Παράθεση:
Παμε και επι του πρακτεου τωρα. Εχουμε και λεμε: Premium Aquatics---> SpectraPure Ultra-compact 2-stage 60gpd RO= 100 δολλαρια = 70 ευρώ RO-MAN---> 2 Stage 50 Gallon Per Day RO SYSTEM £49.97p = 70ευρώ Δηλαδη τα ιδια πραγματα. Το ιδιο ισχυει και για συστηματα τριών. Γιαυτο take it easy man. Παράθεση:
|
Η προμηθεια απο την αμερικη ομως εχει επσης φπα και τελωνειο ενω απο το UK δεν εχει τιποτε...
Απο οπου και να την παρει κανεις ομως.. πολυ καλυτερη απο την coca cola. :-) Ειρηνη υμην. |
Παράθεση:
Αλλά όταν αγοράζεται από μη ενυδρειακά μαγαζιά να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και φθηνότερες μεμβράνες που φυσικά δεν έχουν την ίδια απόδοση αλλά μικρότερη τιμή. Τέτοιες μεμβράνες πουλάει η Kent Marine και έχει την επισήμανση να μην χρησιμοποιούνται σε περιοχές υψηλού χλωρίου και μόνο σε νερό δικτύου και όχι πηγαδιού γιατί δεν θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις. Όποιος θέλει να ρισκάρει για 10 ή 20 € ας το κάνει. |
Παράθεση:
Ησουνα λίγο μη μου άπτου? Ε τώρα σίγουρα την άρπαξες και ετοιμαζεσαι να μου τα ρίξεις. Γιαυτό διάβασε παρακάτω Μέσα απο το γραπτό λόγο πολλές φορές μπορεί να παρεξηγηθεί κάποιος. Δεν είχα σκοπό να σε ειρωνευτώ. Και το εννοώ Αστοχο ή πλάκα μπορεί να ηταν ειρωνικο όμως οχι. Αν ομως αισθάνεσαι θιγμένος τότε σου ζητάω puplic ταπεινά συγνώμη. Φιλικά Γιάννης Υγ. Επιμένω πως η φθηνότερες και η καλύτερες λύσεις ειναι αυτές που υπάρχουν στο Ro-Man. |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Εγω απο αυτην την συζητηση θελω καταλαβεις οτι το συστημα επεξεργασιας νερου απαιτει ΜΟΝΟ μια καλη μεμβρανη. Ολα τα αλλα ειναι modular και αναλογως τις αναγκες σου μπορεις να τα αγορασεις (μαζι με αναλωσιμα) απο την Ελλαδα πολυ φτηνα. ΜΗΝ επενδυεις στα προφιλτρα και σε οικομικα συστηματα τριων σταδιων. Επενδυσε σε μια καλη μεμβρανη και αγορασε τα προφιλτρα απο Ελλαδα. Και μενα καποιος αλλος με ξεστραβωσε(niktso). :) :) |
σε προσπάθεια παραγγελίας πήρα το παρακάτω:
The comments for your order are Hi, unfortunatly due to the high shipping costs associetd with shipping to Greece we cannot offer free shipping on your order. The shipping costs to Greece are £32.00, before we can ship your system we would need this amount paid. The easiest way to do this would be to pay us vis paypal to sales@dadsstuff.co.uk or you can phone us on 01823 698813 and we will take a card payment over the phone for the extra money. If you do not want the unit please email and we will refund your payment. Many Thanks RO-MAN μήπως είναι λίγο υπερβολικοί ;;;;;; |
παλι ψιλοξεφυγαμε απο το θεμα.... Μεχρι να παραλαβω την ΑΟ , τι εχετε να πειτε για το KH/PH MINUS ths TETRA;
|
Παράθεση:
|
δεν νομίζω να είναι και τόσο λογικό ποσό μιάς και σε άλλες παρεγγελείες που έχω κάνει κατά καιρούς από το aquaristiknet για παράδειγμα χρεώνουν μόνο 20€ έξοδα αποστολής για 20 κιλά πακέτο με αποστολή με courier σε 5 εργάσιμες. Μιλάμε για πολύ μεγάλο πακέτο και όχι 32 λίρες δηλαδή πάνω από 50€ ..... είπαμε τώρα
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board