Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Malawi 450l Community Tank (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74254)

Κλεόβουλος 23-09-13 20:47

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Alex_Salonica (Μήνυμα 787159)
Η Αφρική είναι μια "στάση" που πιστεύω κάθε ενυδρειόφιλος θα πρέπει να κάνει στο καταπληκτικό ταξίδι των ενυδρείων.
Καλή απόλαυση Σπύρο.

..προσωπικά θα προτιμούσα Τανγκανίκα ;)

Ναι η Αφρική είναι μια στάση όπου κινδυνεύεις, όπως εγώ,
να κολλήσεις για μια ζωή :smt045 Afrika milele :) Afrika ni msukumo

egeorgiou 23-09-13 21:24

Ωραίος.
Στο πρώτο ανακάτεμα των πετρών κάνε και μερικές σπηλιές με βάση το τελικό μέγεθος των ψαριών.

Θα:
1. Έβαζα και πέτρες μικρότερες.
2. Στο πρόγραμμα να έχεις και μια μέρα νηστεία. Μη τα φοβάσαι, καλό τους κάνει - άσε που θα τσιμπάνε και καμιά άλγη.
3. Έχε στο νου σου τα νιτρικά. Θέλεις κάποιο φυτάκι να ρουφάει. Εμένα το μόνο που επέζησε με acei μέσα (είναι οι φονιάδες των φυτών) είναι μόνο οι anubies nana (valisneries/java fern θύματα). Χωρίς acei οι valisneries τη γλύτωσαν.
4. Καθαρό νεράκι και όλα θα πάνε καλά. Ανθεκτικά και με ανοχές ψάρια. -+10

Κουραμπιές 23-09-13 21:32

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από egeorgiou (Μήνυμα 787279)
Ωραίος.
Στο πρώτο ανακάτεμα των πετρών κάνε και μερικές σπηλιές με βάση το τελικό μέγεθος των ψαριών.

Θα:
1. Έβαζα και πέτρες μικρότερες.
2. Στο πρόγραμμα να έχεις και μια μέρα νηστεία. Μη τα φοβάσαι, καλό τους κάνει - άσε που θα τσιμπάνε και καμιά άλγη.
3. Έχε στο νου σου τα νιτρικά. Θέλεις κάποιο φυτάκι να ρουφάει. Εμένα το μόνο που επέζησε με acei μέσα (είναι οι φονιάδες των φυτών) είναι μόνο οι anubies nana (valisneries/java fern θύματα). Χωρίς acei οι valisneries τη γλύτωσαν.
4. Καθαρό νεράκι και όλα θα πάνε καλά. Ανθεκτικά και με ανοχές ψάρια. -+10

Ναι οντως βλεπω οτι η acei τσιμπανε τις βαλισνεριες αρκετα, αλλα ειναι μικρα και ετσι ισα ισα τις γδυσανε απο αλγη. :D Τα αλλα ουτε που τις προσεχουν. Παραγγειλα φυλλοδεντρο για εξω απτο ενυδρειο, να τραβαει, γιατι ο ποθος που ειχα οταν ηταν δισκαδικο ειδα οτι μεγαλωνε πολυ πιο αργα απτο φυλλοδεντρο, υποπτευομαι θα κανει καλυτερη δουλεια. :D καθως και 2 ανουμπιες μπαρτερι.
Σκεφτομαι να κανω μια πατεντα με κερατοφυλλο. Καπως ομως να μην μπορουν να το πλησιασουν τα ψαρια, εχω καποιες ιδεες, μολις κανω κατι και δουλεψει θα το ποσταρω :smt082:smt082

egeorgiou 23-09-13 21:44

To κερατόφυλλο να δεις πως το κάνανε όταν είχα δοκιμάσει ... :smt050

Κουραμπιές 23-09-13 22:00

καλα εγω δεν τολμαω καν να το βαλω :D :D :D

jonedessa 23-09-13 22:16

Πού ωραίο, περιμένουμε το βίντεο !!!

Κουραμπιές 24-09-13 01:31

Eυχαριστω πολυυυυ. Eβγαλα ενα τωρα....θα ανεβει...σε καμια ωρα +:rolleyes::rolleyes: 95 λεπτα για την ακριβεια.
-------------------------
BORKED

mikros84 24-09-13 10:02

Πολύ ωραίο Σπύρο και τα ψαράκια super.:p
Βέβαια από το φυτεμένο με τους δίσκους, στις πέτρες και στις κιχλίδες...είναι σαν να πετούσες με ''concorde'' και να πετάς τώρα με ''boing727''...:D

nazgul 24-09-13 10:27

Ή απο το slow motion και τα νανουρισματα, να δει κινηση, φαπες και συμπεριφορες :D

Κλεόβουλος 24-09-13 10:51

Μια χαρά!

