controller ισως?
|
controler θα ειμαι εγω για να κλεινω το φιλτρο το βραδι αν κανει θορυβο και δε με αφηνει να κοιμηθω
|
χαχαχα! καλα θα τα πουμε το καλοκαιρι:D
|
εννοεις μετον ανεμηστηρα να βουιζει και το φιλτρο να μη σταματαει ......μμμμμμμ.με βλπω να τα βαζω ολα στη λιμνη που ετοιμαζω στο εξοχικο και θα ειμαστε οοοοοοολοι καλα...
|
ελα βρε,δεν ειναι τοσο τραγικα:Dθα τη βρεις τη λυση.
|
Μπικαν οι σιλικονες τελικα στις γωνιες αυριο τριψιμο τα ξυλα και βαψιμο και προχωραμε
|
Αυτος ο καιρος με παει πισω δε στεγνωνει η μπογια με τιποτα .Και με εχει παει πισω ,αλλα θα γινει δε θα γινει; Που θα παει
|
Τα ενυδρεία διδάσκουν την αρετή της υπομονής!:-D
|
5 Συνημμένο(α)
Επειδη το καθηστερισαμε το θεμα ενυδρειο ειπα να το τελειωσω μεχρι τελος βδομαδας τουλαχιστον τα βασικα εκτος απο controler που τελικα θα παραγγειλω απο ebay το γνωστο stc 1000.Τωρα σας ανεβαζω καποιες φωτο απο το καπακι και θελω τη γνωμη σας ως προς τη θεση των ανεμηστηρων και αν χρειαζομαι δυο η ενα τελικα.Δεν ειναι τελικο χερι το βαψιμο μονο ο πατος ειναι ετοιμος και στεγνωνει !!Οι ανεμηστηρες θα μπουν απο τη μεσα μερια και απο εξω θα φαινονται μονο τα καλιματα πλεγματα των ανεμηστηρων.Δεκτες ολες οι παρατηρησεις .
|
Ο πατος στεγνωσε και μπικε στη θεση του και γεμισε νερο το ενυδρειο .Αυριο στεγνωνουν και τα καπακια λογικα και προχωραμε .Μεσα στο νερο για την ωρα μπικε μονο θερμοστατης 100w δοκιμαστικα και το χαλικη.Μολις τελειωσω με καπακια ,τρυπιματα και ηλεκτρικα ηλεκτρονικα θα μπει το φιλτρο και μετααααααα τα ψαρια
δηλαδη αυριο ...... πλακα κανω θελει λιγες μερες ακομα .Παντως περιμενω γνωμες για τα ανεμηστηρια και τα λεμε. |
Βάλε καλύτερα δύο ανεμιστήρες (εξάλλου τους έχεις) και θα μπορείς να τους δουλεύεις και σε χαμηλότερες στροφές μέχρι να πιάσουν οι μεγάλες ζέστες, ώστε να γλυτώσεις θόρυβο.
|
Μια αλλη ερωτηση ....ποσα watt θερμοστατη να βαλω;;εχω βαλει 100 watt θελει μεγαλητερο;;Αυτον ειχα προχειρο και εβαλα
|
Κράτα αυτόν, λογικά μια χαρά θα είσαι.
|
Εχω γεμισει νερο και με ενα θερμομετρο ηλεκτρονικο απο το απογευμα εχει ανεβει στους 19 βαθμους η θερμοκρασια απο τους 16 αλλα πιθανον να φταινε και οι μπαταριες του θερμομετρου.Αυριο λογικα θα στεγνωσουν και τα ξυλα και θα βαλω και το καπακι λιγο προχειρα .Θα ανεβασω φωτο.
|
και τελικα εγινε και αρχη του τελους.μπικαν φυτα ,πετρες ,ψαρια φιλτρο και πολλα απο αυτα που χρειαζονατι τουλαχιστον για αρχη και τα ψαρακια φαινονται ικανοποιημενα στο νεο τους σπιτι.Να πω οτι μπικε το νερο απο τα δυο μικρα ενυδρεια και το φιλτρο απο το ενα σαν μπολι για να σας προλαβω .και αν και δεν εχω κανει τιποτα μετρησεις δουλευει μια βδομαδα και ηδη τα βλεπω τα ψαρια πολυ καλητερα απο πριν .Θα διξει το μελον.
|
6 Συνημμένο(α)
Οπα ξεχασα τις φοτο,,,,.......το καπακι θελει λιγο δουλεια ακομα και θελει ακομα σαλιγκαρια που τελικα δε καταφερα να παω να παρω απο γνωστο εδω στο φορουμ και χαλικι γιατι δε το υπολογισα και θελει κιαλο
|
Καλορίζικο φίλε!
(βάλε και ένα σκούρο φόντο-αφίσσα/χαρτόνι/μεμβράνη-απο πίσω για να δείξει πιο πολύ ;)) |
ευχαριστω ..Οσο για το φοντο δε βαζω γιατι δε με τρελενει να βλεπω κατι ψευτικο απο πισω και εκτος απο αυτο ειναι σε τετοιο συμειο το ενυδρειο που οτι βαλω θα φαινετε απο πισω ..
------------------------- Πειρα απο pet shop μεγαλο και γνωστο ενα ζευγαρι ξιφοφορους και ενα ζευγαρι πλατυ και μαλον απο λαθος μου εδωσε δυο αρσενικα πλατυ δε πιστευω να εχω θεμα με τσακωμους και αλλα περιεργα;;; |
Αυτά όχι σε ζευγάρια, αλλά σε χαρέμια (1 αρσενικό - 3 θηλυκά) και όχι platy με ξιφιφόρους γιατί υβριδίζουν.
Ένα μαύρο χαρτόνι θα αναδείξει τα υπόλοιπα χρώματα, θα το δεις! |
3 Συνημμένο(α)
και επιτελους γεμισε με γκαπυ, δυο πλατυ και σαλιγκαρια apple snails
με το φιλτρο δε τα παμε καλα ακομα δεν εχω αξιωθει αν παρω ενα σωστο φιλτρο αλλα θα παρω μεσα στη βδομαδα. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:50. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board