Παράθεση:
|
Δείξε μου τους φίλους σου.. να σου πω....!!!! :smt016 Ούύύύύύυστ ωρε... ούτε ένας ΔΕΝ μου έχει σπάσει, τόσα χρόνια.-:cool:
|
Ο θερμοστατης ηταν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ............
|
Έχουν σκαρτέψει τα προ'ι'όντα... ευτυχώς έχω τις παλιατζούρες μου και κρατάνε ακόμα!!! :D
|
Παράθεση:
|
Ούύύύύύύσσσττ ωρε!!!!!!!! :smt079
:smt016 |
Jager αγορασμενος απο τον Βιοτοπο...εν ετη 1996 καηκε το καλοκαιρι του 2011.Jager αγορασμενος το καλοκαιρι του 2011 παρουσιασε υγρασια εσωτερικα πριν 10 μερες.
Τα συμπερασματα δικα σας. |
Παράθεση:
με τις αρνητικες σκληροτητες που θα εχει στους wild χλωμο :smt003 |
Παράθεση:
Η υγρασία ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα... είσοδο νερού. Σε μένα πάντως ένας που πήρε νερό... τον σακάτεψα στο δεύτερο άνοιγμα (με διαφορά μερικές μέρες)... ενώ στο πρώτο τον είχα κάνει να δουλεύει.- :rolleyes: |
Εμενα οχι απλα εσπασε..εφυγε ολο το τζαμι απο την μεση κ κατω...γι αυτο λεω ΟΧΙ ΣΕ ELITE ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ....
|
ρε τρυφωνα ο θερμοστατης φταιει αν τον χτυπησε καποιο ψαρι μη λαλησουμε τελειος .:smt102:smt102
οκ και εμενα ειχε πεσει ενα πακου πανω στον jagger πριν κατι χρονια εφταιγε ο θερμοστατης που κοπηκε στη μεση? |
Παράθεση:
|
που το ξερεις ρε μπαγλαμα ολοι την ωρα ησουν εκει και κοιταζες :p:p εδω εχουν θερμοστατες elite τοσα χρονια αλλοι και δεν επαθαν τιποτα κατι εχει μεσολαβηση μην κατηγορεις αδικα την elite χωρις λογο.μια θερμαστρα για να σπασει κατι εχει μεσολαβηση η εχει βγει απο το νερο και ηταν ζεστος η χτηπηθηκε απο κατι καπως ;)
|
οταν ξεκινησα το χομπυ φιλε δουλεψα με elite..πολλους...ευχαριστημενος δεν εμεινα ποτε..μπορει παλια να εβγαζε καλυτερη ποιοτητα,,(εισαι κ μιας ηλικιας εσυ:D:D:D:D)
(προσωπικη αποψη για την elite).οσο για τα ψαρια οντως καθε λιγο πηγαινα κ τους εριχνα ματια!!αν κ δεν κυνηγηθηκαν ουτε τρομαξαν ποτε απο κατι!!τεσπα.. Κουβεντα να γινετε!!:smt024 |
οξω π****η απ τη παραγκα χαχαχ-+5-+5-+5:smt035
παντως κατι εχει γινει σιγουρα μονος του δεν σπαει. |
Παράθεση:
Τωρα οπως κ να εσπασε...παει..:smt059:smt059:smt059 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:03. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board