Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Reef (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=203)
-   -   mano's reef (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=7666)

panosb 18-03-05 13:06

Μάνο,συγχαρητήρια!Ελπίζω πως ανοίγει με την προσπάθειά σου μια νέα εποχή για το hobby στη χώρα μας!Και πάλι μπράβο (και ομολογώ ότι ζήλεψα κοιτάζοντας τις photo σου :oops: :roll: :evil: :oops: :P :shock: )

Θα σου ήταν εύκολο να παρουσιάσεις λίγο τον εξοπλισμό σου ?
Επίσης, από πού προμηθεύτηκες τα τόσα διαφορετικά κοράλια σου?Αθήνα ή μέσω Internet...?

Σ'ευχαριστώ!

manosdr 20-03-05 14:21

panosb ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :wink:
Μπορείς να δείς τον εξοπλισμό μου στην πρώτη σελίδα του board πρίν
μπείς στο forum στα ενυδρεία μελών στο όνομα Φουντουλάκης με την διαφορά ότι εδώ και δύο μήνες έχω ένα εξωτερικό φίλτρο συνδεμένο με ένα φίλτρο άμμου και βέβαια πολύ περισσότερα κοράλια. :D

johnny98130 21-03-05 07:53

Τα ρεστα μου Γιατρε!!! Οντως ειναι πολύ ομορφο. Και εις ανωτερα :wink: :wink: :wink:

x-tina 21-03-05 21:10

θα ειμαι ευτυχισμενη αν κανω ενα reef στο 50% αυτου! :roll: μπραβο στον δημιουργο! :!: :!: :!:

nkarvounis 22-03-05 10:25

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από x-tina
θα ειμαι ευτυχισμενη αν κανω ενα reef στο 50% αυτου! :roll: μπραβο στον δημιουργο! :!: :!: :!:

Μην έχοντας εμπειρία τόσο σε θαλασσινό όσο και σε γλυκού νερού ..... και στο 0,1 % αυτού να φτάσεις πρέπει να είσαι πανευτυχείς.

γαυρος 22-03-05 13:37

ευκαιρια να αποκτησεις !!!!
πουλα τα προβατα ( οπως εκανα εγω ) και αγορασε αλατιααααα .... :lol: :lol:

τωρα το επιπεδο αυτο του ντοκτορα νομιζω ειναι μακρινο ονειρο για μας...

κατεβαινω ρεθυμνο να υποβαλλω τα σεβη μου γιατρε!!!
παρασκευη θαμαι στα μερη σου! :wink: :wink: :wink:

chrisstam 23-03-05 11:02

μανο εχεις δικιο.αρχηγος ολων ....το reef.
δεν υπαρχει αλλο ενυδρειο...
αν βρεθουμε κρητη υπαρχει περιπτωση να το δουμε κι απο κοντα?σου πληρωνω και εισιτηριο αν θες....

manosdr 23-03-05 21:33

chrisstam πάρε τηλέφωνο 2831050777 και θα το δείς τζάμπα :!: :D
Οσο για σένα γάβρε μου θα περιμένω τηλέφωνο. :lol:

Discos 23-03-05 23:29

Γιατρε καηκες...ολος ο κοσμος θα σε παιρνει τηλ τωρα :smt084 . Αλλα συνχωρησε γιατι εχεις κακο σκοπο(βλεπε προσυλιτισμος :smt109 )....

manosdr 24-03-05 13:57

Μακάρι να μπορούσα να βάλω πολλούς στο reef :?: :D

koulio 24-03-05 14:51

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από manosdr
Μακάρι να μπορούσα να βάλω πολλούς στο reef :?: :D

να ξερεις οτι πολλοι θα ηθελαν αλλα.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

manosdr 24-03-05 20:50

koulio γιατί :cry: :?: Αναφέρεσαι στο οικονομικό :?: Αυτό συζητιέται και δεν είναι τουλάχιστον αρχικά τόσο υψηλό άν ψωνίσεις από έξω.Σίγουρα
δεν είναι σαν το γλυκό νερό. Μπορεί κανείς για καιρό να κρατήσει σε λογικά επίπεδα το κόστος άν ασχοληθεί με μαλακά κοράλια που καί πανέμορφα είναι και λίγες απαιτήσεις έχουν.:smt078

koulio 25-03-05 11:13

μανο μεγαλη κουβεντα και δεν μονο το οικονομικο αλλα δεν ειναι του παροντος :wink: παντως πολλα μπραβο για την προσπαθεια που εχεις κανει . το αποτελεσμα ειναι αψογο :wink:

γαυρος 28-03-05 00:05

Ποστ απο το Φαιστος γιατρε !! :smt030

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από manosdr
koulio γιατί :cry: :?: Αναφέρεσαι στο οικονομικό :?: Αυτό συζητιέται και δεν είναι τουλάχιστον αρχικά τόσο υψηλό άν ψωνίσεις από έξω.Σίγουρα
δεν είναι σαν το γλυκό νερό. Μπορεί κανείς για καιρό να κρατήσει σε λογικά επίπεδα το κόστος άν ασχοληθεί με μαλακά κοράλια που καί πανέμορφα είναι και λίγες απαιτήσεις έχουν.:smt078

πας να τον ψησεις τον κυριακο εεεεεεεεε?? :smt020

θα πω νουμερα και θα παθει ταρακουλο.... :lol: :lol:

μεχρι να τσιμπησει ο κυριακος δε λεω < πραμα > . μετα θα του τα κανω ...λακριντί !! :smt102

manosdr 28-03-05 11:35

Υπερβάλεις γαύρε. :D :lol:

Isidoros 06-06-05 15:20

Ειναι ενα απο τα πιο ωραια ενυδρεια που εχω δει αφου εβαλα μια φωτο σαν φοντο στον laptop.Συγχαρητηρια.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:46.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01681 seconds with 10 queries