ευχαριστω delta!ενα φυτακι ειναι μονο μεσα το cryptocoryne wendtii!εννοειται οτι δεν θελω να χασω ψαρια!απλα ευελπιστω να προχωρησω αργα,μετα απο δυο βδομαδες παλι αφου παρατειρω καθε μερα την πορεια του κανοντας τεστ και με πολυ ρεγουλα την τροφη!
|
To φυτο αυτο δεν κανει τιποτα.
Πρεπει να το φλομωσεις στα γρηγορης αναπτυξης φυτα. |
εγω θα προτεινα να φυγαδεψει καπου το ψαρι του και να στρωσει με καθαρη αμμωνια απ οτι μου εχουν πει μεσα σε μια βδομαδα θα ειναι ετοιμο να δεχτει ψαρια το ενυδρειο
|
Τώρα αν θέλει ντε και καλά να στρώσει με τα ψαράκια του μέσα ας ρίξει nitrivec. Έχω διαβάσει και ακούσει πως έχουν δει αποτελέσματα φίλοι που το χρησιμοποίησαν. Δεν γνωρίζω αν όντως κάνει δουλειά αλλά από το να τα αφήσει στην τύχη τους ή καλύτερα στην δηλητηρίαση της αμμωνίας ας ρίξει απ' αυτό. Επίσης που και που, όταν μετράει αμμωνία άνω του 2 ας ρίχνει και μια πενταπλή δόση prime.
Για το τι τελικά θα γίνει όμως "νίπτω τας χείρας μου".... :roll: ΥΓ Επειδή η καταδίκη τους είναι πιθανή και η ταλαιπωρία τους σίγουρη το καλύτερο θα ήταν να στρώσει χωρείς τα ψαράκια μέσα :smt011 . Από 'κει και πέρα... :smt102 |
Τσιπουρινε ολοι προσπαθουν να σε βοηθησουν αλλα βιαζεσαι πολυ! +-8+-8
Τα ψαρια θα ταλαιπωρούνται αδικα κριμα δεν ειναι? Τα ενυδρεια θελουν υπομονη αργα η γρηγορα θα το δεις πρακτικα!!! Ελπιζω με τις λιγοτερες απωλειες σε ψαρια!!! Απο το δημοτικο που ειχα ενυδρειο εχω γινει serial killer οπουδηποτε ειδους μπορεις να φανταστεις - δεν ειχα ομως τις καταλληλες πληροφοριες τοτε! Τωρα ειναι ολα στα χερια σου προτεινω να μελετησεις σε βαθος το ολο θεμα! Πια υπαρχουν παντου πληροφοριες που βοηθουν .... |
Πραγματικα σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια και δεν διαφωνω στο οτι βιαζομαι,το ξερω!Ουτε αυτα που μου λετε μυ ειναι αδιαφορα και πραγματικα μαθαινω συνεχως και περισσοτερα και προσπαθω να κατανοησω πως λειτουργει το ολο συστημα!ελπιζω να μην γινω και εγω killer ουτε serial ουτε τιποτα!!τα φυτα γρηγορης αναπτυξης ποια ειναι??
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Κοιτα εδω για φυτα που αναγραφουν "Απαιτησεις: ελαχιστες ή μικρες" και "ρυθμος αναπτυξης: καλος ή πολυ καλος"
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46411 |
νομιζω μου αρεσει αυτο UEgeria densa
τι γινεται?το βρισκω και μπουχτιζω το ενυδρειο μου??? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:03. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board