εγω ετσι θα εκανα,αλλα περιμενε κι αλλες γνωμες!
και καλη αρχη! |
οκ ευχαριστω
|
μην βαλεις αλλα βακτηρια.
εχει παρατηρηθει οτι οταν βαζουμε βακτηρια ακομα και σε στρωμενο φιλτρο μετα απο λιγες ωρες το ενυδρειο ανεβαζει αμμωνια...... |
δηλαδη να μην βαζω αλλο?? και οταν κανω αλαγη νερου 30% δεν φεβγουν βακτιρια?
|
οχι τα βακτηρια τρεφονται και πολλαπλασιαζονται απο τα αποβλητα των ψαριων και τα απομειναρια τροφων.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
μετα αρχισα να αναρωτιεμαι οπως και πολλοι αλλοι τα βακτηρια μεσα στο μπουκαλακι πως παραμενουν ζωντανα; αρα με κατι τρεφονται......... |
καλα, στο θεμα των μπουκαλοβακτηριων ειναι λιγο θολη η κατασταση με το τι τρεχει με τις εταιριες και το τι βαζουν μεσα στα μπουκαλακια τους.
Το αν εχουν βακτηρια (που αμφιβαλλω), καμια χημικουρα η απλα αερα κοπανιστο προσωπικα δε με νοιαζει αφου ουτε τα χρησιμοποιω ουτε προκειται (ενα πειραμα σε ενα κουβα εκανα και οπως το περιμενα απλα απετυχε οικτρα.... εριξα αμμωνια και ουτε την καταναλωσαν ουτε τιποτα, αρα μαλλον δεν εχει βακτηρια εκει μεσα) Η λογικη μου παντως μου λεει πως αφου μπηκε σωστο μπολι, και φανταζομαι απο υγειες ενυδρειο δε χρειαζεται να μπει τιποτε αλλο, απλα για το φοβο των ιουδαιων (επειδη εχει τυχει να μην ποιασει μπολι με τη μια) καλο θα ηταν να γινοταν και καμια μετρηση εστω και μονο νιτρικων (να δουμε βρε αδερφε πως γινεται κυκλος αζωτου) |
οκ τοτε δεν βασω ναι φιλε να κανω κανα τεστ αλλα τα ατιμα ακριβα ειναι :/
|
Παράθεση:
|
οοκ θα δω τι μπορο να κανω
------------------------- ναι ωμος φιλε απο το μεσιμερι που το εβαλα το ψαρακι μεχρι τωρα ειναι πολυ καλα το βλεπω ωποτε ολλα μια χαρα πανε |
Παράθεση:
μετρησεις θα χρειαστεις σιγουρα, ειδικα τωρα. |
οκ θα παω να ροτισω ποσο εχουν σε petsap ακριβα ειναι?
------------------------- pet sop * ------------------------- παιδια αν βαλω 2 αρσενικα και 4 θυλικα γινεται? |
βαλε ενα αρσενικο και 3 θυλικα αφου εχεισ ενα θυλικο τωρα βαλε αλλα δυο
|
αν δεν κανεις μετρησεις μην συνεχισεις να βαζεις ψαρια......
|
ειδα οτι γραφεις οτι ειναι πλαστικο ποσο το αγορασες
|
τα φυτα??
|
Παράθεση:
|
το ενυδρειο δεν ειναι πλαστικο ειπα οτι ειναι πλαστικα τα φυτα το πιρα 45 ευρω 30 λιτρα
|
Παράθεση:
|
συγα μην επερνα πλαστικο ;)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:26. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board