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από mikros84 (Μήνυμα 787325)
Πολύ ωραίο Σπύρο και τα ψαράκια super.:p
Βέβαια από το φυτεμένο με τους δίσκους, στις πέτρες και στις κιχλίδες...είναι σαν να πετούσες με ''concorde'' και να πετάς τώρα με ''boing727''...:D

εσύ πέτα τους δίσκους και πάρε cd-player :smt019

mikros84 24-09-13 11:30

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nazgul (Μήνυμα 787337)
Ή απο το slow motion και τα νανουρισματα, να δει κινηση, φαπες και συμπεριφορες :D

Δεν ξέρω αν είχες ποτέ σου δίσκους φίλε μου, αλλά σε πληροφορώ ότι έχουνε εκπληκτικές συμπεριφορές.
Κάθε είδος έχει την δική του μαγεία.
Και κάθε χομπίστας διαλέγει ποιό είδος τον μαγεύει περισσότερο και φυσικά αν μπορεί να το κρατήσει (είτε από οικονομικής αποψης, είτε από άποψης γνώσεων και χρόνου).
Ο Σπύρος για τους δικούς του λόγους χάλασε το δισκάδικο και το έκανε νταμάρι.
Ο χρόνος θα δείξει αν έπραξε σωστά.;)
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος (Μήνυμα 787341)
Μια χαρά!

εσύ πέτα τους δίσκους και πάρε cd-player :smt019

....discus-fish --> vinilio-disc --> compact disc --> digital video disc --> blue-ray disc --> discus-fish....:smt033

Κλεόβουλος 24-09-13 11:35

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από mikros84 (Μήνυμα 787347)
....discus-fish --> vinilio-disc --> compact disc --> digital video disc --> blue-ray disc --> discus-fish....:smt033

δοκίμασε αυτό http://www.healthview.gr/%CF%80%CE%B...B9%CE%B1%CF%82 :smt082:smt082

mikros84 24-09-13 11:42

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος (Μήνυμα 787351)
δοκίμασε αυτό http://www.healthview.gr/%CF%80%CE%B...B9%CE%B1%CF%82 :smt082:smt082

:smt082:smt082:smt082

nikolaosbouk 24-09-13 12:01

Παράθεση:

Χαχαχαχαχαχα:-):-)

Κουραμπιές 24-09-13 12:10

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από mikros84 (Μήνυμα 787347)
Δεν ξέρω αν είχες ποτέ σου δίσκους φίλε μου, αλλά σε πληροφορώ ότι έχουνε εκπληκτικές συμπεριφορές.
Κάθε είδος έχει την δική του μαγεία.
Και κάθε χομπίστας διαλέγει ποιό είδος τον μαγεύει περισσότερο και φυσικά αν μπορεί να το κρατήσει (είτε από οικονομικής αποψης, είτε από άποψης γνώσεων και χρόνου).
Ο Σπύρος για τους δικούς του λόγους χάλασε το δισκάδικο και το έκανε νταμάρι.
Ο χρόνος θα δείξει αν έπραξε σωστά.;)

Ξερεις αν ειχε δισκους χρηστο :rolleyes: αλλα θα συμφωνησω με τον τεο οτι το ενυδρειο πλεον μου τραβαει το βλεμμα πολλαπλασιες φορες αποτι οι δισκοι, και ακομα δεν εχω δει καν γεννα. Στο δισκαδικο το κοιτουσα και ημουν σε φαση "ελα ελαααααα εεεεελαααα.....ΝΑΑΑΑΙΑΙΙΙΙΙ κουνηθηκε. :D". Εδω βλεπω την επικοινωνια τα φλερταρισματα και ακομα ειναι μωρα. Γουστα ειναι αυτα βεβαια. Δεν θα διαφωνησω στο θεμα οτι το καθε ειδος εχει τη δικη του μαγεια φυσικα. Εγω πιστευω οτι ενας χομπιστας πρεπει να περασει απο ολα τα σταδια για να κατασταλαξει σαν ατομο.
Παράθεση:

Χααχχααχααχαχ

kostaskich 24-09-13 12:53

kostaskich

εμ στα λεγα εγω κιχλιδες και παλι κιχλιδες αντε να ξυπνησεις και λιγο ολο κοιμοσουν οταν εβαλες τους δισκους.ενω χτες σε ειδα ζωηρο χαχαχα

nikolaosbouk 24-09-13 14:42

Χωρίς πλάκα τώρα σαν τους δίσκους δεν έχει, 9 έχω και είναι υπέροχοι! Από το χερι μου τρώνε;-)

Κουραμπιές 24-09-13 14:54

Και μενα απτο χερι τρωνε και τα αγγελοψαρα και οι κιχλιδες. Τα labido μπαινουν και στη χουφτα αν ειναι ακινητη, τα μαθαινω σιγα σιγα. Μην την αρχισουμε ομως τη συζητηση δισκοι vs κιχλιδες να χαρειτε :p

bloskas 24-09-13 15:04

καντο γαριδαδικο να γουσταρεις ρε!!:D:D

egeorgiou 24-09-13 15:13

Κάθε ψάρι έχει τη χάρη του.
Άσε που και οι δίσκοι κιχλίδες είναι.

