το ξεστησα τωρα! εβγαλα τα νεκρα κομματια του βραχου και τα καθαριζω. εχουν μεινει μεσα μονο τα ζωντανα. πιστευω το φιλτρο δεν εκανε σωστα την κυκλοφορια του διοτι του εκλεισα την εισοδο οπως θα δειτε και στις πιο πανω εικονες! τεστ δεν εχω παρει για το νερο. φταιει η κακη κυκλοφορια φτιαει ο φωτισμος? δεν ξερω τι μπορει να φταιει! φωτο ανεβαινουν σε λιγο!
|
4 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
μην πανικοβάλεσαι άλγες-κυανό πάνε πακέτο στα φρέσκα ενυδρεία ,ακόμα και σε ώριμα αν το επιτρέψουν οι συνθήκες , να έχεις αντιφ. φρέσκο και άνθρακα τις αλλαγές νερού και θα φύγουν
|
Kαι προπάντων καλή και δυνατή κυκλοφορία!
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
καινουριο update με βραδυνες φωτογραφιες!
|
Παράθεση:
|
τωρα το βραδυ ειδα την πλατη και το φιλτρο να γινονται πορτοκαλι :confused:
|
διατομική άλγη , όλα καλά και φυσιολογικά , καμία αμπούλα biodigest (ή MB7 ή special blend )θα επιτάχυνε
το πέρασμα αυτού του σταδίου |
Παράθεση:
|
Θέλουμε φωτός και ενημέρωση οργανισμών!
|
5 Συνημμένο(α)
οριστε και οι φωτογραφιες!
αλλαξα παλι το στησιμο του βραχου μιας και τα περισσοτερα κομματια απο δω μεσα θα φυγουν και θα μπουν αλλα στη θεση τους! υ.γ σας εβγαλα και βιντεο αλλα επειδη τα προγραμματα που εχω δεν υποστηριζουν βιντεο τυπου mp4 δεν τα καταφερα να το φτιαξω ετσι οπως ηθελα κι ετσι δεν εχει βιντεο :D |
μια που θα παρω καινουρια κομματια βραχου σκεφτομαι να αναβαθμισω και το φως. κατα νου εχω αυτες τις λαμπες http://www.houseofled.gr/enidriaka/t...aquastrip.html
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
όντως τα σπάει, μικρό λειτουργικό και τουμπανο :D
|
τωρα σκεφτομαι να φτιαξω κι ενα σαμπ! ο εξοπλισμος που εχω μου τρωει πολυ χωρο! ποσα λιτρα πρεπει να ειναι το σαμπ? :smt079
|
γύρω στα 40 σε καλύπτει , αλλά και 60 να το κάνεις δεν θα σου πει κανένας τίποτα ;)
|
βρηκα στο ιντερνετ 2 λαμπες τις dennerle που ισως φερουν ισορροπια στον φωτισμο μου.. ειναι 2 απ αυτο το ειδος http://www.meintierdiscount.de/techn...reisvergleiche συμφερει?
|
Παράθεση:
|
το ενυδρειο θα ξεστηθει εκτος απ τον αραγωνιτη λογο του οτι θα παρω καινουριο εξοπλισμο αλλα και βραχο! προς ενημερωση εχει γεμισει σ ολες τις πλευρες μια πορτοκαλοκοκκινη αλγη κι οσο παει και αυξανεται! φωτο σε λιγο! :D
|
κυανοβακτήριο! Μην ασχολείσαι! Θα φύγει!
Για ποιο λόγο το ξεστηνεις? |
γιατι θα παρω καινουριο (φιλτρο-σκιμμερ,φωτιστικο,θερμοστατη,αντλια +βραχο και αραγωνιτη) και απο στιγμη σε στιγμη περιμενουμε τον γιωργο να κανει την παραγγελια με τα πραγματα οποτε :rolleyes:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:59. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board