Παράθεση:
|
Μένει περισσότερη επιφάνεια που δεν καλύπτεται απο τον αραγωνίτη. Πολλοί βάζουν πιο ψιλές βάσεις και δεν πατάει καθόλου το κάτω μέρος στον αραγωνίτη, άλλα εμένα δεν μου άρεσε έτσι.
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
;):) |
Παράθεση:
Κάποιοι την κορυφή της βάσης την βάζουν πάνω από την επιφάνεια του αραγωνίτη για την καλύτερη δυνατή κυκλοφορία, κάποιοι άλλοι όπως εδώ ο Ιγνάτιος προτιμούν πιο αισθητικό αποτέλεσμα και την βάζουν πιο κάτω ώστε να καλύπτεται λίγο από τον αραγωνίτη για να μην φαίνεται καθόλου θυσιάζοντας λίγο την κυκλοφορία για την ομορφιά :rolleyes: |
Πάντως και το eggcrate να μην υπάρχει λόγω του χαμηλού βάρους του βράχου(πολύ πορώδης) είναι πολύ ελαφροί και δεν βυθίζονται εύκολα αν δεν τους βυθίσουμε εμείς.
|
καμια φωτογραφεια εχουμε?
ενημερωση ζωντανων? |
6 Συνημμένο(α)
Για να κάνουμε μια ανανέωση.
Μετρήσεις χθεσινές Po4=10 Kh=8.9 Ca=425 Mg=1230 Ph=8,13 Νομίζω είμαι καλά. ο Calcium ρεάκτορ δεν μπήκε ακόμα σε λειτουργία γιατί δεν χρειάζεται. Οταν ανέβει στο στοκάρισμα θα μπει. Μερικές φωτογραφίες |
πολύ όμορφο γίνεται !!
|
po4 10 ειναι παρα πολλα προσεξε τα λιγο ιγνατιε τι αντιφως εχεις?
|
Παράθεση:
|
Ναι. Μαζί με τον Κώστα κάναμε την μέτρηση. 0.1 εννοούσα.
Κώστα έβαλα και ένα εξωτερικό φίλτρο που είχα μέχρι να έρθουν οι ριάκτορες για άνθρακα και αντιφώσφορο. Καλά δεν έκανα? |
Για το φίλτρο καλά έκανες.
Ωραίο Ιγνατιε! Αρχίζει και δείχνει... Φαντάζομαι τόσα canary wrasses δεν θα τα κρατήσεις. Τα κοράλια τα έχεις καιρό(τις εφιλιες); Γιατί πολύ μαζεμένες τις βλέπω. Πάντως ωραία κομμάτια. |
Παράθεση:
:smt023:smt023 |
Παράθεση:
|
Τώρα άμα σου πω ότι δεν μπορώ να τα βγάλω??
Τα κοράλια είναι αυτά που παρέλαβα προχθές. Ουτε 48 ώρες δεν κάτσαν μέσα. Η φωτογραφία είναι από την ώρα που τα έβαλα μέσα. Σήμερα ήδη έχουν ανοίξει παραπάνω |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board