Ωραία μέρα, νέοι φίλοι, παλιοί γνωστοί .... συνταγή μιας όμορφης Κυριακής!!!:p
Η επόμενη συνάντηση θα λάβει χώρα εν Σουφλίω??:rolleyes: ΥΓ, Όσο για την παντόφλα την βγάλαμε καθαρή :smt106:smt106 |
Ηταν παρα πολυ ωραια προσωπικα περασα τελεια. Χαρηκα που γνωρισα νεα ατομα και ξαναβρεθηκα με παλια. Ενας κιενας!! Μακαρι να βρισκομαστε ετσι συχνα!! :) αφου γλυτωσατε παντοφλα τοτε ολα τελια :D
|
kostaskich
εγω παντως παντοφλα δεν εφαγα αλλα αλλοι μαλλον ....ονοματα δεν λεμε:D
|
http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1390155540
Από αριστερά Dimitris_Batman, panos-alex/polis, kostaskich, giannisqq, Σταύρος Τσιόνογλου, Κουραμπιές, Ιγνάτιος, madfdg χαμηλά Κλεόβουλος και Μπέκρας (σκύλος :)) Λείπει ο alexnina065 που έφυγε μετά τον καφέ και έχασε τη συνέχεια και δεν φαίνεται ο Βασίλης που φωτογραφίζει. Το υπόλοιπο φιλμ κάηκε :rolleyes: Το συντονιστικό team της περιοχής έδωσε σύσσωμο το παρόν, περάσαμε όμορφα και βοήθησε κι ο καλός καιρός, είδαμε φίλους που είχαμε καιρό να συναντήσουμε και θα το επαναλάβουμε σύντομα μάλλον στη Τανζανία. Οι φήμες ότι έπεσε παντόφλα δεν ισχύουν (ωχ τα πλευράκια μου :-?), ούτε ότι ακολούθησε κραιπάλη με συνοδευτικό κουραμπιέδες :D |
Κύριε μοντεράτορα δε φτιάχνετε λίγο τη φωτογραφία να μπορούμε να σας θαυμάσουμε;
|
Κύριε super μοδεράτορα γυρίστε στη προηγούμενη σελίδα :smt019
|
Με κουράζετε!:D
|
kostaskich
ενα σωρο φωτο βγηκαμε μονο μια αναρτηθηκε?ελεος τζαμπα επαιρνα και ποζες:rolleyes:
|
7 Συνημμένο(α)
Κι επειδή ξέρω πως δεν μας χορταίνετε :)
[στην τελευταία φωτο θα αναγνωρίσετε τον κύριο που εμφανίζεται συνήθως να κάνει γκριμάτσες πίσω απ' τον ρεπόρτερ του Mega :smt118) |
Συνάντηση φίλων GAB Α.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
Καλημέρα σε όλους 'σας.Η φωτογραφία είναι αντιπροσωπευτική του πόσο ωραία περάσατε!!!!!!!:p :p :p Μήπως θα έπρεπε να σκεφτείτε να κάνετε συχνότερα τέτοιες συναντήσεις κι ασ μην έχουν Πίτα; :confused: :confused: :confused: Να είστε πάντα καλά!
|
Πέτρο η φωτο δεν δείχνουν τίποτα :D
Πίτα δεν μας άφησε ένας περίεργος να κόψουμε αλλά κόψαμε κάτι ωραία μπριζολο-σουτζουκο-λουκανο-συκωτάκια :smt106 |
kostaskich
συν οτι μας ζαλισε με τους δισκους του:D
|
Πωπω τονε φαγατε τον ανθρωπο. Καποιος να του δωσει ενα γλυφιτζουρι να ηρεμισει :D:D:D
|
Όλα τα καλα παιδια μαζεμενα....:smt060
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Καλύτερα ετσι σωστά :D
http://www.aquatek.gr/vb/attachment....5&d=1390155540 Από αριστερά Dimitris_Batman, panos-alex/polis, kostaskich, giannisqq, Σταύρος Τσιόνογλου, Κουραμπιές, Ιγνάτιος, madfdg χαμηλά Μπέκρας (σκύλος) και Κλεόβουλος :smile: |
kostaskich
εγω με τον κλεοβουλο παμε μαζι οπως ειδατε γιατι δεχομαστε φραστικες επιθεσεις περι των κιχλιδων μας
|
Εγώ τι να πω που τα ακούω κάθε μέρα?
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Ενα θα πω!!!σουπερ τα Cory.....
|
kostaskich
επισης σουπερ τα cpd και iriatherines:D
|
η συνέχεια στο Σουφλί....
|
Παράθεση:
αύριο ποιός θα είναι εδώ? μη στοιχηματίζετε..δεν θα τον βρείτε. Chemical mac ο αλγοπαραγωγός :smt052 |
χαρηκα πολυ που σας ξαναειδα παιδια!!! μετα απο τοοοοσο καιρο...αντε και η επομενη συντομα.
|
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρα,λετε -λετε εγω τα σημειώνω ολα στο ντεφτέρι :D
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:24. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board