σήμερα του πήρα καινούριο (μεταχειρισμένο μεν αλλά καινούριο γι αυτόν) κλουβί.είναι άρχοντας εκεί μέσα.με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω φωτογραφίες:)
|
3 Συνημμένο(α)
Nα και οι φωτογραφιες :D
|
χα χα πολύ ωραίο!
|
καλοπερναει ο αριστος!!!να σου ζησει!!!
|
Δωσε του χαρτακια (χαρτοπετσετες, χαρτι κουζινας) να κανει φωλιτσα να κοιμαται.
|
Σας ευχαριστώ πολύ.:)
με τα χαρτί εννοείς να του αφήνω ένα κομμάτι χαρτί στο κλουβί να το κόβει και να το πάει στη φωλιά του; του είχα βάλει πριόνιδι μέσα στο σπιτάκι του (πάνω δεξιά το άσπρο) αλλά το έβγαλε όλο σχεδόν έξω και επίσης δεν κοιμάται εκεί μέσα αλλά κάτω απ την Ρόδα.ίσως έχει συνηθίσει απ το παλιο κλουβί που κοιμόταν εκεί. επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Γιάννη (masoner) που μου χάρισε μια μπάλα και μάλιστα πολύ καλή για τον Αριστοτέλη;) |
μπορεις να του βαλεις και το μεσα του ρολου κουζινας-υγειας να κανει παιχνιδια,θα του αρεσει;)
|
του έχω.φαίνεται και στις φωτογραφίες;)
|
μια χαρα αρχοντας ειναι!!!!;)
|
ναι η φάτσα.τον είχα βάλει στη μπάλα πριν λίγο και έκανε βόλτες μέσα στο σπίτι...
|
χαρουμενο να τον βλεπουμε παντα!
|
Εγω σε οσα χαμστερ ειχα τους εδινα χαρτακια και κανανε φωλιτσα μεσα στο σπιτακι τους. Βεβαια δεν ειχα τα ρωσσικα χαμστερ που εχεις εσυ αλλα πιστευω δεν εχουν μεγαλες δαιφορες.
http://i.imgur.com/2lVpEIEl.jpg |
ίσως του βάλω κανένα χαρτί.θα δω
|
Άριστος ο Αρίστος χα χα χα
με την μπάλα λίγο προσοχή,να τον αφήνεις κανένα δεκάλεπτο μέσα για να μην πιαστεί,και σιγά σιγά το μεγαλώνεις μέχρι το 20λεπτο. Από τροφή τι του δίνεις? Εγώ παίρνω αυτή που έχει χύμα στο pet city. |
ευχαριστώ.κι εγώ χύμα παίρνω από τη θεία μου που έχει πετ σοπ.την τρώει.και τρελένεται για ηλιόσπορους.στην μπάλα ναι σιγά σιγά.και δεν θέλει και πολύ ώρα ώστε να πάεινα πιει νερό μετά.μου αρέσει πάρα πολύ.
το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν με έχει συνηθίσει ακόμα.τον παίρνω στο χέρι μου αλλά όχι πολύ εύκολα.:( |
Και εγω αν και τον έχω κανένα τρίμηνο ακόμα δεν με εμπιστεύεται πάντα,έχω φάει απίστευτες δαγκωνιες αλλα χαλάλι του
|
να πω την αληθεια δεν με εχει δαγκωσει ποτε καλα.μια φορα με δαγκωσε μονο και μαλιστα λιγο δηλαδη δεν πονεσα.και δικαιολογιμενα γιατι εκεινη τη μερα οι δικοι μου δεν το αφηναν να κοιμηθει.σε λιγο βαζω φωτο και βιντεο
|
9 Συνημμένο(α)
|
σουπερ...!!! στο παιχνιδι εκει μεσα πρεπει να γινεται πανικος ε?
|
ποιο εννοεις?της τελευταιας φωτογραφιας?
------------------------- Να και ενα βιντεο |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
δες το βιντεακι |
Ειναι νυκτοβια ζωα μη το ξυπνας για να παιξεις. Αν το ξυπνας μειωνεις το χρονο ζωης του.
|
κουκλος ειναι Βασιλη μου μπραβο την ημερα μη τον ενοχλεις πολυ θελει να κοιμαται για ξεκουραση!!!!!!!!:smt041
|
Παράθεση:
|
ναι παιδιά το ξέρω ότι είναι νυκτόβια.ήταν ξύπνιο και δοκίμασα αυτό που είδατε.αποφεύγω να το ξυπνάω.ίσα ίσα που προσέχω μην το ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι.
Μαρία γιατί :( ; |
καλημέρα, εννοούσα οτι δεν ζουν πολύ:(
|
ναι δυστυχώς φεύγουν νωρίς.και είναι ζωάκια που αν τα παίρνεις και στα χέρια σου κτλ δενεσαι πολύ μαζί τους:(
|
άσε, δεν το ήξερα, είχα πάρει στον γιο μου όταν ήταν μικρός.
δεν είδαμε σημάδια γήρατος να ψαχτώ, απλά τις τελευταίες 2-3μέρες φαινόταν αδιάθετο και μετά έφυγε. ήταν περίπου 3ετών το χαμστεράκι μας. δεν του ξαναπήρα γι αυτό τον λόγο. |
στεναχωρήθηκατε πολύ εσύ κι ο γιος σου;
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:47. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board