Oμορφο και πολυ καθαρο,
μονο με ταμπλετες και ειναι τοσο υγιέστατα τα φυτα? Επισης ποσο μεγαλο ρολο παιζει η αποσταση του φωτιστικου απο την σταθμη!!!!!????,(σου κανει πολυ καλη δουλεια) Σχεδον κολλητα εισαι η αν μπορεις δωσε μου μια αποσταση να γνωριζω,ευχαριστω. |
Παράθεση:
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα λογια! |
ενα μικρό διαμαντάκι..!!! Μπράβο..:smt038:smt038:smt038
|
τρελανε μας!
|
Ευχαριστω!
|
Πολύ ωραίο το ενυδρειο και πανεμορφα τα ψαρια!
Τελικα φυτεμένο χωρις CO2...δεν γινεται! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Συμφωνω σε γενικές γραμμές Αλλα αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, χρειάζεται CO2 Οσα χρόνια ασχολουμαι με τα ενυδρεια, μόνο φυτεμένα έχω. Ακομη και το χρυσοψαράδικο το εχω φυτεμένο ;) (και το παλευω με diy CO2) Αλλα τα "στολίδια" θέλουν CO2 |
Παράθεση:
χωρίς CO2 τα φυτά ειναι ασθενικά... |
|
ευχαριστω Blo!
|
Στέφανε είναι πάρα πολύ ωραίο και πιστεύω πως το αδικούν οι φωτογραφίες, από κοντά πρέπει να είναι ακόμα ποιο όμορφο
|
Ευχαριστω Σταματη!
|
Παράθεση:
|
Να σαι καλα Σακη! Τον κυβο σου εχεις καιρο να μας δειξεις.
|
Παράθεση:
Η αληθεια ειναι πως ολα πηγαινουν στον αυτοματο...(ευτυχως) κι ασχολουμαι μονο με εβδομαδιαίες αλλαγες - και προσπαθω να βρω καταλληλο φωτισμο για το χρυσοψαράδικο.Χρόνος μηδεν για οτιδήποτε άλλο |
Το πολυτριχι πηρε τη θεση του στο ενυδρειο μου. Αφιερωμενες στο Γιωργο.
http://i.imgur.com/N9Uemkkl.jpg http://i.imgur.com/CfaWo7gl.jpg Το κλαδι που βγαινει εξω ειναι απο πλατανο και το ενωσα με ενα δεματικο στη ριζα που ειναι στο ενυδρειο. Τη φτερη την ξεπλυνα καλα απο τα χωματα και την εδεσα με πετονια χαλαρα πανω στο κλαδι. Απο κατω απο τη ριζα της εβαλα λιγo σφαγνο (sphagnum moss) για να κραταει υγρασια. Φαινεται ταλαιπωρημενη στις φωτογραφιες για να δουμε πως θα εξελιχθει στη νεα της θεση. |
ωραιος Στεφανε!
φυσαει το ενυδρειακι! :smt023 |
Ευχαριστω Γιαννη! Ακομα εχει δρομο γατι εβαλα νεα φυτα και ακομα δεν εχουν μεγαλωσει. Χρωσταω ενα update.
|
..
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου κι η ριζα ολα τα λεφτα:)μαρσιλέα δεν ειναι αυτο μπροστα;εχω κι εγω απλα παει αργα σε μενα..
|
Στεφανε το φυτο εξω το εχεις για να αραζει ο παπαγαλος? :D
|
Στεφανε πολύ ταίριαξε έτσι όπως το βλέπω!
Οι ρίζες του πατανε μονο στο σφαγνο η είναι και βυθισμένες στο νερό; Εγώ σου είπα πως το έβαλα αλλά νομιζω οτι ο δικός σου τρόπος είναι καλύτερος. Κάπου στο ποστ του Μιχάλη διάβασα οτι λατρεύει την υγρασία αλλά θέλει καλή αποστράγγιση πράγμα που δε συμβαίνει στη δικιά μου αφού είναι βυθισμένες. Ευχαριστώ για την αφιέρωση:D |
Ευχαριστω παιδια!
Θα δειξει πως θα παει το φυτακι ετσι οπως το εβαλα. Πειραματα κανουμε. Σφαγνο εχω εαν θες Γιωργο. Το φυτακι που εχω ειναι Marsilea. Χωρις co2 και λιπασματα παει αργα οντως. Τεο ο παπαγαλος εχει δικο του σταντ μακρυα απο το ενυδρειο! |
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!
|
πολυ καλο , μπραβο!
|
Παράθεση:
Πολύ ομορφο!!Το φυτακι ηρθε και εδεσε :) ομορφιες!!!! |
Παιδια σας ευχαριστω!
|
Στέφανε έδειξε πολύ ωραία, μπράβο.
Με έβαλες σε σκέψεις τώρα :) Τελικά οι ρίζες είναι μέσα στο νερό ή υγραίνεται από το σφαγνο ; |
Πολυ ομορφο.
|
Το φυτο ειχε μεγαλες ριζες και τις εκοψα ενα ποντο περιπου. Η ακρη απο τις ριζες ακουμπαει στο νερο οπως επισης και το σφαγνο. Το σφαγνο ειναι μονιμα μουσκεμα απο τη μερα που το εβαλα.
Θα δουμε πως θα παει. Το φυτο ειναι ντελικατο και ταλαιπωρηθηκε καμποσο κατα τη μεταφορα και τη μεταφυτευση. Για να δουμε. ------------------------- Απο μια ακομα οπτικη http://i.imgur.com/bj1f3SUh.jpg |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:31. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board