Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=164)
-   -   Το χελωνάριό μου... (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68571)

maria p 16-02-13 20:13

αν θυμάμαι καλά δεν έχεις καπάκι? στο 240λ μου με καπάκι χάνω περί τον πόντο την βδομάδα ή και μισό. χωρίς καπάκι και με θερμαντήρα θα έχεις μεγαλύτερη απώλεια

Konstantin79 17-02-13 05:13

Απ: Το χελωνάριό μου...

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από sarpijk (Μήνυμα 737288)
Εχεις και κοκκατιλακι?:)

Κοκκατιλάκι;;; :$
-------------------------
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από maria p (Μήνυμα 737289)
αν θυμάμαι καλά δεν έχεις καπάκι? στο 240λ μου με καπάκι χάνω περί τον πόντο την βδομάδα ή και μισό. χωρίς καπάκι και με θερμαντήρα θα έχεις μεγαλύτερη απώλεια

Δεν έχω καπάκι. Ίσως φτιάξω diy, αλλά παλιότερα είχα υδρατμούς... Άρα λογικό δλδ! ;)

maria p 17-02-13 10:31

ναι λογικό είναι

sarpijk 17-02-13 10:32

Σto video με το χελωναριο ακοθγεται ενα κοκατιλ παπαγαλακι να φωναζει. Μολις εβαλα να παιζει αρχισε να φωναζει και το δικο μου!

maria p 17-02-13 10:34

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από sarpijk (Μήνυμα 737425)
Σto video με το χελωναριο ακοθγεται ενα κοκατιλ παπαγαλακι να φωναζει. Μολις εβαλα να παιζει αρχισε να φωναζει και το δικο μου!

χα χα δεν το πρόσεξα, δεν ξέρω αν έχει ο konstantin79, πάντως εγώ έχω ένα ζευγαράκι

Konstantin79 17-02-13 16:36

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από sarpijk (Μήνυμα 737425)

Χαχαχαχα!!! Αυτά είναι!!! Όχι, πετούμενα δεν έχω ακόμα! Έχουμε αρκετά εδώ όμως! Χαίρομαι για την ανταπόκριση από τον φιλαράκο σου! Χεχεχε!
-------------------------
Λοιπόν δε θα το πιστέψετε, αλλά από χθες ακούω τα μικρά λες κ μιλανε όταν πεινάνε (στη γλώσσα τους βέβαια)! Χεχεχε! Είναι ένας περίεργος ήχος σα νεροκροτάλισμα! Μέχρι τότε είχαμε μόνο πλατσουρίσματα, αλλά τώρα προχωρήσαμε κ παρακάτω...

maria p 17-02-13 16:53

χα χα το παιδί μίλησε που λέμε. κι όταν μεγαλώσουν και τις σηκώνεις με τα χέρια θα διαμαρτύρονται. δεν τους αρέσει φυσικα΄να βρίσκονται στον αέρα

Konstantin79 17-02-13 16:56

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από maria p (Μήνυμα 737536)
χα χα το παιδί μίλησε που λέμε. κι όταν μεγαλώσουν και τις σηκώνεις με τα χέρια θα διαμαρτύρονται. δεν τους αρέσει φυσικα΄να βρίσκονται στον αέρα

Κάπως έτσι! Χεχεχε! Όταν κάθονται στον καρπό μου κ τις βλέπω τους αρέσει πάντως. Απλά μετά, για να μην τις ταλαιπωρω, χαμηλώνει το χέρι προς το νερό κ τα μακροβούτια δίνουν κ παίρνουν...

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:21.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01370 seconds with 10 queries