Παράθεση:
|
Καλο ειναι, αρκει να το κοβεις χαμηλα, κοντα στη ριζα. Αλλωστε ετσι δεν επιβαρυνεις το ενυδρειο με νιτρικα απο τα σαπια φυλλα.
|
Παράθεση:
|
Μερικοι το κανουν χωρις προβληματα. Εγω προτιμω να μην το κανω.
|
εχθεα τα λεγαμε για τις ταμπλετες και σημερα που πηγα πετ σιτυ για να τις παρω αλλα να παρω και μια ριζα δεν ειχαν.και μου εδωσαν το ιδιο οπως ειπαν σε υγρο.ειχαν τελειωσει.η αληθεια ειναι οτι σαν φωτο απεξω ειναι το ιδιο...εκανα μπαρουφα ετσι???τουλαχιστον πηρα και ριζα...
|
Αλλο υγρο λιπασμα, αλλο ταμπλετες. Αλλη χρηση το ενα, αλλη το αλλο. Μπορει να χρειαστει, ομως. Ποιο πηρες ακριβως?
|
|
Θα στο πω με ωραιο τροπο...
Χρησιμο ειναι και καλα εκανες και το πηρες :p Ειναι το γενικο λιπασμα που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι χομπιστες, καταλληλο για φυτα που παιρνουν θρεπτικα απο το νερο. Απλα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος στη δοσολογια. 1/4 της προτεινομενης δοσης για αρχη, για να μην κανουν παρτυ οι αλγες. Τυχερος ησουν αυτη τη φορα, αλλα μην σας πουλανε οτι θελουν βρε :D |
ελεγε ολο το καπακι για 250 λιτρα τη πρωτη φορα.....το δικο μου ειναι 150 και εριξα το μισο.καπακι ε!και λεει μετα λεει το 1/3 καθε βδομαδα...εκει θα γινει το μπερδεμα....
|
Η δοσολογια ειναι για φουλ φυτεμενο ενυδρειο. Το δικο σου,αν δεν κανω λαθος, εχει λιγα φυτα, ετσι?
Ακολουθησε τη δοσολογια που σου ειπα παραπανω και πηγαινε το σιγα σιγα, βλεποντας για εμφανιση αλγης. Αν βγει αλγη, σημαινει οτι τα φυτα σου εχουν αναγκη απο λιγοτερη λιπανση. |
οκ σε ευχαριστω
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:10. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board