http://www.youtube.com/watch?v=KFfCKy0nKr0 AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ..!!!! (ας ΤΟ ΒΑΛΛΕΙ καποιος να φαινεται γιατι δεν μπορω )
|
Παράθεση:
|
|
παιδιά απο την ομάδα...αυριο θα πάει κανείς νωρίτερα απο τις 5?? ...τελικά τι ώρα καταλήξαμε για να αρχίσουμε το μάζεμα?...για καντε μια ανακεφαλαίωση.
|
Συγχαρητηρια παιδια.Τα ενυδρεια πανεμορφα....Μπραβο σε ολους.
Παντα τετοια. Θα σας τα πω και αυριο το πρωι απο κοντα.;) Ελπιζω να ειστε εκει και να μην με στησετε....:D |
beat-ακο πώς και ποτε θα πας
|
Bαλτε καμια φωτογραφια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! :smt021:smt021:smt021
|
όσες εβγαλα εγώ ειναι στου Dimis1978 την φωτογραφική,και στην φωτογραφική της Αντονέλλας :D :D :D ...αν δεν κάνω λάθος εχει και ο Γιώργης καποιες ομως !
|
Αντε ρε dimmy1821.....
|
μπραβο παιδια χαιρομαι πολυ για την επιτυχια σας!!!!!να εισται γεροι και παντα τετοια!!!!!ειναι τιμη για το φορουμ και κυριως για το χομπι μας!!!!!και παλι μπραβο!!!!
|
Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί πιο νωρίς για τον κόσμο που θα θέλει να δει τα ενυδρεία. Τώρα για να ξεστήσουμε αν κατάλαβα καλά κατά τις 3 τη Δευτέρα.
Όσοι δεν τα είδατε από κοντά ακόμα προλαβαίνετε! |
Παράθεση:
ωραίος ο kgf-ης |
δεν θελω να μειωσω κανενα απτους συμμετεχοντες,ολοι ριξανε πολυ δουλεια και στησανε τα ενυδρεια τους με πολυ μερακι και συγχαρητηρια σε ολους!. αλλα -δεν μπορω να μην το πω-αν ειχαμε στησει 3 ενυδρεια μαλον θα ειχαμε παρει και τις 3 θεσεις:D
|
Προσπαθω να βαλω ονοματα στις φωτο αλλα τα κανω σκ@τ@....
|
εχε χάρη που το πήρε ο Λυκούργος τελευταία στιγμή το αλλο..αλλιωωωωως! χαχαχαχ μια αυστραλία οπως ειπε και ο Dimis ..την στήναμε !!
|
παιδια συγχαρητηρια για την καλη δουλεια που κανατε!τα ενυδρεια σας ηταν καταπληκτικα!!!!περασα κιολας απο την εκθεση και δεν συγκρινονταν με κανενα αλλο!και παλι μπραβο σε ολους σας!
|
Ειμαι σε ξενο σπιτι ρε σεις...:smt035
Λειτερ νταρλινγκς...:smt040 |
Συγχαρητήρια στην ομάδα. Μπράβο ρε παιδιά και σε ανω΄τερα.
|
Συγχαρητήρια παιδιά.. το αξίζατε:p:p
Βάλτε ονόματα να σας γνωρίσουμε κι εμείς οι βόρειοι..:D |
Τα σεβη μου κυριοι....
+-3+-3+-3 |
ατυχοι οσοι δεν εζησαν την αποψινη βραδια στην εκθεση...
|
Παράθεση:
Τώρα το πως θα το σιγούρεψω αύριο. |
Παράθεση:
|
ΑΧΑΧΑΧΧ οι περιγραφές ειναι ολα τα φραγκα..αλλα ακομα περιμένω τις σάλτσες του ''ΘΕΙΟΥ ΔΗΜ'''//.!!
|
Μπραβο ρε παιδια!! Μπραβο!! :smt041:smt041:smt041
|
Εγω το εχασα ΟΛΟ λογω δουλειας.... ΜΠΡΑΒΟ και απο εμενα!! κανατε το GAB περηφανο!!
ΥΕΑΗΗΗΗ!!!!:smt026:smt041:smt041:smt041:smt041:smt 041:smt041 |
Τα θερμά μου συγχαρητήρια κύριοι,πάντα τέτοια!! +-3
|
Παράθεση:
|
Α, ρε Στέλιο με τις περιγραφές σου....:rolleyes::rolleyes:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:23. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board