Σχετικά με το video - πέρα από τα καλά βλέπω σε κάποια φουσκωμένες υπέρ το δέον κοιλίτσες. Δίαιτα και φαΐ με μέτρο.
Τι ταΐζεις;

Κουραμπιές 24-09-13 15:43

Οντως χτες τα παραταισα. :D Τα acei δεν εχουν συναισθηση του ποσο τρωνε αυτο εχω καταλαβει, ειναι που ειναι τα μικροτερα, σκανε και στο φαι. Ταιζω αγγουρακι, θελω να φτιαξω μια κατεψυγμενη με γαριδες σπανακι και διαφορα αλλα μεσα, d allio και d50 που και που, και ON formula 2 και δοκιμαζω καποιες της seachem που εβγαλε για κιχλιδες.

ChocolatePuma 24-09-13 17:56

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές (Μήνυμα 787359)
Στο δισκαδικο το κοιτουσα και ημουν σε φαση "ελα ελαααααα εεεεελαααα.....ΝΑΑΑΑΙΑΙΙΙΙΙ κουνηθηκε. :D".

Ότι καλύτερο διάβασα σήμερα!!!!!!:smt033:smt033:smt033

Πολύ ωραίο το ενυδρείο Κουραμπιέ! :D

nazgul 24-09-13 18:40

Ολα θεμα γουστου και τι θελει ο καθενας ειναι. Για τους δισκους εννοειται οτι κανω πλακα πειραζοντας τους δισκαδες, αλλα απλα εμενα δε με συγκινουν. Οπως και δεν συγκινουν αλλους αυτα που μου αρεσουν εμενα.

genecr 24-09-13 18:42

η συμπεριφορά δεν είναι μόνο η κινητικότητα του ψαριού...
γιαυτό με τράβηξε η tanganyika :smt033

nazgul 24-09-13 18:55

Αν ηταν μονο η κινητικοτητα, ολοι θα ειχαμε απο ενα κοπαδακι τιγρακια και διπλα απο το ενυδρειο τα ηρεμιστικα :D

nikolaosbouk 24-09-13 19:04

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ChocolatePuma (Μήνυμα 787407)
Ότι καλύτερο διάβασα σήμερα!!!!!!:smt033:smt033:smt033

Αν θέλεις κίνηση φιλαράκι κανε ένα θαλασσινο και βάλε 2 ιμπερατορες μέσα και μερικά τανκ και θα δεις κίνηση να πάθεις κολικο!:-D:-D

Πολύ ωραίο το ενυδρείο Κουραμπιέ! :D

Όντως πολύ όμορφο;-)

Κουραμπιές 24-09-13 19:09

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nikolaosbouk (Μήνυμα 787424)
Όντως πολύ όμορφο;-)

Νικο μπερδευτηκες και εγραψες αυτο για τους ιμπερατορ μεσα στο quote. Τσκ τσκ τσκ ;);) Ευχαριστω πολυ :)

ChocolatePuma 24-09-13 19:10

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές (Μήνυμα 787425)
Νικο μπερδευτηκες και εγραψες αυτο για τους ιμπερατορ μεσα στο quote. Τσκ τσκ τσκ ;);) Ευχαριστω πολυ :)

Πριν λίγο του εστειλα πμ και ρώτησα πότε τα εγραψα τα παραπάνω!!!:smt033

Κουραμπιές 24-09-13 19:11

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nazgul (Μήνυμα 787421)
Αν ηταν μονο η κινητικοτητα, ολοι θα ειχαμε απο ενα κοπαδακι τιγρακια και διπλα απο το ενυδρειο τα ηρεμιστικα :D

Oντως, η γκαπυς που κολυμπανε με το π**λι στο χερι :P :D
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ChocolatePuma (Μήνυμα 787427)
Πριν λίγο του εστειλα πμ και ρώτησα πότε τα εγραψα τα παραπάνω!!!:smt033

Συνενοηση μεταξυ mods. Αστα να πανε. :smt100:D

nikolaosbouk 24-09-13 19:16

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nikolaosbouk (Μήνυμα 787424)
Όντως πολύ όμορφο;-)

Εγω το εγραψα ρε, δεν ξερω γιατι το εβγαλε με γκρι γραμματα.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:49.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,02852 seconds with 10 queries