Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Tanganyika (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=117)
-   -   ΕΝΥΔΡΕΙΟ TANGANYIKA 350L (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=64737)

kokalo 13-09-12 23:19

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από genecr (Μήνυμα 692008)
αυτό θα στο πουν οι εμπειρότεροι....
στα δικά μου άπειρα μάτια έχεις φτάσει στον προορισμό :D

να εισαι καλα φιλε μου για τα καλα σου λογια!
-------------------------
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από platy (Μήνυμα 692002)
η πρώτη φωτό ειναι υπέροχη...με μπλε σκούρο (!) ή μαυρο χαρτόνι θα ειναι ΣΟΥΠΕΡ ...συγχαρητήρια για την αλλαγή..νομίζω οτι οι διαφορές ειναι πολυ φανερες πλεον

ευχαριστω να εισαι καλα.αν μπουν και τα φυτα πιστευω θα ειναι ακομα καλυτερα!

Παναγιώτης Κ 14-09-12 09:32

Μπράβο! Πολύ καλύτερο!
Τις ανούμπιες μην τις φυτεύεις! Σκάλωσε τες ανάμεσα στις πέτρες που έχεις στο κέντρο ή πάνω στα νταμαράκια. Αν τις αφήσεις ως έχει εκτός απο το ότι θα ξεραθούν, θα τις πάρουν τα ψάρια και θα τις ξεθαψουν και θα αιωρούνται. Πάντα όταν βάζουμε φυτά τα βάζουμε σε μεριά που δεν ενοχλεί τα ψάρια. Εγώ τα δικά μου τα έχω όλα πίσω πίσω ανάμεσα απο τα 2 νταμάρια.

kokalo 14-09-12 10:42

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ΠαναγιώτηςCR7 (Μήνυμα 692089)
Μπράβο! Πολύ καλύτερο!
Τις ανούμπιες μην τις φυτεύεις! Σκάλωσε τες ανάμεσα στις πέτρες που έχεις στο κέντρο ή πάνω στα νταμαράκια. Αν τις αφήσεις ως έχει εκτός απο το ότι θα ξεραθούν, θα τις πάρουν τα ψάρια και θα τις ξεθαψουν και θα αιωρούνται. Πάντα όταν βάζουμε φυτά τα βάζουμε σε μεριά που δεν ενοχλεί τα ψάρια. Εγώ τα δικά μου τα έχω όλα πίσω πίσω ανάμεσα απο τα 2 νταμάρια.

ευχαριστω!

Το ενυδρειο ειναι διαχωριστικο εβγαλα το φοντο απο την μια μερια
Αλλα τα ψαρια μου φανηκαν φοβισμενα.να το ξανα βαλω το φοντο;

Γιάννης12 14-09-12 12:53

Πολυ μεγάλη η διάφορα ! Μπράβο και απο μένα . Καλη συνέχεια :D:D:D

platy 14-09-12 14:02

Αστο έτσι ,και γενικά για μια μερα προσπάθησε να εισαι οσο το δυνατό λιγότερο κοντα στο ενυδρείο ωστε να συνηθίσουν..και βλέπεις....δεν πιστεύω πως θα εχουν θεμα

kokalo 14-09-12 15:21

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από platy (Μήνυμα 692198)
Αστο έτσι ,και γενικά για μια μερα προσπάθησε να εισαι οσο το δυνατό λιγότερο κοντα στο ενυδρείο ωστε να συνηθίσουν..και βλέπεις....δεν πιστεύω πως θα εχουν θεμα

Oλη μερα λειπω απο το σπιτι.θα το δοκιμασω

kokalo 21-09-12 22:37

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από platy (Μήνυμα 692198)

εχω εδω και 10 μερες χωρις backround to ενυδρειο και τα ψαρια ειναι συνεχεια μεσα στις πετρες μολις μπω στο σπιτι!πλησιαζω το ενυδρειο μια φορα την μερα μονο για να τα ταισω!

Παναγιώτης Κ 22-09-12 08:01

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kokalo (Μήνυμα 694517)
εχω εδω και 10 μερες χωρις backround to ενυδρειο και τα ψαρια ειναι συνεχεια μεσα στις πετρες μολις μπω στο σπιτι!πλησιαζω το ενυδρειο μια φορα την μερα μονο για να τα ταισω!

Nτάξει! Δεν είπαμε κι'έτσι! Τα έβαλες για να τα βλέπεις!
Αν εννοείς Backround την αφίσα, βάλε μια σκουρη(μπλέ ή μαύρη) διότι εκτός απο ομορφιά, καλύπτει τις άλγες του πίσω τζαμιού, αλλά προσφέρει και οικειότητα στα ψάρια.
Επίσης κάτι άλλο που εχω παρατηρήσει ότι τα στρεσάρει είναι όταν ανοίγουμε χειροκίνητα το φως του ενυδρείου. Το καλύτερο είναι να ανοίγει με χρονοδιακόπτη!

kokalo 22-09-12 17:55

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ΠαναγιώτηςCR7 (Μήνυμα 694552)
Nτάξει! Δεν είπαμε κι'έτσι! Τα έβαλες για να τα βλέπεις!
Αν εννοείς Backround την αφίσα, βάλε μια σκουρη(μπλέ ή μαύρη) διότι εκτός απο ομορφιά, καλύπτει τις άλγες του πίσω τζαμιού, αλλά προσφέρει και οικειότητα στα ψάρια.
Επίσης κάτι άλλο που εχω παρατηρήσει ότι τα στρεσάρει είναι όταν ανοίγουμε χειροκίνητα το φως του ενυδρείου. Το καλύτερο είναι να ανοίγει με χρονοδιακόπτη!

αυτο ειναι το θεμα το ενυδρειο το αλλαξα θεση και ειναι διαχωριστικο χωριζει το σαλονι με το χολ

Παναγιώτης Κ 22-09-12 20:50

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kokalo (Μήνυμα 694644)
αυτο ειναι το θεμα το ενυδρειο το αλλαξα θεση και ειναι διαχωριστικο χωριζει το σαλονι με το χολ

Ε, τότε, μην βάλεις αφίσα. Απλά πρέπει να καθαρίζεις τις άλγες και απο τα 4 τζάμια!

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:13.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01591 seconds with 10 queries