Αφησε τα να κανουν αυτο που θελουν. Τι σε πειραζει?
Εμενα το ενα δεν μπαινει ποτε σε κοχυλι, τα αλλα μονο για υπνο. Ασε τη φυση να κανει αυτο που θελει, ξερει καλυτερα. |
Παράθεση:
|
Αυτο θελει παρατηρηση, θα συμφωνησω. Μπορει η τρομοκρατια του κυριαρχου αρσενικου να τα εχει στειλει στις πετρες. Αλλα καποια στιγμη σιγουρα θα παρουν τα πανω τους και θα βγουνε, δως τους λιγο χρονο.
(πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτα τα ψωμολυσσασμενα ψαρακια δεν βγαινουν για φαγητο!) |
Παράθεση:
|
Τοτε πρεπει να προσπαθησεις να ριχνεις τροφη στις πετρες. Εκει θα μπορεσουν να φανε, πιστευω. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις κατι ωστε να τα διωξεις απο εκει, αυτα εχουν κανει την ιεραρχια τους.
|
Παράθεση:
|
μπραβο πολλη καλο να το χαιρεσαι.
|
μήπως να έβαζες κάποιες πέτρες μεταξύ των κοχυλιών για να δημιουργηθούν ξεχωριστές περιοχές :confused:
ίσως ο αρσενικός του χαρεμιού να θεωρεί όλο το shell bed δικό του... |
Παράθεση:
------------------------- Οριστε και ενα σημερινο βιντεο απο το μουλτο-ενυδρειο μου.βεβαια η ληψη ειναι απο κινητο και η μουσικη επενδυση απο bob σφουγγαρακη που εβλεπε η μικρη μου. http://youtu.be/5Im1PSTitGE |
Ωραίο το βιντεάκι....τα λέμε αύριο Καλαμάρη :D:D
|
4 Συνημμένο(α)
οι ανασκαφες ξεκινησαν και συνεχιζονται.....
|
τελικα μετα απο αναζητηση βρεθηκαν απο συμφορουμιτη και θα προστεθουν αυριο μικρα julidochromis ornatus ωστε να καταφερω να βγαλω ζευγαρι.χρειαζεται να αλλαξω κατι στο ενυδρειο για να τα δεχθει?
|
Μην αλλάζεις τίποτα. Θα βρουν τις άκρες τους ;)
|
Παράθεση:
|
Τελικα χθες μπηκαν στο ενυδρειο 4 μικρα julidochromis ornatus.Εφαγαν απιστευτο κυνηγητο απο τα multies.Αναγκαστηκα και απομονωσα σε γενηστρα τα 2 απο τα 4 multies που υπηρχαν στο ενυδρειο μηπως καταφερω να δωσω λιγο χωρο στις πετρες στα julies.η συνεχεια θα δειξει πως θα παει...
|
Ξαναβάλε τα μούλτις στο ενυδρείο(σε "γεννήστρα" πλαστική τα 'βαλες?) .
Είπαμε, άστα να βρούνε τις άκρες τους. Λογικό είναι να υπάρξουν κάποιες αψιμαχίες τις πρώτες μέρες αλλά δεν νομίζω να κινδυνεύει κάποιο. Τι μέγεθος έχουν τα ornatus? Τα έβαλες με σβηστά φώτα? |
Παράθεση:
|
Μη τα ταλαιπωρείς στο πλαστικό. Βάλτα πίσω και άφησε τα φώτα σβηστά μιά μέρα να ισορροπήσουν.
Απομάκρυνε αν θέλεις και λίγο τα κελύφη από τις πέτρες. Τα αρσενικά μεταξύ τους ανταγωνίζονται κυρίως και ο υπεράριθμος συνήθως καταλήγει ψηλά στη γωνία . |
Παράθεση:
|
Δυνατος μπραβο σου !
|
εχουμε γεννααααααα!!!!μολις εριξα τροφη ειδα να βγαινει ενα μωρο απο το κοχυλι και να κυνηγαει να φαει!!!
|
Παράθεση:
|
κοιταγα να δω μηπως εχει κι αλλα αλλα δεν φαινεται κανενα.να εμεινε μονο ενα?Μιχαλη τωρα σειρα σου!!!
------------------------- να και ενα βιντεακι απο το μωρο μουλτι και την μαμα του. http://imageshack.us/clip/my-videos/...aohcrrqae.mp4/ |
πολυ ωραιο... εγω μετρησα τρια μωρα
|
Ωραίο....
Ωραιο, πολυ ωραιο:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
|
6 Συνημμένο(α)
μετα απο αρκετο καιρο το πηρα αποφαση να βγαλω νεες φωτο με την κατασταση του ενυδρειου και τα νεα μελη που προστεθηκαν στην αποικια μετα απο τις γεννες
|
Μια χαρα ειναι η ομαδα ομορφη,τα juli μεγαλωνουν;
|
μεγαλωνουν και μου φαινεται οτι σχηματιστηκε ενα ζευγαρι.ενα αρσενικο και ενα θυληκο ειναι στην ιδια φωλια αναμεσα στις πετρες.θα δειξει!
|
3 Συνημμένο(α)
Μετα απο καιρο επιτελους εβγαλα φωτο απο το ενυδρειο.Αυτη την στιγμη εχει γεμισει απο μωρα multies και julie ornatus.Επιφυλασομαι για βιντεο με τα μικρα
|
Πανεμορφο
Βιντεακι με τα μικρα μη αργισεις να βαλεις :D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board