αυριο αρχιζω αλλαγες :rolleyes: |
Παράθεση:
Στο ενυδρειο ποσο εχεις τελικα? Στην βρυση πόσο tds εχεις? Εμενα με 600 κατι tds στην βρυση μου βγαζει η μια 17 και η άλλη 11. |
ουτε που μετρησα την παλια μεμβρανη . την ξηλωσα και στα σκουπίδια:D
και το παλιο tds meter το ιδιο. με πεδεψε και η μεβρανη να την ξεβιδωσω, πάθανε τα νευρα μου σε λεω zw στη βρυση εχω 216 και η οσμωση μου βγαζει 23 . στο ενυδρειο αυριο με τις αλλαγες θα κανω και θα σου πω |
Παράθεση:
Το tds γιατι το πεταξες ρε συ αφου καλιμπραρεται... εγω παντως , το εχω 2 χρονια και ακομη μια χαρά δουλευει.. Ποιο πηρες? |
TDS-EZ Water Quality Tester
|
Χρηστο ακομα πολυ tds εχεις.. ασε κανενα μισαωρο την βρυση να τρεξει..
Νικο 600 tds ? το πινετε το νερο?:D |
|
πανεμορφες !!!! :o
|
|
Για πες τελικά με τις μετρησεις τι εγινε?
Καμια εκδυση - αυγωμενη εχουμε? |
με τις μετρησεις μια χαρα ειμαστε. η ΑΟ τελικα μετα που την αφησα και ετρεξε μια ωρα απ το flush kit μου βγαζει 10 tds . απο εκδυση είχα μία, αυγωμενη αν σου πω δε φαινεται αληθεια θα σου πω. εχω δυο γαριδες που ειναι πολυ χοντρες :D είχα 3 απωλιες μεχρι τωρα.:(
|
Υπομονη Χρησταρα!
Σου ευχομαι τα καλυτερα για τις κουκλες σου! |
Παράθεση:
Απωλειες ? Παρατηρησες κατι υποπτο? Απο θερμοκρασία? |
να σαι καλά ρε Γιάνναρε;)
|
blue panda , black panda , orange , yellow , blue velvet , tiger δωθηκανε . όσον αφορα τις panda , δε μπορεσα να κανω γεννα. εκδυσεις είχα , γκαστρωμενες ειχα γεννα δεν ειδα :D θα μεινω με τις cardinal μονο. παντως πολυ μου αρεσε που ασχολιθηκα μ αυτα τα ειδη.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:54. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board