Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Πολλές επισκευές σε juwel διαβάζω. Μου αρέσει που το προτίμησα γιατί ένας φίλος μου είχε πει ότι οι γυάλες τους είναι "αθάνατες". :smt017 Οπότε Νάσο και συ προτείνεις επισκευή και όχι ανακατασκευή? ΄ Παράθεση:
Παράθεση:
Προς το παρόν έχω μια συσκευασία sera aquatan γιατί αρχικά δεν είχα βρει prime, αλλά τώρα σκεφτόμουν να ψάξω για alpha. Αλήθεια έχει βρει κανένας στην Αθήνα Alpha? Παράθεση:
Παράθεση:
Αμμωνία 0,25 Νιτρώδη 0 Νιτρικά <5 Όταν μιλάς για παράγοντα που καθυστερεί την αποδόμηση της αμμωνίας πάει κάπου το μυαλό σου? Το τεστ είναι καρατσεκαρισμένο. Εκεί που δεν έπεφταν με τίποτα τώρα δεν ανεβαίνουν με τίποτα... Παίζει να έχει χαθεί η βιολογία, να μην έχει πάρει ακόμα εμπρός ο κύκλος και απλά λόγω των λίγων ψαριών και των συχνών αλλαγών νερού να μην ανεβαίνει η αμμωνία πάνω από 0,25? Παράθεση:
|
Παράθεση:
το μονο πλεονεκτημα που βλεπω(απτην περιγραφη) απεναντι στο prime ειναι οτι ειναι πιο συμπυκνωμενο.τα περι δραστικοτητας 50% παραπανω κλπ μπορει και να ισχυουνε,αλλα κυριως,τ'ακουω βερεσε:D prime παντως θα βρεις στα περισσοτερα καταστηματα.αν δε βρεις σε συνοικιακο,πηγαινε σε πετσιτυ.εκτος αν εχεις πετσιτυ στη γειτονια:D η δοση του ειναι 5ml/200 λιτρα,οποτε με 2ml εισαι οκ. για καλο και για κακο,βαλε και μια αγγελια με την περιοχη σου για μπολι.εγω αυτο θα εκανα. |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
και μονο για να ειμαι σιγουρος πως τα τζαμια δε θα μετακινηθουν Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Αμμωνία 0,25 Νιτρώδη 0 Νιτρικά <5 Έχω την εντύπωση ότι ξάνοιξε λίγο το χρώμα της αμμωνίας και σκούρινε των νιτρικών αλλά επειδή σήμερα μέτρησα μέρα ίσως να είναι ιδέα μου. Αν μείνει έτσι και αύριο θα ψάξω για μπόλι για καλό και για κακό (ευτυχώς υπάρχει φίλος εδώ κοντά). Πιστεύω όμως ότι δε μπορεί, ή θα παρουσιαστούν νιτρώδη ή θα πρέπει να αρχίσει να υποχωρεί η αμμωνία και να εμφανίζονται νιτρικά. Αυτή η στασιμότητα με προβληματίζει... Παράθεση:
Από εμπειρία υπάρχει λίγη αλλά σε αρμούς κυρίως όπου δεν έχεις θέματα ευθείας και ροής. Για την ευθεία σκεφτόμουνα να βάλω για οδηγό πάνω στην ακμή του τζαμιού το δάχτυλο, όμως βλέπω στην κόλληση της juwel ότι η σιλικόνη σαν να ξεχειλίζει και έξω από το τζάμι και δεν ξέρω αν αυτό μπορώ να το πετύχω. Πήρα από ένα τζαμά ρετάλια και θα προπονηθώ, αλλά δεν ξέρω αν σε πρώτη φάση είναι καλύτερη ιδέα η επισκευή των κολλήσεων με σιλικόνη από πάνω. Εκεί το φαλτσογώνιασμα είναι σίγουρα πιο εύκολο. Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:20. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board