Τελικά πήγα κλάδεψα το αμπέλι (για να 'χουμε παραγωγή και φέτος):D:D
|
Μα ωραία ήταν....
|
Που είστε βρε ακρίτες?
Την Κυριακή το μεσημέρι θα είμαι στην Ορεστιάδα (δίνει κάτι εξετάσεις η κόρη). Θα βρω κανέναν σας ή θα ποτίζετε τα χωράφια?:) |
Παράθεση:
Κλεοβουλε να ερθουμε εμεις ? |
Αν δεν ειμαι αλεξ/πόλη για μπανακι Κλεοβουλε!!
|
Παράθεση:
Να, ο Γιάννης αν είναι να πάει τα κορίτσια για μπανάκι φεύγει σφαίρα :cool: |
Καλημερα φιλοι ακριτες. Μιας που σας πετηχα εδω...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71985 |
εγω πανω θα ειμαι.....!!! τι ωρα θα ανεβεις????? γιατι εταξα στην πεθερα να παω για φαγητο.....!!! να το ξεκανονισω.....!!!!
------------------------- aber αθηνα απο που φιλος????? ημουν 5 χρονια κατω.......!!! καλως ηρθες στα μερη μας .... |
Εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 11.30' και θα αφήσω την κόρη μου για τις εξετάσεις.
Πείτε μας οι ντόπιοι ένα σημείο συνάντησης να βρεθούμε κατά τις 12 όποιοι βολεύονται. |
μπορει και να μην μπορεσω...... γιατι εχω να παω να κοινονισω την κορη..... την βαφτησαμε πριν 2 βδομαδες....... και ειναι να την παω στο χωριο της γυναικας μου...... εκτος και αν αλλαξει κατι μεχρι το απογευμα!!!!
------------------------- παλι καλα πηρα την γυναικα τηλ να ρωτησω αν ειχαμε κατι για αυριο γιατι το ειχα ξεχασει........ χαχαχαχα 8α ακουγα πολυ σκ@το μετα!!!!! |
Κλεόβουλε, θα ερχόμουν εγώ για παρέα, άλλα φεύγω Γερμανία το πρωί. Επομένως NEXT TIME.
|
Ιγνάτιε να σου πούμε τι να μας φέρεις? :D
|
Ναι, ευχαρίστως
|
Παράθεση:
τα άλλα σε πμ..... |
Παράθεση:
|
douran να σας ζήσει η κορούλα
και μην ακούς τον Γιάννη (θα ΄ρθει κι η σειρά του :)) Μάλλον δεν βλέπω πάλι να πίνουμε καφέ με τον ντόπιο πληθυσμό, αλλά ίσως βρεθούμε οι μετανάστες :p Aber κι εγώ |
Θα σε τηλ εγω αν δεν πάω θάλασσα το πρωι...
|
Γιάννη εγώ λέω να το κανονίσουμε για Αλεξ/πόλη να πάμε να φάμε και κανα ψαράκι....Να κάνουν και τα μικρά κανα μπανάκι...;)
------------------------- Κλεόβουλε αν εννοείς την αυριανή Κυριακή θα έρθω και γω....Ορεστιάδα είμαι και επιτέλους δεν δουλεύω αύριο! |
Παράθεση:
|
κυριακη ειναι ρε γαμωτο!!!!?????? ο γιαννης κανει μπανιο καθε κυριακη και μονο!!!!
|
Παράθεση:
|
Βλέπω έχετε πολύ ελευθερο χρόνο ;)
|
αντε....αν ερθετε αλεξανδρουπολη αυριο.....σφυριξτε! ;)
|
...
Μπα μόνο τον Γιάννη θα δεις αύριο φίλος δυστυχώς εγω δεν θα μπορέσω!Αλλα ο Γιάννης κάνει για δέκα....Γυαλί φουλ λάδι.....ε Γιάννη?>?>?:cool::smt028
|
Παράθεση:
|
Τελικα τι ωρα θα συναντηθειτε? Μαλλον θα μπορεσω να ερθω
|
....
Ακόμα περιμένω τηλ απ τον Κλεόβουλο.Aber μάλλον οι δυο μας θα πιούμε καφεδάκι τ απόγευμα.
|
Παιδιά συγγνώμη αλλά καθυστέρησα αρκετά με την κόρη μου (είχε και μια φίλη της μαζί και θέλανε μετά να φύγουνε :confused:) και με παιδομουρμούρα
δεν γίνεται ψαρο-συζήτηση. Θα το κάνουμε άλλη φορά να είμαστε πιο χαλαροί ;) |
.....
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Κλεόβουλε.Θα το κανονίσουμε για άλλο σαβ/κυριακο να αλλά να μαζευτούμε όλοι!
|
Αντε να δούμε ποτε!!!!ειμαστε και μακρυα...
Δεν ξέρω για εσένα Κλεοβουλε ,αλλα στην παραλία ήταν καλα;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:07. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board