Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Σε τρια ενυδρεια εχω τους συγκεκριμενους controllers και ολα λειτουργουν μια χαρα.
|
Αν ειναι κοντα τα ενυδρεια, βαλε τους αισθητηρες τους σε ενα ενυδρειο και δες αν δειχνουν το ιδιο.
|
Δεν ειναι για να γινει αυτο που λες, αλλα τα τσεκαρω με θερμομετρο που και που.
|
τι διαφορα εχουν τα Volt ? Ειδα πως εχει με 220v και με 110v .
|
στην Ελλάδα έχουμε 220v, τα 110v είναι για άλλες χώρες όπως η Αμερική αν δεν κάνω λάθος
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
μπορει να είναι ΕΩΣ 220V/10A. Δηλαδή μπορέις να συνδέσεις έναν θερμαντήρα στα 220 και ανεμιστηρακια στα 12V. Πρόσεξε γιατί ίσως δεν κατάλαβες καλα, ο συγκεκριμένος κοντρολερ δεν δίνει ρευμα στις συσκευες, παιζει το ρόλο του αυτόματου διακοπτη, για να στο πω πιο απλα. |
Απροβληματιστος controller.... δες μονο πως δουλευει!
|
Παράθεση:
και τη συνδεσμολογία |
Παράθεση:
|
ποια η διαφορα του αρχικου απο αυτο ?
περα απο την τιμη . http://www.ebay.com/itm/220V-Digital...item3f1abd8e33 |
Περα απο το σενσορα που ειναι μεταλλικος (πραγμα οχι και οτι καλυτερο) και οτι δεν εχει συσκευασια, δεν ειδα κατι που να μου τραβηξε την προσοχη.
|
Παράθεση:
η διαφορά πως αυτός γράφει αυτο Current on Relay Contact:AC 5A/220V. ενώ αυτοι που είναι για ψύξη θέρμανση γράφουν αυτό Relay contact capacity: Cool 10A/250VAC;Heat 10A/250VAC; όπως αυτός http://www.ebay.com/itm/130964555441...84.m1439.l2649 απο τη φωτογραφία θα δείτε πως o ενας έχει work και set ενώ ο άλλος έχει cool και heat |
Παράθεση:
Συμφωνω για τον σενσορα. |
Παράθεση:
οταν έψαχνα να πάρω κοίταζα τι ρελέδες έχει και με αυτό το τρόπο τα έβλεπα όλα |
Heating and cooling control έχει, αλλά όχι ταυτόχρονα, ή το ένα ή το άλλο.
|
Εγώ τον πήρα από εδώ.
|
Παράθεση:
|
αρα που καταληξαμε ? στην αρχικη επιλογη του ποστ ?????
|
Παράθεση:
Μια χαρά είναι ο STC-1000! 89 κατασκευαστες ενυδρείων...συνιστούν...STC :p ------------------------- Παράθεση:
Απλά 1,5 ευρώ πιο ακριβός απ το 1ο ποστ :D |
Ειναι πολυ καλη επιλογη για τα λεφτα του. Κατι πιο φθηνο, ισως να εχει κατι λιγοτερο και δεν αξιζει το ρισκο να δοκιμασει καποιος, κατα τη γνωμη μου.
|
Παράθεση:
και σου αρεσει σαν επιλογη, μπορεις να το κανεις πιο ευκολα με τον stc μιας εξοδου, αφου δεν χρειαζεται να βαλεις δυο μπαλαντεζες ή να βιδωνεις την μιας και να τη βαζεις στο αλλο ρελε κλπ, Πατωντας ενα κουμπακι, το γυρνας απο ψυξη σε θερμανση και βγαζεις τα ανεμιστηρακια και βαζεις στο ιδιο φις τη θερμανση, το χειμωνα. |
Παράθεση:
|
Πόσοι παραγγείλατε από αυτόν τον πωλητή; έχετε tracking number; μάλλον θα μας αργήσουν πολύ γιατί από ότι διάβασα το χείροτερο ταχυδρομείο είναι το china post.
|
Παράθεση:
Αν εννοείς picarduino έχει 99.2% Positive feedback Οι μέρες που κάνει είναι αυτές που αναφέρονται : απο 17 έως 40 (περίπου) |
Σύμφωνα με αυτά που λέει στις 23 εργάσιμες ημέρες το προίον γίνεται refund, εμένα στάλθηκε από αυτόν στις 07/10 και ακόμα βρίσκεται στο ταχυδρομείο της περιοχής τους, οπότε το βλέπω δύσκολο να είναι εδώ σε 23 εργάσιμες. Την ίδια μέρα παρήγγειλα κάτι άλλο από Hong Kong και σήμερα μπήκε Ελλάδα. Απλά θέλω να δω εάν υπάρχει καποιός αλλός που να έχει tracking να δούμε που βρίσκεται εκείνου.
|
Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/130964555441...84.m1439.l2649 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:31. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board