500 καθαρα
|
Ααα εχεις πολλα λιτρα
|
λιτρα εχω πολλα λεφτα δεν εχω
|
ΟΚ αν σε φτανει η κυκλοφορια των 1000 λιτρων κατσε με αυτην την αντλια.
Δεν προκειται να βρεις κατι πολυ λιγοτερο σε καταναλωση και με σχετικα χαμηλη τιμη για να την αντικαταστησεις. Καποιο powerhead δεν βολευει στην καταστευη? |
Η κατασκευη ειναι ενας γυαλινος πυργος 20χ20χ50 τιγκα στην ελαφροπετρα, οτι θες παιρνει μεσα,εχω το νου μου στις αγγελιες μηπως βρω καμια
|
τι ειναι το 20χ20χ50?
εκατοστα? μηκος υψος πλατος? Συνηθως τις διαστασεις τις θετουμε σε εκατοστα και Μ χ Π χ Υ Ετσι βγαινει 20 λιτρα. Edit Ααα συγνωμη μιλας για το σαμπ Πιο πολυ ρωτηα για την κατασκευη σε σχεση με την τοποθετηση των υλικων, η θεση εισαγωγων και εξαγωγων νερου. Αστο οπως ειναι |
παιδια..
παραγγειλα ηδη αντλια,και απο βδομαδα αγοραζω και το βαρελακι για τη παλαιωση του νερου! μια ερωτηση μονο..αντι για αεραντλια μπορω να βαλω ενα φιλτρο απο το οποιο εχει μεινει μονο το μοτερ? θα κανει δουλεια? |
Παράθεση:
Αυτο που θελεις ειναι η κινηση του νερου. Επισης αν ειναι σε συνεχη λειτουργια μια αντλια, παιζει ρολο και η καταναλωση ρευματος που εχει. |
Παράθεση:
ε τοτε πρεπει να μου κανει! ειναι το μαμα του korall to bioflow mini.. μια χαρα δουλευει! Pump capacity: 280 l / h Filter volume: 0.50 l Current consumption: 4.5 W |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:26. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board