καποτε προσπαθησα να βαλω ραμιρεζι,ειχα 20 νεον μεσα με ph 6 αλλα δεν ξερω γιατι ενω τα νεον ειχαν γεννησει κιολας τα ραμιρεζι μολις τα εβαζα αρρωσταιναν και πεθαινανε δεν ξερω το γιατι, το ενυδρειο ηταν 80 λιτρα αλλα δεν ειχα εξωτερικο φιλτρο μονο ενα εσωτερικο,ισως να εφτεγε αυτο ,τωρα δεν θα βιαστω θα το στησω θα βαλω δυο εξωτερικα φιλτρα ( ex 600 kai prime 10) και θα το αφησω να τρεχει μονο με δυο τρια corydoras θα μετρησω το ph θα βαλω μερικα (6) νεον η οτι αλλο τεριαζει και μετα θα βαλω και τα ραμιρεζι ( πιστευω πως τοτε φτεει το οτι δεν ειχα εξωτερικο φιλτρο γιαυτο και ειχα προβληματα με τα σιγκεκριμενα ψαρακια ) παντως ομολογω πως ειναι απο τις ομορφοτερες κιχλιδες .Αυτα τα ψαρια παιδια στη φωτογραφια ποσο δυσκολα ειναι να εχουμε στο ενυδρειο μας, τα ειχα δει σε ενα πετ σοπ πριν μερικους μηνες και μου αρεσαν πολυ πως τα λενε ; https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...NIVAZqeao3JKX2
|
Παράθεση:
|
Ευχαριστω ,ειναι δυσκολα στη διατηρηση τους στο ενυδρειο;
|
Δεν τις εχω κρατησει ποτε αλλα από γνωστους μου που ειχαν και μου ειπαν, είναι πολύ ευκολες εχουν ωραια χρωματα και ωραιες συμπεριφορές.
|
Παράθεση:
Όντως... από δικό μου ψάρι είναι!!!!! ;) :smt023 ------------------------- Παράθεση:
Διάβασε στο link... μερικές πληροφορίες... http://diszhal.info/english/cichlids...s_lifalili.php |
Τη Δευτερα εστησα τελικα το 120αλιτρο,σημερα εβαλα να τρεχουν το ex 600 και το prime 10,το hydor ειναι με ετοιμη βιολογια λογο οτι το εβγαλα απο το 300αρι μου, το νερο το εβαλα ολο απο τι βρυση ,σε ποσες μερες θα ειναι ετοιμο να βαλω τα πρωτα γατοψαρα για αρχη ; :)
|
γατοψαρα θα βαλεις?
εχεις γραψει 10 διαφορετικα ειδη. τι θα βαλεις τελικα?:D |
ε να μην βαλω και κανενα γατοψαρο ,εχω χρονια να βαλω σε ενυδρειο μου :smt109 ,αλλα σε ποσες μερες να βαλω
|
κανε μετρησεις πρωτα να δεις τι γινεται. συντηρεις με καποιο τροπο τη βιολογια?
εχω βαλει ψαρια σε μπολιασμενο ενυδρειο μετα απο 3-4 μερες, παντα με μετρησεις και συντηρηση της βιολογιας με τροφη, και εχω βαλει και ψαρια σε αλλο μπολιασμενο ενυδρειο κατευθειαν, και στις δυο περιπτωσεις οι μετρησεις ηταν οκ και δεν υπηρξε καμμια απωλεια η οτιδηποτε αλλο δυσαρεστο. τι γατοψαρο θελεις να βαλεις? δεν ειμαι σιγουρος, αλλα μηπως τα γατοψαρα απαιτουν και στρωμενο βυθο? να ξερεις οτι αν τελικα βαλεις τα λιφαλιλι και κανουν γεννα, οτιδηποτε αλλο εκει μεσα θα μετραει ωρες. ειναι και τα λιτρα λιγα και πολυ επιθετικα τα λιφαλιλι. καλυτερα να τα βαλεις μονα τους, ενα ζευγαρι στα 120 ειναι οριακα. |
Η λέξη γατόψαρο... όταν υπάρχουν τόσα πολλά είδη... πιστεύεις ότι είναι αρκετή και βοηθάει τόσο... ώστε να σου πει κάποιος μια τεκμηριωμένη άποψη; Βρες το είδος που σου αρέσει... έλεγξε τις παραμέτρους του νερού που απαιτεί καθώς και το μέγεθος του ενυδρείου... και ΑΝ έχεις ακόμα απορίες... ρώτα πιο συγκεκριμένα. ;)
Λέγεται ότι τα γατόψαρα... μπαίνουν σε ενυδρεία με στρωμένο βυθό... δηλαδή μετά από αρκετό χρονικό διάστημα (μηνών ενδεχομένως).- |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:04. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board