Παράθεση:
Με το καλο να το χαρεις! Και πάλι μπραβο για την κατασκευη |
Κουκλα εγινε!!Δε βαζεις και ενα ραφακι στο μεσαιο να δεσει?Θα σε βολεψει και για να βαζεις τροφες,τεστ..
|
Παράθεση:
|
τα σπαει!και το ενυδρειο και το επιπλο:)
μπραβο! το κοντρα πλακε θαλασσης ποσο σου πηγε αληθεια? |
105€ κομμένο στις διαστάσεις που ήθελα μαζί με 4 μεντεσέδες
|
2 Συνημμένο(α)
|
Τι επελεξες για φωτισμο?
|
1 Συνημμένο(α)
Συνημμένο Αρχείο 63850
Αυτόν τον εξοπλισμό έχω . Δεν ξέρω αν οι λάμπες είναι καλές για Αφρική . Απο ψάρια δεν γνωρίζω πολλά μου αρέσουν κάποια με μπλέ μαύρες ρίγες (demasoni-saulosi-acei) Τι χαρέμι μου προτείνεται ; και πόσα ψάρια στα 270λτρ μικτά ;; Επίσης από που μπορώ να τα αγοράσω και να μου τα στείλει Χίο;; Κάτι άσχετο το Sera biopur τι υλικό είναι για μηχανικό φιλτράρισμα κάνει;; Τα φίλτρα μου τα έχω γέμιση απο κάτω μπρος τα πάνω με (τρία καλάθια) Sera biopur - τα σφουγγάρια τους 30+10ppm) - ελαφρόπετρα στο ένα + jbl sintomec το άλλο. |
ωραίος είσαι, πιάνουν τα χέρια σου μια χαρά από ότι βλέπω. η αφρική γενικά δεν έχει πολλές απαιτήσεις στο θέμα του φωτισμού, από τη στιγμή που δεν μπαίνουν πολλά φυτά.
|
Μια χαρα εισαι και απο φωτισμο..Τελειωσε με το καλο και θα τα πουμε τοτε για τα ψαρια.
|
Αδελφέ μου είσαι καλλιτέχνης και μπράβο σου !!!
|
Ωραία δουλειά.. μπράβο. :smt023
Στην βάση (εκεί που "πατάει" το ενυδρείο) εσωτερικά υπάρχει ένα "σκαλοπάτι"... σε τι εξυπηρετεί και το έχεις κάνει; :confused: |
Παράθεση:
Περιμετρικά της βάσης έχω βάλει μια φασα 5cm για να καλύψει τον πάτο για να μην φαίνονται οι κόντρες . |
'γεια στα χέρια σου μάστορα!!! και πάλι μπράβο!!!
|
Παράθεση:
Ο πάτος του ενυδρείου... πατάει στο ξύλο ή υπάρχει κάποιο κενό; Αυτό με προβλημάτισε.- ;) |
Παράθεση:
Καλημέρα από την ηλιόλουστη Χίο. |
2 Συνημμένο(α)
|
Δεν είσαι μόνο καλός , αλλά είσαι και γρήγορος.
Ερώτηση τώρα, όπως βλέπω στη φωτό, όταν θα ανοίγεις το καπάκι, θα τραβιούνται και τα καλώδια της λάμπας, και μετά όταν θα το κλείνεις θα τραβάς τα καλώδια στη θεση τους από τη πίσω πλευρά του καπακιού ; |
Θα το αφήσω λίγο μποσικο όσο χρειάζεται για να ανοίγει το καπάκι .
Όσο για το γρήγορος δεν θα τις γλυτωσω τις παντωφλιες στο τέλος :) |
Πυ-πυ-πυραυλος!!Η παντωφλα προσεξε γιατι υβριδιζει με το μπλαστη:D:DΤι εμεινε τωρα?
|
Παράθεση:
2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.- :smt039 |
Τωρα μου εμεινε να βρω πετρες αμμο και μετα γεμιζω νερο . Περιμενω και ενα heater jager γιατι εχω ενα 150w και ειναι μικρος.
|
Καλησπερα
Πολυ ωραια κατασκευη. Την ζηλεψα. Μερικες αποριες. Το καπακι σου απο τι ξυλο το εφτιαξες? Κοντρα πλακε και αυτο? Τι παχος? Το τελαρο ( το καπακι ουσιαστικα ) πως το κολλησες? Μονο κολλα η χρησιμοποιησες και βιδες? Η εσωτερικη "πατουρα" εγινε με ρουτερ η απλα κολλησες αλλο κομματι απο μεσα? |
2 Συνημμένο(α)
Συνημμένο Αρχείο 63890Συνημμένο Αρχείο 63891έκανα μια εξόρμηση στο βουνό και μαζεψα πέτρες είναι ωραίες πως σας φαίνονται;;
Όσο για το καπάκι έχει και κόλλα και καρφακια και βίδες που πιάνουν πάνω στην πατουρα, όπου αυτή είναι πιχακι κολλημένο και καρφωμένο πάνω στο τελάρο το ύψος του είναι υπολογισμένο να κάνει και πάτημα στο γυαλί και πάτημα στο καπακι. Πάχος τελάρου 15χιλ καπάκι 18. |
Το σχημα και το μεγεθος καλο ειναι,το χρωμα ετσι κι αλλιως σε λιγο καιρο δεν θα φαινεται..Τωρα παραλια για αμμο..
|
1 Συνημμένο(α)
Συνημμένο Αρχείο 63976πως σας φαίνεται το νταμαρι μου;;
|
Καλό φαίνεται :)
Μάλλον θα χρειαστείς μερικές ακόμη σε ύψος όταν μπει και η άμμος. Άντε μάστορα πάνε τώρα στην κατάλληλη κατηγορία να αρχίσουμε να συζητάμε τη ψαροσύνθεση ;) |
Αριστερα μια χαρα ειναι δεξια χμμμμμ...τελειωσαν οι πετρες?Τα κομματια του φελιζολ που εξεχουν κοφτα γιατι μολις αρχισουν να σκαβουν φευγει η αμμος και φαινονται ασχημα..
|
Πέτρες έχω όταν βάλω την άμμο θα βάλω αν χρειαστεί και άλλες.
Αν κόψω το φελιζολ δεν θα γεμίσει το ενυδρείο μπαλάκια ;; |
Με ξυραφι περιμετρικα απο τις στοιβες..
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board