οταν θα εισαι ετοιμος, απο μηχανικο, απο μελετη κατασκευης, μελετη φιλτραρισματος, μελετη φωτισμου, και οικονομικη μελετη.... εγω θα σου δωσω και τις ιδεες μου για το ενυδρειο...
μαλλον δεν εχεις σκεφτει οτι χρειαζεσαι γυρο στους 3 ποντους τζαμι... και ποσο κοστιζει... και ποσο βαρος εχει... :confused::confused::confused::confused: |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
μολις ακουσεις τιμη ανα m2 ελπιζω να μην σε βρει το εγγεφαλικο :D:D
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
φιλε δεν εχεις μελετησει τι χρειαζεται ενα τετοιο ενυδρειο!!!! δυστυχος... οπως δεν φανταζεσαι ποσο εχουν τα τζαμια που χρειαζεσαι σε 3+ εκατ. εχεις να κανεις πολλες μελετες ακομη και οταν υπολογισεις το κοστος θα μικρυνει κατα πολυ το ενυδρειο σου... κατσε υπολογισε τα ολα και μετα ζητα ιδεες για το στησιμο... αυτο που θα επρεπε να κανεις ειναι να κανεις ενα θεμα και να ζητας να υπολογισεις μαζι με τα παιδια εδω τι χρειαζεται ενα τετοιο ενυδρειο και ποσο μπορει να κοστισει... η διακοσμιση ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε απασχολει.... αληθεια, μενεις μονος??? με τους γονεις σου?? ------------------------- Παράθεση:
|
για να φτασεις στο φεγγαρι πρεπει πρωτα να εγκαταλειψεις τη γη.......
|
θαναση μου τα ονειρα δεν εβλαψαν ποτε κανεναν φιλε.θα ερθει η ωρα που θα καταλαβει μονος του ψαχνοντας λιγο παραπανω.;)
|
πάντως σαν ιδέα τα σπάει...
θα είναι απίστευτα όμορφο ένα iwagumi τέτοιου μέγεθος σε κεντρικό σημείο στο σαλόνι :cool: τα υπόλοιπα στα είπαν παραπάνω :smt003 |
Παράθεση:
Houston, we've had a problem here...:D ποσο εχει δηλαδη μονο το τζαμι,για πειτε ,μου εχετε κανει την περιεργεια ΝΑ με το συμπαθειο (οση το σαλονι του) |
ρε παιδια δεν ειμαι τρελος.....απλα ψαχνω....να μαθω θελω οπως ειπα....και καταλαβαινω οτι θα θελει πολλα....αλλα να μην σας αναπτηξω θεωριες ζωης....βαζεις ενα στοχο....σιγα σιγα κατι κανεις....μπορει αυτο που εχω στο μυαλο μου να ειναι δυσκολο αλλα καποια στιγμη μπορει και να γινει....λογικα εχω πολλα χρονια μπροστα μου...δεν ειπα οτι θελω να το κανω αυριο...γιατι σημερα δεν προλαβαινω...
|
και που θα στηρίξεις αυτό το βάρος των 4-5 τόνων? σε τι βάση? εγώ γι αυτό σου είπα για λίμνη γιατι ένα μεγάλο κομμάτι θα ήταν χτιστό και θα μπορούσεις να βάλεις και τζάμι σε κάποια ή κάποιες πλευρές. όλα βέβαια μετά απο μελετη. ψάξε στα θέματα των παιδιών με τα μεγάλα ενυδρεία και τις λίμνες να δεις τις προδιαγραφές. εκτός του βάρους και η πίεση τέτοιου όγκου νερού είναι μεγάλη. στην Ικαρία είστε και πάνω στο σεισμικό τόξο αν δεν κάνω λάθος. πρέπει να τσεκάρεις κι αυτή την παράμετρο.
δεν σε αποθαρρύνει κανείς απλά σε συμβουλεύουν όλοι για την μεθοδολογία ώστε να έχεις το ωραίο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να κουράζεσαι με συνεχείς ατυχίες και επιδιορθώσεις. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
δηλαδη θα ψαχνεις για τη σημαια που θα καρφωσεις στο φεγγαρι και δεν θα σε νοιαζει πως θα πας???? |
Παράθεση:
325ευρα m2 ειχε το 2010 τωρα δεν ξερω:D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
για να μεταφερεις αυτα τα τζαμια με καραβι σε νησι, κοστιζει πιο πολλα απο οτι το τζαμι... το περασα αυτο πριν κανα χρονο... :D:D:D |
Παράθεση:
φιλε μου δεν με νοιαζει η διακοσμηση ακομα....απλα θελω να το κανω εικονα στο μυαλο μου... |
Παράθεση:
αληθεια πως θα θερμανεις 3000 λιτρα???? ------------------------- Παράθεση:
http://www.google.gr/search?q=iwagum...w=1280&bih=681 |
Παράθεση:
|
αν παρεις δλδ κατι σαν το Eheim 2178 δεν κανεις δουλεια...?
|
Παράθεση:
στην αναγκη καρφωσε εκει ενα σωβρακο να κανεις τη δουλεια σου να μην εχεις αναγκη και κανεναν..χαχαχαχαχα!!:D:D:D |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
χρειαζεται μια εσωτερικη φιλοσοφια,ενα ψαξιμο,πως να το πω,για να ειναι αρμονικο και να ειναι αυτο ακριβως που αντιπροσωπευει με λιτο και φυσικο τροπο οσα θελεις να εκφραστουν... οποτε δεν ειναι τοσο απλο,(ειδικα σε τετοιο μεγεθος) πχ,ειδα εικονες και φτιαχνω κατι τετοιο.. εαν κανω λαθος,διορθωστε με,γιατι μου αρεσει κι εμενα πολυ αυτο το στυλ και με ενδιαφερει να μαθαινω... |
τελος παντων ευχομαι μονο μια μερα να καταφερω να το κανω και να ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας το παρουσιασω....και εχω και λιγο πισμα.....ειδικα τωρα με ολα αυτα που μου λετε....με καλο τροπο το λεω παντα...και πολυ καλα κανατε και μου τα ειπατε...
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:08. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board