Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=20)
-   -   τιγρακι...απομονομενο (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=70382)

LAKI 10-06-13 18:43

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος N. (Μήνυμα 770581)
Good job :smt025

χεχε:smt046

thanasis76 10-06-13 18:47

ασχετε με το διαβασμα που σου λενε τα παιδια και εχουν δικιο.
γιατι δεν θελεις να ακουσεις και να φτιαξεις ενα ομορφο ενυδρειο με σωστα ψαρια που να μπορουν να συν υπαρχουν μαζι και να ειναι καλα???
με αυτον τον τροπο και τα ψαρια σου θα ειναι καλα και ευτυχισμενα και εσυ το ιδιο!!!!!!! θα τα χαιρεσαι χωρις να εχεις προβληματα και θα απολαμβανεις το χομπι του ενυδρειου!!!!!! εν το μεταξυ αν ολα με το ενυδρειο σου ειναι καλα, θα γραφεις πολυ λιγοτερα θεματα οποτε και θα εχεις χρονο να διαβαζεις σιγα σιγα και να μαθαινεις...:smt057:smt057:smt057

LAKI 10-06-13 18:49

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από thanasis76 (Μήνυμα 770589)
ασχετε με το διαβασμα που σου λενε τα παιδια και εχουν δικιο.
γιατι δεν θελεις να ακουσεις και να φτιαξεις ενα ομορφο ενυδρειο με σωστα ψαρια που να μπορουν να συν υπαρχουν μαζι και να ειναι καλα???
με αυτον τον τροπο και τα ψαρια σου θα ειναι καλα και ευτυχισμενα και εσυ το ιδιο!!!!!!! θα τα χαιρεσαι χωρις να εχεις προβληματα και θα απολαμβανεις το χομπι του ενυδρειου!!!!!! εν το μεταξυ αν ολα με το ενυδρειο σου ειναι καλα, θα γραφεις πολυ λιγοτερα θεματα οποτε και θα εχεις χρονο να διαβαζεις σιγα σιγα και να μαθαινεις...:smt057:smt057:smt057

ασχεται να πεις καπιον αλλο:mad:υπαρχουν και πιο ωραιες λεξεις, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Α-ΝΕ-ΜΠΙ-ΡΟΣ ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. Τα παιδια με ξερουν και τους δινω οποιδιποτε δικαιωμα να με διαολοστηλουν(συγνωμη κιολας) ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ

thanasis76 10-06-13 18:51

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από LAKI (Μήνυμα 770591)
ασχεται να πεις καπιον αλλο:mad:υπαρχουν και πιο ωραιες λεξεις, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Α-ΝΕ-ΜΠΙ-ΡΟΣ ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΟΣ

συγνωμη!!!!!!!!!!!!! ασχετα με το διαβασμα ηθελα να γραψω.... το δαχτυλο πηγε κατα λαθος σε αλλο γραμμα.... αφου βλεπεις τι ομορφα σου μιλαω, λες να θελω να σε προσβαλω?????
χιλια συγνωμη....!!!!!!

maria p 10-06-13 18:52

βιάζεσαι Laki, αν διαβάσεις την πρόταση ο Θανάσης ήθελε να γράψει "άσχετα".
δεν νομίζω πως είναι εντάξει η απάντησή σου

LAKI 10-06-13 18:52

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από thanasis76 (Μήνυμα 770594)
συγνωμη!!!!!!!!!!!!! ασχετα με το διαβασμα ηθελα να γραψω.... το δαχτυλο πηγε κατα λαθος σε αλλο γραμμα.... αφου βλεπεις τι ομορφα σου μιλαω, λες να θελω να σε προσβαλω?????
χιλια συγνωμη....!!!!!!

σε συγχωρω:Dολοι κανουν λαθοι

thanasis76 10-06-13 18:54

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από LAKI (Μήνυμα 770591)
ασχεται να πεις καπιον αλλο:mad:υπαρχουν και πιο ωραιες λεξεις, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Α-ΝΕ-ΜΠΙ-ΡΟΣ ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. Τα παιδια με ξερουν και τους δινω οποιδιποτε δικαιωμα να με διαολοστηλουν(συγνωμη κιολας) ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ

μην αρπαζεσαι..... αν διαβαζες πιο σωστα θα εβλεπες οτι με το ασχετε δεν σχηματιζεται σωστη προταση.....!!!!! και αν διαβαζες λιγο για μενα θα ειχες δει οτι δεν εχω προσβαλει ποτε κανεναν γιατι κι εγω απο εκει που εισαι ξεκινησα.... και ακουγοντας εμαθα....:smt057:smt057
-------------------------
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από LAKI (Μήνυμα 770596)
σε συγχωρω:Dολοι κανουν λαθοι

τωρα που καταλαβες και ηρεμησες, διαβασε σωστα τι ηθελα να σου γραψω... ακου λιγο τα παιδια που θελουν να σε βοηθησουν και δεν θα χασεις....:smt057:smt057

LAKI 10-06-13 18:55

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από maria p (Μήνυμα 770595)
βιάζεσαι Laki, αν διαβάσεις την πρόταση ο Θανάσης ήθελε να γράψει "άσχετα".
δεν νομίζω πως είναι εντάξει η απάντησή σου

