Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   DIY . Φτιάχτο μόνος σου (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=28)
-   -   ερωτηση για diy pvc υπερχειλιση (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=77186)

Τάκης 19-01-14 23:44

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ikaria_jim (Μήνυμα 814832)
λοιπον εβγαλα τωρα και εχω την ιδεα οτι ειναι παντα η ιδια ποσοτητα που βγαζω...μπορει να κανω και λαθος ομως..

Δημήτρη έβαλες σαμπ ? σε σαμπ χρησιμοποιείς την υπερχείλιση ?

ikaria_jim 19-01-14 23:47

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από takis_gt (Μήνυμα 814839)
Δημήτρη έβαλες σαμπ ? σε σαμπ χρησιμοποιείς την υπερχείλιση ?

ναι εβαλα....οχι οτι το ειχα αναγκη....ξερεις εσυ....για εκπαιδευτικους λογους....

Τάκης 19-01-14 23:50

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ikaria_jim (Μήνυμα 814842)
ναι εβαλα....οχι οτι το ειχα αναγκη....ξερεις εσυ....για εκπαιδευτικους λογους....

χαχαχχαχαχ
εσύ δεν κάθεσε ήσυχος με τίποτα

ikaria_jim 19-01-14 23:51

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από takis_gt (Μήνυμα 814844)
χαχαχχαχαχ
εσύ δεν κάθεσε ήσυχος με τίποτα

ε να μην μαθω και εγω....εσεις μονο?εγω ειμαι εδω μονος και κατι πρεπει να κανω....χεχε...

Τάκης 19-01-14 23:52

Πρόσεχε μόνο μήπως η υπερχείλιση σου βουτάει μωρά.
Το φίλτρο το άλλο το κρεμαστό το έχεις και αυτό να λειτουργεί ?

ikaria_jim 19-01-14 23:54

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από takis_gt (Μήνυμα 814846)
Πρόσεχε μόνο μήπως η υπερχείλιση σου βουτάει μωρά.
Το φίλτρο το άλλο το κρεμαστό το έχεις και αυτό να λειτουργεί ?

φυσικα φιλε μου....αυτο δεν το βγαζω ποτε.....σου λεω καθαρα για εκπαιδευτικους λογους......δεν τραβαει γιατι εχω βαλει ενα σφουγκαρι γυρο γυρο...αλλα πες μου τι κανουμε με τον αερα....

Τάκης 19-01-14 23:57

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ikaria_jim (Μήνυμα 814851)
φυσικα φιλε μου....αυτο δεν το βγαζω ποτε.....σου λεω καθαρα για εκπαιδευτικους λογους......δεν τραβαει γιατι εχω βαλει ενα σφουγκαρι γυρο γυρο...αλλα πες μου τι κανουμε με τον αερα....

Τι να σου πω βρε Δημήτρη, μου κάνει εντύπωση, το μόνο που σκέφτομαι είναι αυτό που σου είπα στην αρχή, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, είσαι και μακρυά να το έβλεπα από κοντά

ikaria_jim 20-01-14 00:01

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από takis_gt (Μήνυμα 814852)
Τι να σου πω βρε Δημήτρη, μου κάνει εντύπωση, το μόνο που σκέφτομαι είναι αυτό που σου είπα στην αρχή, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, είσαι και μακρυά να το έβλεπα από κοντά

ελα ρε παιδι μου καμια βολτα να κανουμε καμια δουλεια.....και διακοπες φυσικα...χεχε....λοιπον εβαλα και ξανα σιλικονη....αλλα εγω πιστευω οτι μαζευει απο την πτωση που κανει μεσα...το σπλατς που κανει...και μαζευει....αλλα δεν σταματει....

Τάκης 20-01-14 00:05

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ikaria_jim (Μήνυμα 814858)
ελα ρε παιδι μου καμια βολτα να κανουμε καμια δουλεια.....και διακοπες φυσικα...χεχε....λοιπον εβαλα και ξανα σιλικονη....αλλα εγω πιστευω οτι μαζευει απο την πτωση που κανει μεσα...το σπλατς που κανει...και μαζευει....αλλα δεν σταματει....

Για αυτό σου είπα, βρες κάποιο τρόπο να σηκωθεί η στάθμη μέσα, αν από την έξοδο F έχεις μαλακό σωλήνα ή λάστιχο, σήκωσέ το να ανέβει η στάθμη, πειραματίσου με αυτό και βλέπεις.
Για διακοπές το καλοκαίρι βρε, και αργεί ακόμα .....

ikaria_jim 20-01-14 00:09

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από takis_gt (Μήνυμα 814859)
Για αυτό σου είπα, βρες κάποιο τρόπο να σηκωθεί η στάθμη μέσα, αν από την έξοδο F έχεις μαλακό σωλήνα ή λάστιχο, σήκωσέ το να ανέβει η στάθμη, πειραματίσου με αυτό και βλέπεις.
Για διακοπές το καλοκαίρι βρε, και αργεί ακόμα .....

εαν βαλω ενα λαστιχο μεσα στην εισοδο?

Τάκης 20-01-14 00:14

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ikaria_jim (Μήνυμα 814861)
εαν βαλω ενα λαστιχο μεσα στην εισοδο?

Τι θα κάνει το λαστιχο μέσα ? πρέπει να κάνεις κάτι να πέφτει το νερό πιο ομαλά μέσα, μήπως αν έβαζες καποιο σφουγγάρι μέσα χαμηλά ? αλλα να μπορείς να το βγάλεις μετά ή να ανεβάσεις τη στάθμη όπως σου είπα πριν

ikaria_jim 20-01-14 00:19

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από takis_gt (Μήνυμα 814862)
Τι θα κάνει το λαστιχο μέσα ? πρέπει να κάνεις κάτι να πέφτει το νερό πιο ομαλά μέσα, μήπως αν έβαζες καποιο σφουγγάρι μέσα χαμηλά ? αλλα να μπορείς να το βγάλεις μετά ή να ανεβάσεις τη στάθμη όπως σου είπα πριν

θα το ψαχω.....κατι θα βαλω...η θα το αναιβασω...

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:29.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01629 seconds with 10 queries