Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=159)
-   -   Μικρος χειροποιητος καταρρακτης (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63056)

Thodoris_ 20-10-12 09:59

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από exelix (Μήνυμα 704719)
Με κάποιο μαγικό τρόπο συνεχίζεις να κάνεις τις πανοραμικές σου να μοιάζουν σαν να έχεις τραβήξει μια λιμνούλα σε ένα ξεχασμένο κομμάτι του δάσους και σίγουρα να φαίνεται μεγαλύτερη από ότι είναι! Τι θα γίνει με την περίπτωσή σου;!:p

Χαχα καλημερα φιλε!εμ τι να πω?Ευχαριστω για αρχη..ισως να φταιει το καλλιτεχνικο μικροβιο!:D

Andros 20-10-12 20:56

Οντως, εξαιρετικες οι φωτο Θεοδωρε!!!!

Δεν θελω να πω κατι αλλο.....οι φωτο μιλουν απο μονες τους...:smt041:smt041

leda 20-10-12 23:06

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από exelix (Μήνυμα 704719)
Με κάποιο μαγικό τρόπο συνεχίζεις να κάνεις τις πανοραμικές σου να μοιάζουν σαν να έχεις τραβήξει μια λιμνούλα σε ένα ξεχασμένο κομμάτι του δάσους

ακριβως το ιδιο σκεφτηκα οσο εβλεπα τις φωτογραφιες...
υπεροχη η λιμνουλα και το καταρρακτακι..φανταζομαι την αισθηση του να καθεσαι εκει διπλα...
(ουφ...ζηλευω..ποτε θα τελειωσω την δικη μου?κλαψ...)

Thodoris_ 22-10-12 09:58

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Andros (Μήνυμα 704993)
Οντως, εξαιρετικες οι φωτο Θεοδωρε!!!!

Δεν θελω να πω κατι αλλο.....οι φωτο μιλουν απο μονες τους...:smt041:smt041

:DΕυχαριστω φιλε Αντρο!
-------------------------
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από leda (Μήνυμα 705074)
ακριβως το ιδιο σκεφτηκα οσο εβλεπα τις φωτογραφιες...
υπεροχη η λιμνουλα και το καταρρακτακι..φανταζομαι την αισθηση του να καθεσαι εκει διπλα...
(ουφ...ζηλευω..ποτε θα τελειωσω την δικη μου?κλαψ...)

Καλη σου μερα leda ,ευχαριστω πολυ :D!Σε ποια φαση εισαι με την δικια σου λιμνη?

leda 22-10-12 11:56

ακομη δεν εχω αποφασισει εαν θα την κανω με σκαψιμο (γιατι δεν εχω πολυ χωρο να γινει αυτο) η υπερυψωμενη πετρινη(μαλλον εκει θα καταληξω και ψαχνω να βρω σχεδια)
το εδαφος ειναι ολο πετρα την οποια εχω αξιοποιησει στο να κανω ζαρντινιερες με ξερολιθιες και πιστευω οτι τα ταιριαζε και η λιμνουλα να γινει με τετοιον τροπο και να μπει κι ενα καταρακτακι,αλλα δυστυχως ειμαι τελειως ασχετη και απο την κατασκευη αλλα και απο θεμα φιλτρανσης,υπερχειλισης κλπ
και μηνες τωρα ολο ψαχνω και ψαχνω...
(ειδα και την σελιδα στο φεις,φτιαχνεις πολυ ομορφα πραγματα)

blackpit 30-10-12 22:26

απιστευτα ωραιο!!!! συγχαρητηρια!!! συνεχησε το το χεισ!!!

Thodoris_ 31-10-12 21:57

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από leda (Μήνυμα 705553)
ακομη δεν εχω αποφασισει εαν θα την κανω με σκαψιμο (γιατι δεν εχω πολυ χωρο να γινει αυτο) η υπερυψωμενη πετρινη(μαλλον εκει θα καταληξω και ψαχνω να βρω σχεδια)
το εδαφος ειναι ολο πετρα την οποια εχω αξιοποιησει στο να κανω ζαρντινιερες με ξερολιθιες και πιστευω οτι τα ταιριαζε και η λιμνουλα να γινει με τετοιον τροπο και να μπει κι ενα καταρακτακι,αλλα δυστυχως ειμαι τελειως ασχετη και απο την κατασκευη αλλα και απο θεμα φιλτρανσης,υπερχειλισης κλπ
και μηνες τωρα ολο ψαχνω και ψαχνω...
(ειδα και την σελιδα στο φεις,φτιαχνεις πολυ ομορφα πραγματα)

Ευχαριστώ πολύ νασαι καλα!:D
Αν δεν ξεκινήσεις δεν θα μάθεις ποτέ νομίζω πως όλοι μας κάπως ετσι ξεκινήσαμε,φτάνει να ασχοληθείς και να αγαπάς αυτο που θα κανείς,το αποτέλεσμα θα σε ανταμείβει καθημερινά!:D
-------------------------
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από blackpit (Μήνυμα 707882)
απιστευτα ωραιο!!!! συγχαρητηρια!!! συνεχησε το το χεισ!!!

Ευχαριστώ πολύ!ειδα και το πυθαρακι σου πολυ ομορφο και ωραίο σαν ιδέα!και γω καινούργιος είμαι σε αυτα σο καλύτερα να ακούσεις τις συμβουλές των ειδικών όσον αφορά τα ψαράκια!;)

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:29.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01362 seconds with 10 queries