ναι αλλα με αυτο τον τροπο που το ειχε γραψει αλλη σημασια εδηχνε, του ζηταω και σορι αλλα ειμαι φορτομενος(δικοι μου λογοΙ)και σεπαρακαλω θελω να με καταλαβεις
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από thanasis76 (Μήνυμα 770597)
μην αρπαζεσαι..... αν διαβαζες πιο σωστα θα εβλεπες οτι με το ασχετε δεν σχηματιζεται σωστη προταση.....!!!!! και αν διαβαζες λιγο για μενα θα ειχες δει οτι δεν εχω προσβαλει ποτε κανεναν γιατι κι εγω απο εκει που εισαι ξεκινησα.... και ακουγοντας εμαθα....:smt057:smt057

τωρα που καταλαβες και ηρεμησες, διαβασε σωστα τι ηθελα να σου γραψω... ακου λιγο τα παιδια που θελουν να σε βοηθησουν και δεν θα χασεις....:smt057:smt057

συγνωμη και απο εμενα αλλα τωρα αυτο με το διαβασμα ανγχωθηκα:smt025με καταλαβενεις νομιζω...

thanasis76 10-06-13 18:55

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από LAKI (Μήνυμα 770599)
ναι αλλα με αυτο τον τροπο που το ειχε γραψει αλλη σημασια εδηχνε, του ζηταω και σορι αλλα ειμαι φορτομενος(δικοι μου λογοΙ)και σεπαρακαλω θελω να με καταλαβεις

τελος φιλαρακι. δεν εγινε κατι...!!!!! περασε και το ξεχασαμε... καναμε και οι δυο ενα λαθος, συνεχιζουμε δυνατα με τα ενυδρεια...

LAKI 10-06-13 18:57

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από thanasis76 (Μήνυμα 770601)
τελος φιλαρακι. δεν εγινε κατι...!!!!! περασε και το ξεχασαμε... καναμε και οι δυο ενα λαθος, συνεχιζουμε δυνατα με τα ενυδρεια...

σωστα:)

nikolakis94 10-06-13 19:00

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος N. (Μήνυμα 770534)
Οντως θελει φτιαξιμο.. (λεω πρόταση).. ασε μεσα μονο τα τιγρακια, δωσε τα αλλα και βαλε ενα ζευγαρι channa bleheri

10 χρονων ειναι το παιδι τι του λες για channa, σε λιγο θα το πεις να παρει και goliath.:D

Γιώργος N. 10-06-13 19:11

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nikolakis94 (Μήνυμα 770605)
10 χρονων ειναι το παιδι τι του λες για channa, σε λιγο θα το πεις να παρει και goliath.:D

χαχα.. φιλε τα channa ειναι εγγυηση.. τα αγαπημενα μου ψαρια. Συν του οτι δεν ειναι πολυ απαιτητικα..

ΥΓ. Δεν ηξερα οτι ηταν 10 χρονων, σορρυ :p . Αν κι εγω... καπου εκει ξεκινησα το χομπι (11).. :D

Diskus fan 10-06-13 19:24

Μα καλά... κι' αυτός ο Ηρώδης.... από τον Ιούνιο αποφάσισε να φύγει για τις διακοπές!!!!

:smt025

:smt033

Γιώργος N. 10-06-13 19:33

XAXAXAXA!!!! :smt042:smt043

LAKI 18-06-13 16:42

Γενιτούρια...

Καλησπέρα+-8+-8+-8Παιδιά εχω ένα προβλημα το οποίο μπορεί και να μην ειναι προβλημα....εδω και ενα χρωνο εχω 6 τιγρακια, ενα απο αφτα εδω και 10 μερες(το στρεσαρισμενο που ελεγα)πιστευα οτι θα ψωφισει! Αυτο το τιγρακη κριυεται συνεχια πισω απο τις πετρες και δεν το βρησκω...αλλά...οταν δινουμε τροφη....αυτο βγενει και τα τρωει ολα. Στην αρχη νόμιζα πως ειναι αρρωστο, αλλα η μανα μου πιστευει ο,τι το ψαρακι ειναι εγγυος. Όντος ειναι εγγυος:confused:Εχουμε ενα παλιο60λιτρο ενυδρειο και σκεφτομαστε να τα βαλουμε τα μορακια και την μανα εκει(αν ειναι εγγυος)!!!

Alex_Salonica 18-06-13 16:48

To ψάρι κρύβεται γιατί είναι στρεσαρισμένο.
Μη το στρεσάρεις περισσότερο.
Αν διαβάσεις τις απαιτήσεις του θα καταλάβεις γιατί είναι στρεσαρισμένο.

douran_p 18-06-13 21:27

τα τιγρακια ειναι κοπαδοψαρα και εχουν αντιστοιχες συμπεριφορες...... οποτε μπορει να ειναι αποβλητος απο τα αλλα τιγρακια......!!!! να μην κολαει στην <<αγελη>> μπορει να το στρεσαρει εξωτερικο φως, μπορει να ειναι απο ηχο, μπορει να ειναι πολλα...... κανε μια κανονικη παρουσιαση με την φορμα των ασ8ενειων και ισως οταν δουμε ολες τις παραμετρους να βρουμε τι φταιει......
ειχα τιγρακια για 2 μιση -3 χρονια και ημουν ερωτευμενος με αυτα τα ψαρακια ειχα φτασει να εχω κοπαδι απο 20+ τιγρακια σε 150 λιτρα..... αν και δεν ειναι δυσκολα ψαρια..... εχουν πολλες ιδιοτροπιες.......!!!! οσοι ειχαν καταλαβαινουν!!!!! αυτα!!!!

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:26.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01855 seconds with 10 queries