ρε θα παρω 2 λεμε :D
εχεις παρει και εσυ ? |
παραγγειλα 1 και περιμένω να έρθει , αν πάρεις να την πάρεις με αποστολή από κίνα γιατί στην σελίδα του λέει για αποστολή από γερμανία αλλά πάλι τον ίδιο καιρό κάνει να έρθει :smt075
|
Παράθεση:
|
ναι ρε δεν σε ξεχνω .... την βαση εσυ :D
|
Γιατι δεν πας σε μια vorteck mp40 να ξεμπερδευεις?
Θα εχεις και wave mode;) ενα βιντεακι απο το δικο μου.. http://www.youtube.com/watch?v=I2svNtUt8rA |
ειναι στον δρομο μια wp40 και εχω βρει και 2 6045 μια χαρα πιστευω θα ειμαι για αρχη βορτεκ δεν τα δεινω τοσα λεφτα :D
|
Καλα πας:smt038:smt038:smt038
|
Παράθεση:
φωτό ? :smt108 |
radion ειναι .... αν θελω κατι τεχνικο θα σου πω σιγουρα μια και ειμαι γνωστος ασχετος με αυτα :D
|
Τι εγινε? Κανενα update?
|
γιατρε μου που βρισκομαστε ????
|
σκ ερχεται το ενυδρειο και το σαμπ στο σπιτι:o
|
Μεγιες!!
Συμπτωματικο αλλα περιμενω και εγω ενα νεο sump αυτες τις ημερες;) |
αντε να δουμε ... με το καλο και το δικο σου .... Ψαχνω για σκιμμερ αν ακουσετε κατι μου λετε ;)
|
το deltec mc 600 θα με καλυψει για 600 λιτρα καθαρο νερο?
|
Παράθεση:
Stocking: Normal Stocking 875 lts (192 UK gallons) Heavy Stocking 563 lts (124 UK gallons) |
Απ: Γεια σας και απο μενα
Και εγώ αυτό έχω αλλα είσαι ψιλοοριακα.
|
|
Παράθεση:
|
το βαλαμε στην μπριζα επιτελους φωτο μεσα στην μερα :mrgreen:
|
Παράθεση:
Περιμένουμε με αγωνία τις φωτός.;) |
καλορίζικο φίλε !!
|
Μπράβο και καλή συνέχεια !!!:D:D
|
Όμορφα😊
|
ελα τελειωνε περασε η μερα :p
|
περιμενω τον Νινταλ:twisted::mrgreen:
|
Παράθεση:
|
αντε να δουμε παρουσιαση
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: |
6 Συνημμένο(α)
Πάμε φωτό από κινητό ... καλυτερες φωτό από τον ΝΙΝΤΑΛ :D
Διαστασεις ενυδρειου Γυαλα 100Χ70Χ60 υψος Σαμπ φυσικά . που πιανει όλο τον χωρο της βασης Καθαρα νερα συστηματος μετρημενα μετά από βραχο περιπου 70 κιλα και αραγωνητη 550 λίτρα Σκιμμερ H&S 200 με τις 2 aqua bee Φωτα ΑΤΙ 6Χ39 W Αλατι TM bio actif Ψαχνω τις κυκλοφορίες τώρα και δοσομετρικες Αν μπορει να βοηθησει κάποιος ας μου πει Το ενυδρειο κατασκευη και το στησιμο του βραχου έγινε από τον Νινταλ ( Και από εναν καλό φίλο τον Πάνο.Κ) www.animalstation.gr Εχει πολύ δρόμο ακόμα και στο στησιμο ... θα μπει ένα μία μικρη κατσκευη ( στησιμο ) στα δεξια |
Ωραίο το aquascape😊
Βάλε λίγο βράχο ακόμη όμως😉 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board