Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δυστυχώς... το έχουν αυτό το "κακό" πλέον οι Jagger.- |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Εγώ βάζω πάντα τους πιο μεγάλους που μπορώ (το απαιτούν και τα ενυδρεία μου)... οι απόψεις γράφτηκαν... εσύ αποφασίζεις (βάσει των δεδομένων σου).-
|
Εκει που κολλαω είναι οτι τα ραμιρεζι απαιτουν ζεστο νερο και οσο το δυνατόν σταθερες συνθηκες... γτ φετος δεν εκανε κρυα πολλα.. αν του χρονου βαλει τπτ κρυα και λειπω απο το σπιτι.. καηκαμε μετα... δεν ξερω ανα αυτες οι φοβιες ειβαι ανουσιες αλλα σαν αρχάριος και παντελως άσχετος με το θεμα προσπαθώ να ειμαι οσο πιο δυνατον σίγουρος. ..
|
Άμα και όταν κάνει κρύο... θα βάλεις και τον 2ο 150αρη... που θα έχεις εφεδρικό.- :D
|
Τεσπα.. θα δω τι θα κανω πρωτα με αυτον που εχω τώρα. .. και βλέπω τι θα κανω στην πορεία! !!
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
πάντα πρέπει να υπάρχει και εφεδρικός θερμαντήρας, και αν μπορείς θα τους δουλεύεις εναλάξ για να είσαι σίγουρος πως και αυτός λειτουργεί σωστά |
Καλα ο εφεδρικος θα ζεσταίνει και το νερό της αλλαγης οποτε σιγουρα θαβπαρω και δεύτερο. ..
Το θεμα ειναι αμα αλλαξω αυτον και ο καινούργιος δουλευει κομπλε δεν θα πάρω αλλο με 25 ευρω... |
1. Και καλιμπραρισμένοι.- ;)
ΥΓ. Αυτό το... Scorpion... με πάει συνέχεια στους Scorpions!!!!! :smt035 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Των φρονίμων τα παιδιά... ΠΡΙΝ πεινάσουν μαγειρεύουν.- ;) ------------------------- Παράθεση:
ΑΝ έχεις "φατσοβιβλίο"... κάνε μια επίσκεψη στη σελίδα μου... να πληγωθείς μόνος σου.- :D |
Στην υπογραφη σου δεν λες;;; μπηκα... εχω αλλαξει απο τοτε ποκυ... ειμαι του ελληνικου λαϊκού τετοια τωρα πια!
|
Σκυλάδικου θες να πεις :D... γιατί το λα'ι'κό... έχει πεθάνει προ πολλού (απ' όταν "έφυγαν"... αυτοί... που το τραγουδούσαν).- ;)
|
Σ'αυτο εχεις ενα δικιο..(ξεφυγαμε λιγο....)
|
Μια χαρά κουβέντα γίνεται και ας ξεφύγαμε, τα πρώτα μου βινύλια ήταν των scorpions στα 18 μου το 1980, ξεχνιούνται αυτά ;
|
Τι να πω εγω ο πιτσιρικάς :-D που τους κατεβασα σε mp3:-p
------------------------- Οριστε http://m.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ&feature=kp |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board