Παράθεση:
να κολλήσεις για μια ζωή :smt045 Afrika milele :) Afrika ni msukumo |
Ωραίος.
Στο πρώτο ανακάτεμα των πετρών κάνε και μερικές σπηλιές με βάση το τελικό μέγεθος των ψαριών. Θα: 1. Έβαζα και πέτρες μικρότερες. 2. Στο πρόγραμμα να έχεις και μια μέρα νηστεία. Μη τα φοβάσαι, καλό τους κάνει - άσε που θα τσιμπάνε και καμιά άλγη. 3. Έχε στο νου σου τα νιτρικά. Θέλεις κάποιο φυτάκι να ρουφάει. Εμένα το μόνο που επέζησε με acei μέσα (είναι οι φονιάδες των φυτών) είναι μόνο οι anubies nana (valisneries/java fern θύματα). Χωρίς acei οι valisneries τη γλύτωσαν. 4. Καθαρό νεράκι και όλα θα πάνε καλά. Ανθεκτικά και με ανοχές ψάρια. -+10 |
Παράθεση:
Σκεφτομαι να κανω μια πατεντα με κερατοφυλλο. Καπως ομως να μην μπορουν να το πλησιασουν τα ψαρια, εχω καποιες ιδεες, μολις κανω κατι και δουλεψει θα το ποσταρω :smt082:smt082 |
To κερατόφυλλο να δεις πως το κάνανε όταν είχα δοκιμάσει ... :smt050
|
καλα εγω δεν τολμαω καν να το βαλω :D :D :D
|
Πού ωραίο, περιμένουμε το βίντεο !!!
|
Eυχαριστω πολυυυυ. Eβγαλα ενα τωρα....θα ανεβει...σε καμια ωρα +:rolleyes::rolleyes: 95 λεπτα για την ακριβεια.
------------------------- |
Πολύ ωραίο Σπύρο και τα ψαράκια super.:p
Βέβαια από το φυτεμένο με τους δίσκους, στις πέτρες και στις κιχλίδες...είναι σαν να πετούσες με ''concorde'' και να πετάς τώρα με ''boing727''...:D |
Ή απο το slow motion και τα νανουρισματα, να δει κινηση, φαπες και συμπεριφορες :D
|
Μια χαρά!
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Κάθε είδος έχει την δική του μαγεία. Και κάθε χομπίστας διαλέγει ποιό είδος τον μαγεύει περισσότερο και φυσικά αν μπορεί να το κρατήσει (είτε από οικονομικής αποψης, είτε από άποψης γνώσεων και χρόνου). Ο Σπύρος για τους δικούς του λόγους χάλασε το δισκάδικο και το έκανε νταμάρι. Ο χρόνος θα δείξει αν έπραξε σωστά.;) ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
kostaskich
εμ στα λεγα εγω κιχλιδες και παλι κιχλιδες αντε να ξυπνησεις και λιγο ολο κοιμοσουν οταν εβαλες τους δισκους.ενω χτες σε ειδα ζωηρο χαχαχα
|
Χωρίς πλάκα τώρα σαν τους δίσκους δεν έχει, 9 έχω και είναι υπέροχοι! Από το χερι μου τρώνε;-)
|
Και μενα απτο χερι τρωνε και τα αγγελοψαρα και οι κιχλιδες. Τα labido μπαινουν και στη χουφτα αν ειναι ακινητη, τα μαθαινω σιγα σιγα. Μην την αρχισουμε ομως τη συζητηση δισκοι vs κιχλιδες να χαρειτε :p
|
καντο γαριδαδικο να γουσταρεις ρε!!:D:D
|
Κάθε ψάρι έχει τη χάρη του.
Άσε που και οι δίσκοι κιχλίδες είναι. Σχετικά με το video - πέρα από τα καλά βλέπω σε κάποια φουσκωμένες υπέρ το δέον κοιλίτσες. Δίαιτα και φαΐ με μέτρο. Τι ταΐζεις; |
Οντως χτες τα παραταισα. :D Τα acei δεν εχουν συναισθηση του ποσο τρωνε αυτο εχω καταλαβει, ειναι που ειναι τα μικροτερα, σκανε και στο φαι. Ταιζω αγγουρακι, θελω να φτιαξω μια κατεψυγμενη με γαριδες σπανακι και διαφορα αλλα μεσα, d allio και d50 που και που, και ON formula 2 και δοκιμαζω καποιες της seachem που εβγαλε για κιχλιδες.
|
Παράθεση:
Πολύ ωραίο το ενυδρείο Κουραμπιέ! :D |
Ολα θεμα γουστου και τι θελει ο καθενας ειναι. Για τους δισκους εννοειται οτι κανω πλακα πειραζοντας τους δισκαδες, αλλα απλα εμενα δε με συγκινουν. Οπως και δεν συγκινουν αλλους αυτα που μου αρεσουν εμενα.
|
η συμπεριφορά δεν είναι μόνο η κινητικότητα του ψαριού...
γιαυτό με τράβηξε η tanganyika :smt033 |
Αν ηταν μονο η κινητικοτητα, ολοι θα ειχαμε απο ενα κοπαδακι τιγρακια και διπλα απο το ενυδρειο τα ηρεμιστικα :D
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:49. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board