Λες να βαλω ενα 30 λιτρο που εχω αδειο ενα μονομαχο ,,η θα με κραξη ο nik74
|
Γιατι εμενα ποσα λιτρα ειναι? Δεν ειναι δα και 10λιτρο ρε συ ειπαμε, μια χαρα ενυδρειο μπορει να γινει :)
|
Oxi τιποτε αλλο τωρα που ειναι και ζεστο το θεμα με τα bettas.
Εχει και ο Νικος και τα δινει μια χαρα. Θα το σκεφτω σοβαρα γιατι εκανα βαζει για το 120 λιτρο και θελω και εκεινω να το στησω,,,θελω να βγαλω λαμπιντο τι να κανω θελω γεννες πολλες γεννες. |
σωστος χαχα, εγω παντως πηρα μαθημα απτο μικρο, ειδα οτι δεν χρειαζεσαι κανα τερας για να ευχαριστηθεις ενυδρειο, τωρα που ειναι νεοστημενο, πιο πολυ κοιταω αυτο παρα το μεγαλο :P :D θελω και εκει να κανω αλλαγες...ΠΟΛΛΕΣ αλλαγες (οχι μαλαουι...ακομα) :D
|
Να το χαιρεσαι Σπυρο!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Τι να τα κανεις τα πολλα και τα περιπλοκα?Στα λιγα και τα απλα ειναι η ομορφια.
|
καλα δε ντρεπεστε καθολου?:D,δωστε μου εμενα ενα 900λιτρο που τοχω καημο,και θα σας φερω εγω οσους κυβους θελετε.πλακα μας κανετε μου φαινεται:D
εγω τι να πω που για να δω ψαρια εκτος του Youtube πρεπει η να παω σε πετσοπαδικο η να παρω το καραβακι να παω απεναντι και να περπατησω και 10 λεπτα για να φτασω στο ενυδρειο της πολης:Dκαι παλι καλα δηλαδη... |
Και αμα δεν εχεις χωρο για μεγαλο ενυδρειο τι κανεις τοτε ,,,βγαζει τα επιπλα:D:D,εγω παντως εβαλα ενα 85 λιτρα και στην κρεβατοκαμαρα,,ετσι για να βλεπω και εκει ψαρια.
Ετσι οπως παω με βλεπω και στην τουαλετα να βαζω ενυδρειο,,,[εχει βαλει ενας φιλος]:D:D:D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:07. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board