Εντάξυ κατάλαβα Μάγδα μου ..... απλα ήθελα να επαναφέρω το θέμα ξανά στην επικαιρότητα και μου δόθηκε η ευκαιρία με τα γραφόμενα σου. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση πάντως ..... Θα περιμένουμε μέχρι να γίνει η διόρθωση που ελπίζουμε να μήν πάρει ακόμη ένα μήνα.......
|
Υπάρχει κάποιος που να μας δόσει κάποια εξήγηση γιατί αργεί τοσο πολύ να γίνει η περιβόητη διόρθωση; Ισως να ακούουμαι λίγο σκληρή αλλα επειδή πέρασε ο ενας μήνας και πάμε στον δεύτερο σκέφτηκα ότι μάλλον έχει ξεχαστεί το πρόβλημα....
|
Ετοιμαζεται εντελως νεο προγραμμα για το board που θα λυσει οτι προβληματα υπηρχαν μεχρι τωρα, και θα εχει και πολλες νεες δυνατοτητες. Λιγη υπομονη μονο, γιατι ειναι αρκετα δυσκολο και περιπλοκο (για μας, οχι για σας) στο στησιμο του.
|
Μην αμελούμε ότι από την στιγμή που έχει παρθεί η απόφαση και ήδη έχει ξεκινήσει η σταδιακή λειτουργία του νέου board, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συντηρηθεί ή να αναβαθμιστεί το υπάρχον.
Αν το θέσω και αλλιώς είναι προτιμότερο οι administrators να ασχοληθούν με το νέο board παρά να σπαταλήσουν χρόνο εις βάρος του νέου, εδώ. Νομίζω ότι όλων η υπομονή θα ανταμειφθεί με την είσοδο στο νέο forum. :wink: |
Ευχαριστώ για την απάντηση και εξήγηση και θα περιμένουμε την αναβάθμιση του board με τα νέα δεδομένα κάνοντας όση υπομονή χρειάζεται μέχρι να το φτιάξετε.
Και πάλι σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας. |
Και ω του θαυματος δουλευουν παλι οι ειδοποιησεις μεσω mail.
Ειδατε ενα server crash τι κανει..? :D :D :D :D |
Επιτέλους έγινε το θαύμα..... Τώρα μάλιστα.... υπάρχει η ενημέρωση .... ευχαριστούμε για όλα
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:56. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board