Εγώ είμαι διατεθειμένος να πηγαίνω δυο (2) φορές το μήνα.
|
Aλλες 2 φορες τον μηνα...Θα στελνω και εγω τον Στελακο!:smt079
|
Αφού όλα θα τα κάνω λάθος! Σου αρέσει να ρισκάρεις;!:p
|
εγω θα προτεινα να αποφυγετε τα γνωστα κοινωφελη ιδρυματα. ολα τους ειναι βιτρινα διορισμου αυτων που εχουν μπαρμπα στην κορωνη.....
|
Παράθεση:
|
Ας φτιάξουμε ομάδες... δυάδες - τριάδες
------------------------- Παράθεση:
|
μπραβο ρε παιδες ειστε ωραιοι οτι θελετε για βοηθεια στηλτε πμ!
|
dimis1978 εχεις πμ
|
Λοιπον...
Ο χρηστης maneni θα ηθελε να αγορασει το ενυδρειο στην Υπεραξια των 500 ευρω και τα χρηματα αυτα να δωθουν σε ιδρυμα της επιλογης του,προτεινε δε Το Χαμογελο του Παιδιου ή την Κιβωτο της Αγαπης,το μεν πρωτο εχει γραφεια στην Πατρα και το δευτερο ειναι ιδρυμα με παιδια ειδικων ικανοτητων στην Πατρα,και αυτο διοτι η τελετη δωρεας θα ηθελε να γινει στην πολη αυτη και να συμμετεχει και ο ιδιος ο αγοραστης. Δεν γνωρισω προσωπικα τον συγκεκριμενο κυριο αλλα θεωρω την προταση του κατι παραπανω απο εξαιρετικη,επισης εχουμε μελη και συντονιστες απο την Πατρα που θα μπορουσαν να "τρεξουν" αυτο το εγχειρημα. Αν καποιος εχει καποια ενσταση ας το αναφερει. Οπως και να εχει ομως οφειλω να ευχαριστησω τον χρηστη maneni για την εξαιρετικη προσφορα του για εναν τετοιο σκοπο! Σε ευχαριστω! |
μια διορθωση:
"κιβωτος της αγαπης" λεγεται το ιδρυμα. |
συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία,ευχομαι να εχει ευτυχή κατάληξη...
|
Παράθεση:
στον χρηστη maneni γιατι αν και πολλοι δυσκολοι καιροι πλεον, υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!:p |
μια χαρα μου ακουγεται η ιδεα!ΜΠΡΑΒΟ!και ευχαριστουμε!:D
|
Συγχαρητήρια για την κίνηση του φίλου maneni
|
Αν και δεν θα μπορεσω να συμμετασχω σε οποιαδηποτε δραση, εγώ πιστευω οτι καλύτερη κίνηση θα ήταν η πρώτη. Το στησιμο και η συντηρηση του ενυδρείου σε καποιο ίδρυμα παίδων. 100-200 ευρω θα είναι 2-3 γευματα ενω ενα ενυδρείο γεματο ψαρακια θα είναι μια διαχρονική πηγή χαρας και αφορμή "ανεμελιας".
------------------------- Παράθεση:
|
Τα συγχαρητηρια μου ΚΥΡΙΕ maneni.
Η ανθρωπια βλεπω οτι δεν χαθηκε, στις δυσκολες μερες που περναμε. Μονο θα ηθελα να κανω μια προταση και εγω. Με τα 500 ευρω μηπως ηταν καλυτερα να αγοαραστουν καποια χρησιμα πραγματα,π.χ. ρουχα.τροφιμα,παιχνιδια. αντι να δωθουν σε καποιον υπευθυνο? Ετσι ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι τα λεφτα του κυριου πιασανε τοπο? |
Συγχαρητηρια στον φιλο maneni.Τετοιες κινησεις σπανιζουν στην εποχη μας.+-3+-3+-3
|
Μπράβο και πάλι μπράβο!:smt041
|
Απλα .... +-3+-3
:smt109 :smt058 |
Συγχαρητήρια στο μέλος της παρέας μας maneni !!!!:p
Αυτή την εποχή τέτοιες ενέργιες είναι διπλά εξιέπαινες. |
Οι συνεννοήσεις προχωράνε και εγώ θα παραδώσω το ενυδρείο στο φίλο maneni. Θα επικοινωνήσουμε και με το ίδρυμα και θα γράψουμε τα νέα.
|
Πολλά συγχαρητήρια κι απο μένα στο χρήστη maneni για την αξιέπαινη κίνηση του !
|
Παράθεση:
|
σας ευχαριστω αλλα σε αλλον αξιζουν τα συγχαρητηρια.
Τα χρηματα ανηκαν στη μητερα μου η οποια απεβιωσε προσφατα και στην μνημη της οποιας θα δοθουν. Η μητερα μου ειχε ενεργη συμμετοχη στο χαμογελο του παιδιου και ηταν τακτικος επισκεπτης της κιβωτου. |
Να ζεις να την θυμασαι φιλε μου, θα σε κοιταζει ικανοποιημενη απο εκει ψηλα...
Συλλυπητηρια. |
Tα θερμα μου συλλυπητηρια.
|
Nα είστε υγιείς και να την θυμάστε!
Τα συλλυπητήρια μου. |
Υποκλίνομαι.
|
Παράθεση:
και θελω να τονισω οτι τετοιοι ανθρωποι σπανιζουν στην εποχη μας!!! μπραβο και παλι μπραβο σε τετοιες κινησεις που βοηθαμε τους συνανθρωπους μας!!!! |
Μολις τωρα διαβασα το post, τα θερμα μου συλλυπητηρια φιλε μου. Ενα μεγαλο ευγε για τις μερες που ζουμε. Τετοιοι ανθρωποι σαν εσενα σπανιζουν.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:14. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board