Παράθεση:
Οι αλλαγες θα ρυθμιστουν ανα τρεις μερες απο 150λτ. Παρτε και μια φρεσκια.... http://www.aquatek.gr/rimages/albums...ps9aaa0530.jpg |
Παράθεση:
|
Μάλιστα... άρχισαν τα προβλήματα!!! :D
|
Δυο ζευγαρια σε δυο μερες....εχουν πιασει απο μια μερια στο ενυδρειο!
Βαγδατη.... |
μπορεις να τα χωρισεις σε δυο μερη το ενυδρειο με ενα διαχωριστικο?
|
Δεν ειναι εφικτο,υπαρχουν και αλλα 4 δισκακια μεσα που πανε περα δωθε αφου τους κανουν πεσιμο τα ζευγαρια.Θα ετοιμασω κατασκευη με 3 γεννηστρες για να γινει σωστα η δουλεια.
Υγ.Τα αυγα φαγωθηκαν απο τον αρσενικο... |
Παράθεση:
Λογικο αφου υπαρχει αρκετος κοσμος εκει μεσα...οι γεννηστρες ειναι και η λυση |
Όπως και να έχει... ΜΗΝ χωρίσεις ποτέ το ενυδρείο με plexiglass... υπάρχει και το πλαστικό πλέγμα που κάνει για τέτοιες περιπτώσεις, μέχρι να αποφασίσεις να τα βγάλεις σε γεννήστρα.-
|
Παράθεση:
|
ΑΝ έχει την διάθεση (και την ικανότητα) για πολλές τρύπες.... συμφωνώ.-
|
Ετοιμασα γεννηστρα 50χ40χ40,αυτο ηταν το ευκολο.Το δυσκολο ειναι να πιασω το ζευγαρι χωρις να διαλυθει το ενυδρειο.
|
2 Συνημμένο(α)
Μεγαλωνουν...
|
πολυ ωραιο το ενυδρειο φιλε και τα ψαρια σου πανεμορφα να τα χαιρεσαι!!! τις ριζες που τις βρηκες αν επιτρεπετε???:D:D
|
|
Παράθεση:
|
και μενα το ιδιο ακριβςσ κανει.... δεν ξερω τον λογο.....:smt014:smt014:smt014
|
|
Έλα, σφίξου να βγάλεις μια καλή για τους Ρώσους!
|
Δεν μπορω,ειπα του Γιωργου μηπως και με βοηθησει.
|
Τελειο ενυδρειο,αλλα χρειαζεται και ενας φωτοχαλιας να το αναδειξει...
Ελα ρε Καπιρηηηηηηηηηη. |
Φοβερο
Μπραβο σου |
1 Συνημμένο(α)
New project,new challenge....
|
Πω πω αυτο ειναι μηκος....
Σου εχω κατι μελανοταινιες,μπουκια και συχώριο... |
πολυ ωραιο,για πες κ αλλα?
|
Ωραίο,
για πες λεπτομέρειες, διαστάσεις, πάχος κοντρα πλακέ, τρόπος υγρομόνωσης, πάχος οθόνης, κλπ Μη μας αφήνεις έτσι |
Διαστασεις 250#70#70,κοντρα πλακε 21mm,μονωση με εποξειδικη βαφη πιστοποιημηνη για ποσιμο νερο και τροφιμα.Το τζαμι αν δεν κανω λαθος...θα ειναι δωδεκαρι.
Την κατασκευη εχει αναλαβει ο Αγγελος Δεστουνης,μελος του φορουμ μας. Εχω αγριες....διαθεσεις για αυτο το ενυδρειο.Πεφτει πολυ μελετη και δεν θα βιαστω να τελειωσω. |
Παράθεση:
1100-1200 λίτρα χοντρικά δηλαδή, αυτά είναι, τι να λέμε τώρα, και εγώ προσπαθώ με λεκάνες να κάνω ενυδρεία, μπράβο βρε φίλε, ωραίος |
Ωραίος ο Αγγελος, πόσο σου κόστισε η όλη αυτή όμορφη κατασκευή?
|
Πάντα χαίρομαι όταν βλέπω ενυδρεία... που αξίζουν οι δίσκοι. :smt023
Τι έγινε ωρε παλικάρια... "πέσανε" οι τιμές στα "άγρια" ψάρια ή βαρεθήκαμε τους "λούληδες"; :rolleyes: |
Ρε Νικολα εχω λουληδες στο ενα,παλι λουληδες να βαλω και σε αυτο?
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:36. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board