Και εμενα το μεγαλυτερο julie(θυληκο μαααλον)εχει παρει τις πετρες και κυνηγαει τα αλλα 2.Το ενα συγκεκριμενα δεν το αφηνει με τιποτα να πλησιασει.Ζορικα θυληκα :)
Πως πανε γενικοτερα;Το στησιμο μου αρεσει πολυ παντως.. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Εγω παρατηρω γενικα οτι εχουν πολυ ωραιο και ενδιαφερον χαρακτηρα οποτε λογικο ειναι. Μια βαλισνερια και για εμενα παρακαλω ε??:D Ριχνεις κατι απο λιπασμα θυμησε μου?ενα γενικο ισως? μου εχουν πιασει καφε αλγη πολυ εμενα και ελεγα κατι να προσθετω στο νερο.Ισως κανενα trace.. |
Δεν ρίχνω τίποτα . Το καλό είναι ότι η άλγη είναι ελάχιστη προς το παρόν , τόσο λίγη που δεν φαίνεται ειδικά στις πέτρες ίσως και λόγω του χρώματός τους. Μόλις πάρει μπρος η βαλισνερια δεν σταματάει μετά, οπότε μην ανησυχείς δεν σε ξεχνάω ;)
|
Πως παμε εδω;;
|
10 Συνημμένο(α)
Μερικές φωτογραφίες μετα από καιρό...Τις τελευταίες μέρες φαίνεται να έχει σχηματιστεί ένα ζευγάρι λελεουπι. Σκάβουν σε 2 μεριές στο αριστερό μέρος του ενυδρείου, στην μπροστινή πλευρά κάτω από μια πέτρα (έχει εμφανιστεί το Dow) και πίσω κάτω από το εξωτερικό φίλτρο. Παρατηρώ μερικές φορές όταν πλησιάζουν το ένα το άλλο να κάνουν ένα τρεμούλιασμα. Ωστόσο ο αρσενικός είναι ο πιο "νταής" του ενυδρείου και δεν θα έλεγα ότι είναι "δεμένο" ζευγάρι γιατί μερικές φορές κυνηγάει και το θυληκό (έτσι υποθέτω τουλάχιστον ως προς τα φύλα!) ιδιαίτερα την ώρα του ταίσματος.
|
Σύντομα θα δεις αυγά :) αφού δεν πήγαν στις πέτρες μπορεί να τα κολλήσουν στο τζάμι.
Το τρεμούλιασμα είναι τα προκαταρτικά :D Τα leleupi συμπεριφέρονται σαν αγαπημένο ζευγάρι μόνο όταν ζευγαρώσουν και καμιά δεκαριά μέρες αφού σκάσουν τ' αυγά. Μετά ξαναχωρίζουν. |
Ευχαριστώ για την απάντηση:)
τα αυγά φαίνονται με το μάτι ή όχι ; Χαζή ερώτηση αλλά δεν έχω δει... |
Θα τα δεις αν δεν τα κολλήσουν κάτω από καμιά πέτρα.
Εδώ σε μια φωτο φαίνονται κάτι δικά μου http://www.aquatek.gr/vb/showthread....leleupi&page=3 |
Αααα ευχαριστώ ! Είναι εμφανή όντως ;)... ελπίζω και ανυπομονώ να τα δω :)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board