Μακαρι :p
Απλα πιθανο να ανεβηκαν πολυ τα νιτρικα σου με την αλλαγη. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
γτ εχω βαλει μπολι
|
Παράθεση:
|
δεν ξερω τι να σου πω
|
Δεν ειναι απαραιτητο να πιασει το μπολι. Πρεπει να γινουν μετρησεις για να πιστοποιηθει.
Καλο ειναι το αλατι. |
Απ' οτι κατάλαβα ψάχνεις αν το αλάτι (που σου πήρε η μητέρα σου) κάνει ενώ δεν ξέρεις αν το φίλτρο σου είναι στρωμένο και σε τι νερό ζουν τα ψάρια σου.... :-?
Είσαι σε λάθος μονοπάτι μάλλον που το πιο πιθανόν να σε γυρίσει στο ίδιο σημείο.... :???: |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Οπως ειπα και νωριτερα, πρεπει να επικεντρωθεις στην αιτια του προβληματος και οχι απλα στα συμπτωματα, που στην παρουσα στιγμη ειναι το ick. Οι ασθενειες παραμονευουν αν δεν τηρεις σωστες και σταθερες συνθηκες για τα ψαρακια σου. Ειναι κριμα και για αυτα, αλλα και για εσενα να στεναχωριεσαι. Καλη τυχη με τη θεραπεια. |
θα προσπαθισο να αγορασω αυτα τα τεστ και σας ευχαριστω ολους που με βοηθεισαται ααα να τα ταιζω κανονικα?
|
Παράθεση:
Όλα αυτά φιλικά! ;) |
οκ ρε φιλε εχω ξεκινισει ειδη την θεραπεια θα δουμε σε λιγο καιρο και ευχαριστω για ολλα
|
Παράθεση:
|
οκ παντος μεσα στο φιλτρο εχω simoprx και βιομπαλες
|
|
ο λιγκιστις (γιαννης) αν το ξες μου ειπαι οτι ειναι κεραμικα και ειναι νιχτα μερα με αυτα που εβαλα
|
Παράθεση:
|
με το simporax
|
Παράθεση:
|
αχαχ δεν πιραζει φιλε αστο
|
γεια σας και παλυ μετα απο μια εβδομαδα δεν τους εφιγαν τα σιμαδια στο σωμα του ενω την επομενη μερα τους ειχαν φιγει και μετα την επομενη ξαναγεμισα δεν εχω κανει καπειο λαθος εκανα οτι ελεγε εδω http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ultifiliis.htm αλλα τιποτα πιγα σε pet shop και μου εδωσε αυτο το φαρμακο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2666 (δεν το εχω βαλει στο ενυδρειο για να μου πειται και εσεις) και μου ειπαι την 1η ημερα να βαλω 10 σταγονεςκαι την 2η 5 και την 3η αλλες 5 εγω τι να κανω τωρα?
|
Παράθεση:
|
οχο ακομα μαζεβω λευτα για να παρω
|
Παράθεση:
|
καταλαβενω
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:19. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board