Καλημερα,μηπως να οργανωθουμε μόλις φιξαρουμε τις συμμετοχες να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή?
Ισως να βγαζαμε κανα GAS t-shirt? |
Αν είναι GAB T-shirt το συζητάμε!:p
|
Παράθεση:
|
Άντε να κανονίσουμε καμία συνάντηση...
|
να κανονισουμε απο αρχες σεπτεμβρη για να κανονισουμε και τα διαδικαστικα!!!
|
Απλά για να μην ξεχνιόμαστε... :) :)
|
Καλη ιδεα να κανετε ενα βιοτοπικο ,,,αλλα δεν βλεπω πολλες συμμετοχες.
Εμεις στα Βορεια στη Ζωοτεχνια ημαστα ποιο πολλοι και ποιο πολλα ενυδρεια,,αντε να δουμε τι θα φτιαξεται.. |
θα το παλεψουμε κι εμεις:rolleyes:
|
Ελατε να μαζευομαστε...
Επεστρεψα απο τις διακοπες σημερις. Ελα να βλεπω καμια συμμετοχη ακομα,μην κολλατε,παρεακι θα κανουμε. Και να βλεπω και καμια συμπαρασταση απο τους πιο παλιους και εμπειρους. |
Eλα και ατονήσαμε!
Το λεπον,ειμαστε οι παρακατω: dimis1978 πεταλουδας stratigos24 Dimitris77 Giwrgos198 krispie eimasteaR21rwstoi Παρακαλω επιβεβαιωστε οι παραπανω την συμμετοχη γιατι δεν θα προλαβουμε,15/9 ειναι τελευταια μερα καταθεσης συμμετοχης. Επισης αν καποιος αλλος θελει μπορει να δηλωσει την συμμετοχη του,δεν ειναι τιποτα,ενα απογευματακι ειναι,ελατε να κανουμε παρεακι και να περασουμε καλα! Δημητρη77, αυτο με τα GAB T-shirt τρεχα το,με αρεσει! |
Δεν θα μπορέσω λόγο φόρτο εργασίας
|
Θα είμαι σίγουρα .
|
Βαλ' τε με κι εμένα.
Ρώτησα ένα φίλο μου που κάνει μεταξοτυπίες και μου είπε ότι για λίγα κομμάτια που θέλουμε θα μας κοστίσει σε αυτόν 10€ το μπλουζάκι για στάμπα μπροστά και πίσω. Αν ενδιαφερόμαστε πείτε μου να το κανονίσω σιγά σιγά. |
Επλιζω να ειναι επωνυμο το μπλουζακι...:smt079
Ενδιαφερομαστε,ενδιαφερομαστε....:smt047 |
Είπε Fruit of the loom ή ένα αλλο που δε θυμάμαι. Να ζητήσω Versace;!
|
γμτ,δεν ξερω αν θαμαι εδω τοτε θα γουσταρα πολυ!:mad:
|
Παράθεση:
Μπορείτε να πάρετε από το Πλαίσιο Χαρτί Σιδερότυπα Α4 και τυπώστε ότι σχέδιο θέλετε, σιδερώστε και είστε ΕΤΟΙΜΟΙ...!!!! |
Γιατί μετά από πολύ κόπο θα βγει... στραβό!:p
|
παιδια αυτη η εκθεση-διαγωνισμος ποτε και που ακριβως θα γινει?ρωταω γιατι αν ειναι ανοιχτη για το κοινο σκεφτομαι να περασω να ριξω μια ματια!
|
παιδες εγω θα απαντησω για σιγουρα την Κυριακη....;)
|
Μπορέσεις δεν μπορέσεις ετοίμασε τα ψαλίδια σου!
|
:D:D:D 8< 8< 8<
|
Παράθεση:
ώρες λειτουργίας 10:00πμ-20:00μμ ΕΚΕΠ, 12ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Μεταμόρφωση http://petstoday.gr/ http://www.petsinaction.gr/ Αντωνακη,βολεψετα μωρη να ερθεις... Δωσε στο ενυδρειο μας λιγο απο την λαμψη σου!:smt061 |
εγω ειμαι μεσα σιγουρα!!!
|
Παράθεση:
Αφου πλεον δεν υπαρχει ΑΕΚ το ριξαμε στους διαγωνισμους οι Αεκτζηδες μπας και δουμε εκει καμια διακριση...:smt036 |
Εγώ τα μπλουζάκια μαύρα λέω να τα κάνουμε, αλλά κίτρινο δε μπαίνει πάνω μετά τις τελευταίες σας δηλώσεις!
|
Μαυρα γιατι?
Κοβουν τις μπακες?:D Εγω ελεγα μπλε σκουρο το μπλουζακι και το λογοτυπο του gab μπλε ανοιχτο και γαλαζιο... |
Για το δέος που προκαλεί στους αντιπάλους!:p:D:cool:
Εντάξει δε θα τα χαλάσουμε εκεί, θα συνεννοηθούμε. Πάντως ας το αφήσουμε προς το παρόν γιατί δεν μπορώ ακόμα να τρέξω για αυτό. Σε κανα δυο βδομάδες θα τα κανονίσω, να μπορώ να μιλήσω και πιο άνετα με το φίλο μου. |
Παράθεση:
|
Ελα να επιβεβαιώνουμε οι συμμετεχοντες...
Περναει ο καιρος!:smt068 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board