ωραια η ριζα αλλα πριν μου αρεσε πιο πολυ!!
|
Και εμένα μου άρεσε περισσότερο όπως ήταν πριν αλλά έπρεπε να χρησιμοποιήσω αρκετά πράγματα για το στήσιμο για το 370αρι. Σε αυτό μπήκε ότι περίσσεψε.
------------------------- Δήμο όταν έρθει το μανόμετρο και μπει το CO2 και πάρει μπρος το κόκκινο τότε έλα να μου πεις ότι κρύβεται +-6 |
αντε να παρει μπρος να παρουμε κανα κλαδεμα
|
όσα θέλεις!
|
Απ οτι βλεπω θα γινει πολυ ωραιο. Οκτω Γκαπυ...μηπως ειναι πολλα;
|
Παράθεση:
Σε όλα :D |
Πολλά από ποια άποψη: λίτρων ή φίλτρου;
|
Παράθεση:
Οταν θα αρχισουν να γεννάνε, θα σου φέρουν τα πάνω κάτω στην ισορροπια Αν έχεις κρατήσει και τα ψάρια που αναφέρεις στο πρωτο ποστ..θα έχεις θέμα υπερπληθυσμού πολύ σύντομα |
Τα ψάρια που αναφέρονται στην αρχή του πόστ δεν υπάρχουν. Στο ενυδρείο υπάρχουν όπως προανέφερα 8 guppy. Οσον αφορά για τον πληθυσμό θα είναι ελεγχόμενος
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Τα λιτρα σου ειναι αρκετα...αλλα τα κουνελοψαρα...αμα αρχισουν να γεννανε, μετα θελουν πισινα ;) Ειναι ωραία ψάρια, με ωραία χρώματα και με συνεχή κίνηση Συνηθως οι περισσότεροι που ασχολουνται με ζωοτόκα, πολύ σύντομα αλλάζουν "κατεύθυνση" |
Και εγώ για λίγο θα είναι μην φανταστείς... απλά για να δω καμία γέννα. Αυτό θέλω εάν μπορέσω (οικονομικά μιλάμε πάντα) να το κάνω θαλασσινό.
|
Παράθεση:
Καλή συνέχεια σου εύχομαι...και καλο ξεκίνημα στα αλατια (οταν θα μπορεσεις) ;) |
5 Συνημμένο(α)
Και μερικές φωτογραφίες με τα ζωοτόκα μου τα οποία έχουν αρχίσει εδώ και καιρό την παραγωγή μικρών!
|
4 Συνημμένο(α)
Μέχρι να γίνει ολοκληρωμένη παρουσίαση μια εικόνα του ενυδρείου όπως είναι. Το στήσιμο έγινε χθες το πρωί και το φύτεμα έγινε αργά το βράδυ.
|
8 Συνημμένο(α)
μετά το φύτεμα
|
Πολυ ομορφο.
Θα με απασχολουσε καπως η θεση του κοκκινου φυτου, αφου συνηθως τα κοκκινα φυτα, ειναι δυσκολα φυτα και θελουν πολυ φως. Εκει τους το κρυβει αρκετα η πετρα. Συν οτι μπαινουν σε "στατηγικες" θεσεις για να σπανε την πρασινιλα των αλλων. |
Σπύρο για το φως μην σε απασχολεί γιατί τι καπάκι του ενυδρείου θα αλλάξει και μια λάμπα θα μπει εντελώς πίσω οπότε ο φωτισμός δεν θα είναι πρόβλημα! Για την θέση ίσως να έχεις δίκιο αλλά δεν υπάρχει αλλού χώρος για να μπει!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board