Τι σ' ανησυχεί με την άμμο? Αν είναι ψιλή ή η ποσότητα?
Εγώ μια χαρά τη βλέπω ;) |
Παράθεση:
|
Μην τρελαινεσαι Δημητρη..Η αμμος ειναι δοκιμασμενη,το χρωμα φυσικο και η ποσοτητα καλη..πατα γκαζι ...
|
Παράθεση:
Με ψαρια και κοχυλια τι εκανες? |
Παράθεση:
|
5 Συνημμένο(α)
ενα ακομα βημα λοιπον.βρηκα καποιες πετρες και θελω την αποψη σας.
|
Δυο τρεις ακομα στη κορυφη Δημητρη..να δειξει και το υψος..
|
Παράθεση:
|
Ωραιες ειναι αλλα για να βαζεις πετρες κακο σκοπο εχεις..Μηπως να γινει ο τιτλος ' νεος στη λιμνη με τα similis και τα juli'??
|
Παράθεση:
------------------------- παιδια καλημερα..ενα θεματακι...η εισοδος και η εξοδος του νερου ειναι απεναντι.λογο χορου....αν βαλω μια γωνια 90.στην εισοδο να παει το νερο κατω θα εχω καλητερη κυκλοφορια? |
Δημητρη θυμισε μας με τι αντλια επιστροφης εχεις?
|
Παράθεση:
|
Ε τι προβλημα κυκλοφοριας να εχεις με τετοια αντλια ...αν δε σου φαινεται ικανοποιητικη η ροη γιατι την κοβεις?
|
Παράθεση:
|
Πατριδα παραγγελεια για πετρες δεχεσε;
|
Παράθεση:
ένα κολπάκι είναι να ρίξεις μεσ' το ενυδρείο ένα μπαλάκι του πινγκ-πονγκ και να παρατηρήσεις την πορεία του ;) |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
η πετρες σου ειναι πανεμορφες μπορεις να μου στειλης 10 κομματια;
|
Παράθεση:
|
παω στο καραβι ειμαι κοντα αλλα μην της στειλης με το Σαμαινα.Ενημερωσεμε μονο ποτε θα φθασουν Πειραια(απο Πεμπτη και μετα )
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
πχ http://www.skalidis-sport.gr/index.php?cPath=710_712 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
6 Συνημμένο(α)
δειτε και μερικες φωτο.ακουω ιδεες.
|
Μια χαρα..βαλε βρε λιγο πρασινακι τωρα που ναι νωρις να προλαβει να ριζωσει..Απο βδομαδα θα χω καμποσες ριζες sagittaria subulata,αν θες πας να σου στειλω.
|
Οντως ητσν το 1981 την πρωτη φορα που ειρθα Ελλαδα και πηγαμε στο χωριο του πατερα μου.Πολυ ωρσιο εγινε μπραβο
|
Παράθεση:
|
καλησπερα παιδια...λοιπον για να ερθουμε στο βασικο θεμα μου...δεν μπορω να βρω πουθενα σιμιλις...φυσικα να σκευτουμε την μεταφορα....γιατι απο βορια που βρηκα κατι δεν υπαρχει περιπτωση να μπορουν να ερθουν...και σκευτομαι τωρα....υπαρχει κατι αλλο που να μπορω να βαλω σε αυτα τα λιτρα και να μπορω να το βρω απο αθηνα?καμια ιδεα...εχω δει μερικα αλλα δεν μπορω να αποφασισω.
------------------------- κανενας?τιποτα?καμια ιδεα? |
Όταν λες δεν μπορούν να έρθουν..... για πιο λόγο;
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:43. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board