Παράθεση:
|
Παράθεση:
Θεόδωρε, άρα από εμένα θέλεις κανένα δίχρωμο και ένα μαυρούλι έτσι? Όλα κόμετ! Έχεις άλλη προτίμηση? |
Παράθεση:
Κανονισε...... |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Μαυρο ειπαμε σιγουρα,τωρα για τα αλλα δεν ξερω..εχεις τοσο ωραια ψαρακια..:) εσυ τι αλλο θα λεγες? |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
Το πρωτο μας γευμα σημερα!!:);)
|
Pistia stratiotes και Salvinia natans
1 Συνημμένο(α)
Τελικα πολυ ομορφος ο συνδιασμος!;)
|
Αμα απο το πρωτο γευμα τρωνε απο το χερι σου, σημαινει οτι ολα πανε καλα Θεοδωρε..:)
Και ειπαμε...ταιζουμε δυο φορες την ημερα και απο λιγο την καθε φορα ;) |
1 Συνημμένο(α)
[QUOTE=Andros;674997]Αμα απο το πρωτο γευμα τρωνε απο το χερι σου, σημαινει οτι ολα πανε καλα Θεοδωρε..:)
Και ειπαμε...ταιζουμε δυο φορες την ημερα και απο λιγο την καθε φορα ;)[/QUOT :D Ναι κ γω ετσι νομιζω! |
1 Συνημμένο(α)
Το πρωτο μου νουφαρο ετοιμο για την λιμνη!;)
|
χορταρακι..
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
εχεις υποψιν σου και αλλα,αυτο το βρηκα τυχαια..το νουφαρακι πως σου φανηκε?:p Απορια , σε ποσο καιρο θα καταλαβω πως το νουφαρο παει καλα? ------------------------- Παράθεση:
|
Ενα μικρο γιαπωνεζικο λαντερν
4 Συνημμένο(α)
τελικα εφτιαξα και ενα μικρο γιαπωνεζικο λαντερν!:D
|
Παράθεση:
Συγχαρητήρια για τις κατασκευές σου! Μου αρέσουν πολύ!!! :p |
Παράθεση:
Ευχαριστω κ παλι!;) |
Παράθεση:
Πως ειναι το ονομα του?? |
Ομορφο που ειναι το πολυκομπι!!
1 Συνημμένο(α)
Το πολυκόμπι είναι ένα πρωτόγονο φυτό, απόγονος των τεράστιων δένδρων που υπήρχαν στην παλαιοζωική εποχη.Eιναι ενα απο τα πιο αγαπημενα βοτανια!!Ο γεροντας ολων των δεντρων!!!!Πριν απο εκατομμυρια χρονια στη λιθανθακοφορα περιοδο ηταν το βασικο δεντρο! Οι βλαστοι του ειναι πλουσιοι σε πυριτιο,απο ιστορικες πηγες μαθαινουμαι οτι εχει τοσες πολλες θαυματουργικες ιδιοτητες που ακομη και ενα αγγιγμα φτανει να επουλωθουν οι πληγες! (πλινιος). εχει στυπτικες, αιμοστατικες , αντιφλεγμονωδεις ιδιοτητες και ειναι πολυ καλο να επουλωνει ιστους! αλλες ονομασιες ειναι κοντυλοχορτο, αλογοουρα, εκουιζετο και ιππουριδα!
Πηγές:ftiaxno.gr neraidokiklos.gr |
Καλημέρα Θεόδωρε, αν μετέφερες αυτό το κειενάκι από κάποια συγκεκριμένη πηγή, θα σε παρακαλούσα να αναφέρεις και το λινκ. Είναι θέμα πνευματικών δικαιωμάτων.;)
|
1 Συνημμένο(α)
Καλημερα!!
*τελικα δεν αρεσε μονο σε μενα το συγκεκριμενο φυτο! ;)) |
4 Συνημμένο(α)
καινουργιο γλυπτο διπλα απο την λιμνη ;)
στο βαθος φαινεται κ το μικρο λαντερν! |
Η εικόνα στην τέταρτη φωτογραφία, πράγματι σε παίρνει αλλού! Πολύ καλό το αποτέλεσμα Θεόδωρε.
|
Πολλες καλημερες!!
3 Συνημμένο(α)
Στην πρωτη τα μωρα ταχα ειναι κρυμμενα !! :D
Στην δευτερη..Μολις επεσεν λιο φαουι..πανικος!;) και στην τριτη ολα τα μωρα!!! *Βασιλη το νουφαρο εγινε πολυ ωραιο!Οταν μου το ειχες δωσει ητανε μωρακι με 2-3 μικρα φυλλαρακια..τωρα εχει 11 καινουργια!!Παιζει να ανθισει φετος? |
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
[QUOTE=in the pond;677711]Βεβαίως και θα ανθίσει. Μπλε λουλούδι μάλιστα. Φως του ήλιου υπάρχει εκεί?[/QUOTE
Υπαρχει αλλα οχι ολη την μερα..πρωι καποιες ωρες κ λιγο το μεσημερι, μετα σκια!Απο την αναπτυξη του φαινεται πως του ειναι αρκετο!Η μηπως οχι?;) Το ειχα βαλει στην λιμνη στις 16 του μηνα δλδ πριν 14 μερες,και ο παπυρος δειχνει να τα πηγαινει πολυ καλα,εχει βγαλει 4 καινουργια! |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
και μια φωτογραφια απο ψηλα!:D
|
4 Συνημμένο(α)
πω πω ομορφιες!!! Καλως μας ηρθες!!
γαλαζια λιβελουλα!!:D |
ΥΠΕΡΟΧΗ!!!! τα λατρεύω αυτά τα έντομα!
|
Παράθεση:
δεν ξερω γιατι αλλα τις τελευταιες μερες εχω αρκετες!:D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:08. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board