Καλός ήλθες στον χώρο του ενυδρειου κι ας ξεκινησες στραβά,δε πειράζει...τώρα έμαθες κάτι και με το επόμενο λάθος που θα κάνεις θα μάθεις και κάτι ακόμα.Ετσι είναι.Με την πρώτη ευκαιρία θα πάς και θα αγοράσεις ένα 60λιτρο και πάνω ενυδρειο με τον καταλληλο εξοπλισμό του (θα βρεις αρκετα οικονομικα).Μέχρι να γίνει αυτό θα καθήσεις και θα ρουφήξεις οσάν σφουγκάρι όλα αυτα που σου υπέδειξαν τα παιδιά για στησιμο,βιολογια,κυκλο αζώτου,συνθήκες νερου,θρμοκρασιες κ.λ.π.
Αφού αποκτησεις το νέο σου ενυδρειο θα το στησεις "μαζί" μας και αφου στρώσει ΣΩΣΤΑ μετά θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει και Δέσποινα και Γιώργο και Κατερίνα και Στάυρακα(αυτός θα είναι κιχλίδα:D). Αυτό που θέλω να σου πώ ειναι να μην τα παρατήσεις.Είναι ένα μαγικό "χόμπι"και θα σε ανταμηψει σχεδόν αμέσως.Θέλει όμως γνώσεις και δουλεια. Την Δέσποινα πιθανων να την αγόρασες άρρωστη και ο Γίωργος μάλλον πλήρωσε την επιπολαιοτητα του(δε θα πήρε προφυλάξεις...:rolleyes:)Πιθανόν να χάσεις όλα σου τα ψαράκια και ακόμα πιο πιθανο να μην φταίς εσύ γι'αυτό. Θα συνεχίσουμε μαζί...;) |
Παρακαλω πειτε μου τι τιτλο επιθυμειτε να βαλω :)
------------------------- Καλως σας βρήκα lifefx ευχαριστώ πολυ για την ενθάρρυνση :) μπηκα στη διαδικασια για εξηνταλιτρο μεσω αγγελιας (να μου χαρισουν γιατι προς το παρον αδυνατω οικονομικά..νομιζω οτι και η κορινα με την κυριακη τα εναπομείναντα ψαρακια μου δε θα αντέξουν...τα παρατηρώ...δε ξερω τι μελλον θα χουν τα μωρακια .. Θα ξαναξεκινησω διαβαζοντας και με εσας φαρους στο βυθο μου...ευχαριστώ κ καλη σήυνεχεια |
Παράθεση:
Ειναι μια φθηνή λύση - Πάρτην σαν προσωρινή και μελλοντικα θα δεις τι θα κάνεις Τα λίτρα χρειάζονται στο χόμπι. Οση διάθεση κι αν έχεις, όσο χρόνο κι αν αφιερώνεις...κάποια πράγματα είναι κανόνας Καλή συνέχεια και εύχομαι σύντομα εκτός από ενυδρείο να βρεθεί και τίτλος για το θέμα γιατί όποτε το διαβάζω μου ρχεται καπως...:D |
Καλησπέρα τα ψαράκια σου πιθανόν να τα έχασες από dropsy συχνό φαινόμενο όταν ξεκινάει κάποιος το hobby και ταΐζει ασύστολα (αν υποθέσουμε ότι όλα τα υπόλοιπα ήταν ok που λίγο δύσκολο βέβαια)
|
Σοκολειτ πουμα,εχετε δικιο,αυριο θα παω για κουτι.ο θανατος ειναι μεσα στη ζωή..να μην σας ερχεται έτσι.. ;)
|
Παράθεση:
|
Το ντροπσυ ειναι διαπιστωμενη ασθένεια η απλα συμπτωματικες διαταραχές;;
|
Τις 2 πρώτες γραμμές...διαβάζεις
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...34&postcount=6 |
Σοκολειτ πουμα εχτες μου πε ενας Κρητικός το νοημα της ζωης ο θανατος το δίδει και την όμορφη μερα τη φερνει το σκοτειδι... ;) :) :) ζωή να χουμε :p
------------------------- Παράθεση:
|
ευτυχως αλλαξες γνωμη και δε τα παρατας.
Το πηρες το κουτι?ποσα λιτρα χωραει?καπου πρεπει να γραφει,κοιτα στον πατο,απο την εξω πλευρα ------------------------- ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!!!!!! |
Παράθεση:
|
Δε μου λες?Σήμερα παρατηρείς συμπτώματα της ασθένειας στα υπόλοιπα ψάρια?Δε γνωρίζω απο ασθένειες και μάλλον χρειαζόμαστε βοήθεια απο πιο έμπειρους.Πριν στρώσεις το ενυδρειο κουτι ισως να δοκιμαζες μια ολικη αλλαγή νερου στο παλιο ενυδρειο σου.
Βοηθήστε καποιος ρε παιδιάααααα!!!!:smt009:smt009:smt009 |
Θα σου πάρει λίγο χρόνο για να το διαβάσεις ολόκληρο...αλλά αξίζει!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=60222 |
Παράθεση:
|
να προτεινω να ανοιξετε ενα καινουριο θεμα με καινουριο ονομα?!! :smt063
|
Παράθεση:
|
Γεια σου Δέσποινα και καλή επιτυχία! Μην σε παίρνει από κάτω, αυτά έχουν τύχει σε όλους μας σχεδόν. Πάντως είσαι σε καλό δρόμο,γιατί επιμένεις, το ψάχνεις και μελετάς (Το Α και το Ω)! Υπομονή, και σε λίγο καιρό πιστεύω θα έχεις φτιάξει ενυδρείο που ούτε εσύ θα το πιστεύεις! - Ένας παθός και μαθός
|
[QUOTE=ChocolatePuma;814041]Το θεμα το εβαλα...για να δεις οτι ολα γινονται με ενα κουτι ΙΚΕΑ ;)[/QUOTE]
Κα λα έκανες σοκολειτ πούμα.. :) ομως για ποιο λόγο να μη χρησιοποιησω λίγη ποσοτητα νερου απο το δεκαπενταλιτρο στο κουτί ικεα,σαν μπολι,κ όλο το υπολοιπο να το γεμισω με καινούργιο ------------------------- Παράθεση:
|
Κανα νέο?:)
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board