πολυ πιθανο αμα βαλεις αγγελια να βρεθει κατι
|
η να βαλω το Excel?μπορει να ειναι τελικα πιο ευκολο τωρα εαν θα ειναι οικονομικο σε βαθος χρονου δεν το ξερω...
|
Παράθεση:
κατα καιρους εχουν γραφτει αρκετα αρνητικα για το συγκεκριμενο σκευασμα. Πολλοι ειχαν μεχρι και θανατους με τη χρηση του. Αλλοι παλι δεν ειδαν προβλημα. Απο κει και περα και μονο που εχει μπει ενα ερωτηματικο απλα το αποφευγουμε για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. |
κατι που να κανει την ιδια δουλεια?
|
δεν υπαρχει το καλυτερο ειναι μπουκαλα
μετα excel αλλα καποια φυτα τα καιει οπως βαλισνεριες μετα DIY meigma |
μμμμ...καταλαβα..οκ...σας εχω ζαλησει.....μια τελευταια ερωτηση....τη λιπασμα να βαλω?σκευτομαι κατι που να μπορω να ανακατεψω με χαλικακι....
------------------------- για να σας εξηγησω γιατι ειμαι τοσο δυσκολος.....ενα απο τα πολλα θεματα που εχω...ειναι η αποσταση.....π.χ...εαν παρω φυτα απο ενα μαγαζι....θα ειναι εδω μετα απο 4 μερες...στην πιο καλη 3.....ψαχνω σε ολα τα θεματα οτι πιο απλο και ευκολο υπαρχει...οχι μονο σε φυτα....ψαρια δεν μπορω να παρω....τα ta guppy τα εχω απο ενα φιλο εδω....ειναι δυσκολη η αποσταση....τι να κανω.... |
το καλυτερο για μενα ειναι φλουριτ της seachem ειναι αυτοανανεωμένο και δεν υπαρχει κινδινος με καποια αλλαγη στο ενυδρειο να βγαλει λισπασματα στην στηλη του νερου και να εχεις εξαρση απο αλγες
|
μπορω να του βαλω και χαλικακι?
|
ναι εγω το ειχα βαλει 50/50 με χαλαζιακη αμμο μαυρη για οικονομια
|
οκ.....να εισαι καλα.....
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board